OBECNÉ OPEL TÉMA - OPEL FOTO - MIX
+15
M.Zajda
GeXeS
Radunov
- Viktor -
Radek GSi
jarda
xman
Mattes
Tonda
kuba-dc
LU2
technikrz
DepecheMode
Halis
Schiza GSi
19 posters
Strana 2 z 38
Strana 2 z 38 • 1, 2, 3 ... 20 ... 38
Re: OBECNÉ OPEL TÉMA - OPEL FOTO - MIX
Tak my přidáme holčičku,snad ji tvoji chlapáci svezou.Nebo bude muset ty naše káry kočírovat sama.
DepecheMode- Poèet pøíspìvkù : 518
Holčička je super, protože naši chlapci se také budou chtít v budoucnu párovat a auta musí zůstat v rodině:-)
Ta zima je docela dlouhá co? Já se prohrabuju letníma srazovejma fotkama a těším se na novou Opel sezónu jako malej Jarda
Trochu navodím letní atmošku
Trochu navodím letní atmošku
To je jasný že káry musej zůstat pohromadě a děcka taky !
Jo jo zima je hodně dlouhá,ale dneska už jsem nevydržel a nastartoval Kadetta-d a protože bylo super počásko,sluníčko a silnice uplně suché tak jsem si udělal asi 10 km dlouhou projíždku po okolí domova.
Jo jo zima je hodně dlouhá,ale dneska už jsem nevydržel a nastartoval Kadetta-d a protože bylo super počásko,sluníčko a silnice uplně suché tak jsem si udělal asi 10 km dlouhou projíždku po okolí domova.
DepecheMode- Poèet pøíspìvkù : 518
Taky jsem měl cukání vytáhnout baterku ze sklepa a vyrazit na projížďku. Ale nakonec jsem se pustil do toho karburátoru...
Halis- Poèet pøíspìvkù : 437
To já jsem už letos musel Opla vytáhnout z garáže a jezdil rally letní guma po Příbrami. U mého pracovního auta mi odešla volnoběžka na altíku a než jsem ji sehnal a vyměnil, musel jsem jezdit zrovna v těch vánicích.
technikrz- Poèet pøíspìvkù : 67
WOOOW Kdy jedem?
Není to v Chemitzu?
Ahoj kluci,
musím se Vám také zahlásit Koukám že se činíte ve všech směrech a fórum se pěkně rozjíždí Gratuluju všem nastávajícím tatínkům!
Jinak na mě to rádoby jarní počasí působí úplně stejně, taky už přemýšlím co bych dělal na autě. Bohužel to zůstává spíš u teorie, protože mam teď před sebou státnice, ale pak už snad konečně bude čas na dodělání druhého Kadetta. Auto už mam skoro nastrojený, zbývá dořešit nádrž (přivařit vývod pro vracák a celou ji zevnitř odrezit), kardanku, pozinkovat výfuk a pak už jen drobnosti. Ale znáte to - člověk plánuje a pak se objeví dalších x věcí na dodělání nebo předělání. Taky se už moc teším na další opel-old-school sezónu
Aktuální foto coupe:
musím se Vám také zahlásit Koukám že se činíte ve všech směrech a fórum se pěkně rozjíždí Gratuluju všem nastávajícím tatínkům!
Jinak na mě to rádoby jarní počasí působí úplně stejně, taky už přemýšlím co bych dělal na autě. Bohužel to zůstává spíš u teorie, protože mam teď před sebou státnice, ale pak už snad konečně bude čas na dodělání druhého Kadetta. Auto už mam skoro nastrojený, zbývá dořešit nádrž (přivařit vývod pro vracák a celou ji zevnitř odrezit), kardanku, pozinkovat výfuk a pak už jen drobnosti. Ale znáte to - člověk plánuje a pak se objeví dalších x věcí na dodělání nebo předělání. Taky se už moc teším na další opel-old-school sezónu
Aktuální foto coupe:
LU2- Poèet pøíspìvkù : 39
.......ááááá Lu2js, jsem rád, že jsi stále funkční Opelák Coupé je suprové a barva bude na srazech konkurovat všem něneckejm top Céčkům
Těším se na nějakou naší další céčkařskou projížďku
Jó a ten Opel autosalon je ve Finsku
Těším se na nějakou naší další céčkařskou projížďku
Jó a ten Opel autosalon je ve Finsku
OPEL OLD SCHOOL napsal:.......Jó a ten Opel autosalon je ve Finsku
Aha, no jasně- Toivonen- řidič v rallye na Asconě 400 a Mantě 400. Ale na Googlu jsem jeho Opel salon nenašel
jestli je to v Chemnitzu, tak to nemám tak daleko
hele kluci, jak to děláte, když házíto do laku motorovej prostor? necháváte to celý pískovat? nebo dobrý místa s původním lakem jen sbrousíte na drsno a přelakujete?
mě to čeká a nevím si moc rady...mám tam místa, kde budou flastry, místa, kde je koroze a ty se budou brousit a pak místa, kde je původní dobrej lak...
prostě jak řešíte třeba ty složitý tvarovaný plechy (držáky chladiče), přechody podběhů k nosníkům, přechody podběhů směrem k masce, boční výztuhy na podbězích hned před torpédem a tak podobně?
no a jak vůbec lak na celý auto? pískovat, nebo to hazíte částečně na starej dobrej lak?
hele kluci, jak to děláte, když házíto do laku motorovej prostor? necháváte to celý pískovat? nebo dobrý místa s původním lakem jen sbrousíte na drsno a přelakujete?
mě to čeká a nevím si moc rady...mám tam místa, kde budou flastry, místa, kde je koroze a ty se budou brousit a pak místa, kde je původní dobrej lak...
prostě jak řešíte třeba ty složitý tvarovaný plechy (držáky chladiče), přechody podběhů k nosníkům, přechody podběhů směrem k masce, boční výztuhy na podbězích hned před torpédem a tak podobně?
no a jak vůbec lak na celý auto? pískovat, nebo to hazíte částečně na starej dobrej lak?
kuba-dc- Poèet pøíspìvkù : 331
kuba-dc napsal:hele kluci, jak to děláte, když házíto do laku motorovej prostor? necháváte to celý pískovat? nebo dobrý místa s původním lakem jen sbrousíte na drsno a přelakujete?
Já to jen zbrousil asi 80-tkou plátnem a odmastil
technikrz napsal:kuba-dc napsal:hele kluci, jak to děláte, když házíto do laku motorovej prostor? necháváte to celý pískovat? nebo dobrý místa s původním lakem jen sbrousíte na drsno a přelakujete?
Já to jen zbrousil asi 80-tkou plátnem a odmastil
a jak to vypadá? ono jde asi o to, aby se obrousila ta vrstva laku ne? ta barva pod tím už je pak drsná a nová na ní dobře chytne...je to tak?
můžeš hodit fotku, jak vypad u tebe motorovej prostor?
Během víkendu dodám
technikrz napsal:Během víkendu dodám
děkuji
Dnes mi Viktor říkal, že ve včerejších "Cestách domů" hrála tondovo dílna. Tak jsem to dohledal zde:
http://www.iprima.cz/cestydomu
Je to ten "Pád ze střechy"
http://www.iprima.cz/cestydomu
Je to ten "Pád ze střechy"
...ty vole Urby,ty jsi hroznej slídil...člověk si v seriálku nemůže natočit jedinou epizodku,aby na to někdo nepřišel.. ...přitom Mirek mi klad na srdce,abych se s tim nikde nechlubil
Tonda- Poèet pøíspìvkù : 173
.... koukám cenzůra tu pracuje báječně, tak tu ta nahá Vilma z Pupenda nebude
OPEL KADETT-C CITY na dřevoplyn
http://www.holzgas.ch/501/index.html
Další káry zde:
http://www.lowtechmagazine.com/2010/01/wood-gas-cars.html?cid=6a00e0099229e888330147e19c9729970b
http://www.holzgas.ch/501/index.html
Další káry zde:
http://www.lowtechmagazine.com/2010/01/wood-gas-cars.html?cid=6a00e0099229e888330147e19c9729970b
Strana 2 z 38 • 1, 2, 3 ... 20 ... 38
Similar topics
» Německý OPEL TUNING
» HISTORIE VOZŮ OPEL - ČLÁNKY
» 20. Opel Treffen - OPEL CLUB OBERWILDENAU 8/2017 - Urby Foto
» OPEL CORSA A - Foto / Info :-)
» Nejlepší foto z OPEL SESSION
» HISTORIE VOZŮ OPEL - ČLÁNKY
» 20. Opel Treffen - OPEL CLUB OBERWILDENAU 8/2017 - Urby Foto
» OPEL CORSA A - Foto / Info :-)
» Nejlepší foto z OPEL SESSION
Strana 2 z 38