Pavlovo výlety Kadettem C2 Coupé na dovolenou
2 posters
Strana 1 z 1
Pavlovo výlety Kadettem C2 Coupé na dovolenou
Pavlovo další expedice vozem Kadett C2 Coupé, tentokrát do Chorvatska, proběhla úspěšně A jak na závěr svoji cestu sám shrnul: Zdarec přátelé, jenom dovětek. konec dovolené a už zase doma na dvoře. Zušlechtěné, zbývá dovyložit a zaparkovat. A těšit se na příště. Ujeto dva tisíce dvě stě a něco. Potíže ....... žádné !! Kdo píše , že jsem blázen, možná . Lidi dělají horší věci. Během posledních tří let, třikrát v Alpách a dvakrát u moře. Pokaždé na pohodu No problemo ! Tyhle auta jsou bohu dík po technické stránce velmi jednoduchá a téměř nesmrtelná. Takže ? Nemějte obavy vyrazit kamkoliv a nemusí to být nutně jenom kolem komína. Zdar Pavel
Re: Pavlovo výlety Kadettem C2 Coupé na dovolenou
Pavel na cestách: Zdarec přátelé. Naposledy se hlásím, protože jsme v cíli dovolené. Ujeli jsme rovné dva tisíce kiláků a Kadett šlapal celou dobu jak švýcarské hodinky Jediná újma, že se nám rozpadl liščí ocas v autě a dolil jsem teď dvě deci oleje. Takže, za mě trochu úleva, že auto zase vydrželo a taky spokojenost.
Re: Pavlovo výlety Kadettem C2 Coupé na dovolenou
Pavel na cestách: Zdarec přátelé, spolehlivost Opelu ! To je téma, o které bych se s Vámi rád podělil. Na tachecu 4135 km a dovolená za námi. Jugošku a Alpy ani nepočítám, to je skoro za rohem, ale po loňské cestě do Řecka i letošní Španělsko, fakt proběhlo bez nejmenšího problému. Ujeli jsme kus cesty a kromě nudných Německých dálnic projeli fůru krásných míst a silnic.
Auto stojí na dvoře ( viz foto) a ne někde na vrakovišti a čeká jen na vyložení a úklid.
Samozřejmě si trochu vždy vydechnu, že vše bylo bez problémů, kdybych tvrdil opak, to bych kecal.
Ono to ani není tak, že jsem úplnej magor, co měl zrovna štěstí. Není to ani tak , že člověk sedne a jede, jako s běžným autem. Cestě vždy předchází celkem důkladná příprava a moje kontrola několika stupňová. :-)
Vždy odjíždím s pocitem, že nevím o ničem ,co by se mělo vysypat za nejbližším rohem. A že všechny vůle a drobné pazvuky, co už tahle letitá technika má, jsou v normě.
Ono je fakt, že vždy jedeme na výdrž a fakt se to snažíme šetřit a zbytečně netrápit. Stovečkou, na čtyři tisíce otáček, pokud je to možné. I když v letošním obsazení tří dospělých, fůrou věcí, drobnějších dílů a nářadí ( občas mám pocit, že už mě chybí jen ponk a svěrák) to úplně nešlo, ale v pohodě jsme se vešli, ale auto bylo dost těžké. ( není to jako když jedu na sraz sám, v prázdném autě)
Jestli někoho zajímá, co že tam máme za motor, tak úplně sériovou, obyčejnou, původní dvanáctistovku S , která měla možná kdysi, jako nová 60 koní. A vlastně celé auto je úplně sériové, bez jakýchkoli vylepšení.
Kdo dočetl až sem, tomu děkuji .
Hezký den. Pavel
Auto stojí na dvoře ( viz foto) a ne někde na vrakovišti a čeká jen na vyložení a úklid.
Samozřejmě si trochu vždy vydechnu, že vše bylo bez problémů, kdybych tvrdil opak, to bych kecal.
Ono to ani není tak, že jsem úplnej magor, co měl zrovna štěstí. Není to ani tak , že člověk sedne a jede, jako s běžným autem. Cestě vždy předchází celkem důkladná příprava a moje kontrola několika stupňová. :-)
Vždy odjíždím s pocitem, že nevím o ničem ,co by se mělo vysypat za nejbližším rohem. A že všechny vůle a drobné pazvuky, co už tahle letitá technika má, jsou v normě.
Ono je fakt, že vždy jedeme na výdrž a fakt se to snažíme šetřit a zbytečně netrápit. Stovečkou, na čtyři tisíce otáček, pokud je to možné. I když v letošním obsazení tří dospělých, fůrou věcí, drobnějších dílů a nářadí ( občas mám pocit, že už mě chybí jen ponk a svěrák) to úplně nešlo, ale v pohodě jsme se vešli, ale auto bylo dost těžké. ( není to jako když jedu na sraz sám, v prázdném autě)
Jestli někoho zajímá, co že tam máme za motor, tak úplně sériovou, obyčejnou, původní dvanáctistovku S , která měla možná kdysi, jako nová 60 koní. A vlastně celé auto je úplně sériové, bez jakýchkoli vylepšení.
Kdo dočetl až sem, tomu děkuji .
Hezký den. Pavel
Similar topics
» Další Pavlovo zajímavý výlet Kadettem C tentokrát na Jadran
» Pavlovo OPEL KADETT C COUPÉ úspěšně zdolává alpské průsmyky !!
» Každodenní život s kadettem c
» ON-LINE KLUB - Vaše Opely na našich stránkách :)
» OPEL COMMODORE A GS COUPÉ
» Pavlovo OPEL KADETT C COUPÉ úspěšně zdolává alpské průsmyky !!
» Každodenní život s kadettem c
» ON-LINE KLUB - Vaše Opely na našich stránkách :)
» OPEL COMMODORE A GS COUPÉ
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: