OBECNÉ OPEL TÉMA - OPEL FOTO - MIX
+15
M.Zajda
GeXeS
Radunov
- Viktor -
Radek GSi
jarda
xman
Mattes
Tonda
kuba-dc
LU2
technikrz
DepecheMode
Halis
Schiza GSi
19 posters
Strana 8 z 38
Strana 8 z 38 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 38
Re: OBECNÉ OPEL TÉMA - OPEL FOTO - MIX
No něco takového sehnat na Habr, tak bych ho měl asi brzo zakázanej
jako calibru jo ? no ani se nedivim už toho máš doma dost akorát by mi vadila ta frajerka co jde kolem na koupaliště, že mi otlapkává tu vyleštěnou kapotu jak se vo to zálibně vopírá a při tom samozřejmě vůbec neví... proč to někdo spravuje ? vždyť je to nějaký starý ne ? a proč je to vepředu takový nízký k čemu je to dobrý ? a co ty kola ty se přece vorvou vo první vobrubník až z nich budou lítat špony... a proč to má jenom dvoje dveře ? to až pojedeme s kámoškama nakupovat kabelky tak to na parkovišti votlučeme jako píšťaličku... jooo je to jinej druh...
- Viktor -- Poèet pøíspìvkù : 162
- Viktor - napsal:jako calibru jo ? no ani se nedivim už toho máš doma dost akorát by mi vadila ta frajerka co jde kolem na koupaliště, že mi otlapkává tu vyleštěnou kapotu jak se vo to zálibně vopírá a při tom samozřejmě vůbec neví... proč to někdo spravuje ? vždyť je to nějaký starý ne ? a proč je to vepředu takový nízký k čemu je to dobrý ? a co ty kola ty se přece vorvou vo první vobrubník až z nich budou lítat špony... a proč to má jenom dvoje dveře ? to až pojedeme s kámoškama nakupovat kabelky tak to na parkovišti votlučeme jako píšťaličku... jooo je to jinej druh...
Jinej druh To teda jo, na práci kolem baráku se moc nehodí, to je fakt, ale má to sakra něco do sebe ... a něco také za sebou
Calibra celkem pěkná, ale ty holky kolem.... koukal jsem na celou tu galerku a jestli je tam jedna, co nevypadá jak děvka... Doufám, že až pujdou děvky kolem našeho baráku, tak se mi nebudou taky válet po kapotě
m.artty- Poèet pøíspìvkù : 1208
stačil by dotaz, jestli umí svíčkovou a hned by se vidělo, jestli jsou jen na parádu...i když parádu...jsou divný...
kuba-dc- Poèet pøíspìvkù : 331
Dnes jsem konečně odzimoval Kadetta za pomoci našich garážmistrů
úplnej šok jsem zažil, když jsem po půl roce kouknul pod auto, kde mám 3x pekáč na olej z převodovky
... a ona tam nebyla ani jedna jediná kapka.
Tak loňské přetěsnění dopadlo opravdu úspěšně
A když kaďour loni dostal ještě novej startér, tak jsem mu letos dopřál novou baterku
... a nechal ho trochu ohřát na slunci
úplnej šok jsem zažil, když jsem po půl roce kouknul pod auto, kde mám 3x pekáč na olej z převodovky
... a ona tam nebyla ani jedna jediná kapka.
Tak loňské přetěsnění dopadlo opravdu úspěšně
A když kaďour loni dostal ještě novej startér, tak jsem mu letos dopřál novou baterku
... a nechal ho trochu ohřát na slunci
Ještě jsem, pro Déčkaře, v garáži cvaknul plakát pěkného Kadetta na smoorech
Ty s tím taky jezdíš jen na sraz, co? Já taky dneska musel trošku protáhnout Kadetta, ať má trénink na sobotní cestu
Strašně se mi zalíbil ten tvar z boku
Opel session je už i na stránkách o Rekordech A-B
http://opel-rekord-a-b.blogspot.com/2012/02/opel-session-habry-u-volduch-2492011.html
http://opel-rekord-a-b.blogspot.com/2012/02/opel-session-habry-u-volduch-2492011.html
teď na to koukám ty máš baterku vod Fanánka zrovna včera bylo vo jeho noze. má jí z karbonu ta by se líbila Jardovi
ale jenom na koukání jinak nic moc. ale podle očekávání bere to v pohodě. Život je takovej a jinej nebude
- Viktor -- Poèet pøíspìvkù : 162
Jó von byl v té 13. komnatě co? Tak to jsem se chtěl také mrknout, bohužel jsem musel do hospody
Jinak baterka se zdá bejt dobrá, jó německá spolehlivost
... tak to prostě je
Jinak baterka se zdá bejt dobrá, jó německá spolehlivost
... tak to prostě je
Bod pro Viktora,tak to se ti povedlo .
DepecheMode- Poèet pøíspìvkù : 518
Super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DepecheMode- Poèet pøíspìvkù : 518
Tenhle Kadett se mi moc líbí.... ikdyž je to dost předělané, tak to všechno pěkně ladí.
Strana 8 z 38 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 38
Similar topics
» Německý OPEL TUNING
» HISTORIE VOZŮ OPEL - ČLÁNKY
» 20. Opel Treffen - OPEL CLUB OBERWILDENAU 8/2017 - Urby Foto
» OPEL CORSA A - Foto / Info :-)
» Nejlepší foto z OPEL SESSION
» HISTORIE VOZŮ OPEL - ČLÁNKY
» 20. Opel Treffen - OPEL CLUB OBERWILDENAU 8/2017 - Urby Foto
» OPEL CORSA A - Foto / Info :-)
» Nejlepší foto z OPEL SESSION