Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

VAŠE PROJEKTY

+11
Urby
kuba-dc
- Viktor -
DepecheMode
Tonda
Mattes
m.artty
Halis
Schiza GSi
JindRat
OPEL OLD SCHOOL
15 posters

Strana 3 z 12 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Goto down

VAŠE PROJEKTY - Stránka 3 Empty Re: VAŠE PROJEKTY

Příspěvek  OPEL OLD SCHOOL Sat Feb 12, 2011 11:26 pm

Přihazuji pár fotek dnešní práce na Blazeru pig

VAŠE PROJEKTY - Stránka 3 Dsc09122

VAŠE PROJEKTY - Stránka 3 Dsc09116

VAŠE PROJEKTY - Stránka 3 Dsc09117

VAŠE PROJEKTY - Stránka 3 Dsc09118

VAŠE PROJEKTY - Stránka 3 Dsc09119

VAŠE PROJEKTY - Stránka 3 Dsc09120

VAŠE PROJEKTY - Stránka 3 Dsc09115

VAŠE PROJEKTY - Stránka 3 Dsc09121

VAŠE PROJEKTY - Stránka 3 Dsc09123

VAŠE PROJEKTY - Stránka 3 Dsc09124

VAŠE PROJEKTY - Stránka 3 Dsc09126

VAŠE PROJEKTY - Stránka 3 Dsc09127

OPEL OLD SCHOOL
OPEL OLD SCHOOL

Poèet pøíspìvkù : 8345

https://opeloldschool.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Halis Sun Feb 13, 2011 11:53 am

Ať žije ekologie Very Happy

OPEL OLD SCHOOL napsal:

VAŠE PROJEKTY - Stránka 3 Dsc09123

VAŠE PROJEKTY - Stránka 3 Dsc09124

Halis
Halis

Poèet pøíspìvkù : 437

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tonda Sun Feb 13, 2011 2:06 pm

Very Happy Very Happy To víš..kam Viktor šlápne 100let tráva neroste Very Happy Arva je doufám ekologická..?? Rolling Eyes To se nesmí tak prožívat...ze země to vzešlo..tak se jí to navrací..trávě to neublíží,to je vyzkoušený.. Very Happy
Tonda
Tonda

Poèet pøíspìvkù : 173

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  - Viktor - Sun Feb 13, 2011 4:37 pm

klucí to je ředidlo na Arvu to bylo moc zasraný. ale pšt Smile
- Viktor -
- Viktor -

Poèet pøíspìvkù : 162

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Urby Mon Feb 14, 2011 12:10 am

Jarní úklid v garáži - Původní ráfky z Kadetta a Golfa na půdě Smile

VAŠE PROJEKTY - Stránka 3 Dsc09078e
Urby
Urby

Poèet pøíspìvkù : 2365

http://www.opeloldschool.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kuba-dc Mon Feb 14, 2011 12:26 am

Urby napsal:Jarní úklid v garáži - Původní ráfky z Kadetta a Golfa na půdě Smile

VAŠE PROJEKTY - Stránka 3 Dsc09078e

asi se ptám zbytečně, ale ty opel ráfky...nebudeš je dávat pryč? Laughing
kuba-dc
kuba-dc

Poèet pøíspìvkù : 331

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  OPEL OLD SCHOOL Mon Feb 14, 2011 12:48 am

Kdepak, ty ráfky jsou kult!!! cheers

Ale na tom C coupé z S-bazaru jsou také a vše jen za bůra Evil or Very Mad

VAŠE PROJEKTY - Stránka 3 53066010

VAŠE PROJEKTY - Stránka 3 53066011
OPEL OLD SCHOOL
OPEL OLD SCHOOL

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  OPEL OLD SCHOOL Wed Feb 16, 2011 12:11 am

Viktorovo nové lampy Shocked Arrow

VAŠE PROJEKTY - Stránka 3 Dsc09231

VAŠE PROJEKTY - Stránka 3 Dsc09232

VAŠE PROJEKTY - Stránka 3 Dsc09233
OPEL OLD SCHOOL
OPEL OLD SCHOOL

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Urby Wed Feb 16, 2011 2:47 am

Viktor včera podlehl kouzlu amerik Laughing Tak takhle to asi brzo dopadne u něj v dílně Twisted Evil Laughing Very Happy

VAŠE PROJEKTY - Stránka 3 Startbild
Urby
Urby

Poèet pøíspìvkù : 2365

http://www.opeloldschool.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kuba-dc Wed Feb 16, 2011 9:16 pm

tady vzniká nějaká Manta v tuningu Smile
http://kmp-racing.xf.cz/fotogalerie%20Mara%20Manta.html

a tady hned druháSmile
http://kmp-racing.xf.cz/fotogalerie%20Brudr%20Manta.html

to jsou hoši z KMP racing
kuba-dc
kuba-dc

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  m.artty Wed Feb 16, 2011 9:27 pm

Proč do modré dává Ecotec? Nebylo by rozumnější tam dát klasiku C20XE/20XE? A ty zadní světla na můj kus nic moc....

U té první se mi vůbec nelíbí, jak lakuje nápravy a brzdiče a všechno to má složené. To je takový tuning "horkou jehlou" Rolling Eyes
m.artty
m.artty

Poèet pøíspìvkù : 1208

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Halis Wed Feb 16, 2011 9:50 pm

No nevím, ale opravy a úpravy aut "po domácku" můžou skončit blbě Sad A věřte, že o tom něco vím. Kamarád takhle blbě naletěl a při banální nehodě ho to dost poranilo. Viz. tento článek: http://www.novinky.cz/finance/225184-roste-pocet-zivotu-nebezpecnych-aut-svarenych-pokoutne-z-trosek.html?ref=boxA

kuba-dc napsal:tady vzniká nějaká Manta v tuningu Smile
http://kmp-racing.xf.cz/fotogalerie%20Mara%20Manta.html

a tady hned druháSmile
http://kmp-racing.xf.cz/fotogalerie%20Brudr%20Manta.html

to jsou hoši z KMP racing
Halis
Halis

Poèet pøíspìvkù : 437

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  - Viktor - Thu Feb 17, 2011 2:39 am

nečekal jsem, že ten článek vleze i sem. fakt už mám plný zuby neustálý masáže, která má vyústit v to, že půjdu a koupim si zasranou fábii. a za tři roky znova a znova a znova... a když nabouram blatník, tak někdy i dřív. tlačí ze všech stran ekopřevody, depozity, pojišťovny... například emise - jsem přesvědčenej, že moje starý keply nevyprodukujou ani zlomek toho co vznikne než vyrobí jednoho novýho krásnýho a ultra bezpečnýho megasuperhybrydCOsráče. ale abych se vrátil k tématu, podle mě stejně jako všude jsou normální lidi a debilové. pro příklad jak je možný, že spadne most na projíždějící vlak? no protože ho staví kriplové, kterym je všechno jedno a na všechno serou. no a tady to bude asi tak nějak stejný. na kšeft už se to skoro nědělá, protože se to nevyplatí a pokud si to někdo dělá pro sebe, protože prostě k tomu autu má vztah, tak to snad udělá pořádně. auto je přece taky složený z dílů a pokud to rozboduju tam, kde je to originál z fabriky, a zase to v těch bodech svařim, tak je to naprosto stejný. nebudem se bavit o nesmyslech jako je vaření střechy v půlce, práhů natupo a podobně. jasně určitě takový sráče jezdí ale je to jenom zlomek a fakt nechápu toho, kdo tohle zplodí a vypustí na silnici s tím, že v tom třeba někdo bude vozit děti. když jsem si přečet tu diskuzi pod článkem tak fakt nechápu kam to spěje už pět let starý auta jsou šroty a deset let starý nemají na silnici co dělat. já jsem se svobodně rozhod že budu mít starý auta protože mi to baví. nikomu nic nezávidim protože v tom mám tolik peněz že bych si za to moh to nový klidně koupit. ale chci mít stejný podmínky jako voni a ne aby mi furt někdo házel klacky pod nohy a dělal pokud možno co největší pakárnu. proto jsem naježenej sotva si něco takovýho přečtu. nekupujte si starší auto je určitě svařený z osmi vraků radši běžte a kupte si bílou fabii se švihadlama a s motorem co nevyjede do kopce, protože na víc nemáme. furt řeší bezpečnost, jasně za tu dobu určitě někam došli, ale je to samožřejmě vo tej konkrétní bouračce, chtěl bych vidět tohodle bílka kdyby se potkal třeba se senatorem... fuj to jsem se zase nasral. končim protože takhle bych moh psát ještě dlouho. FLUS na všechny co furt utahujou šrouby a je mi líto těch, co jim to žerou... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Tondo ? scratch
- Viktor -
- Viktor -

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  - Viktor - Thu Feb 17, 2011 2:45 am

Halis: to samozřejmě neni nic proti tobě je to moje reakce na dementní článek kde akorát strašej lidi
- Viktor -
- Viktor -

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tonda Thu Feb 17, 2011 9:59 am

Viktore..buď vopatrnej...bude to tak lepší pro nás...pro všechny.. Very Happy Very Happy Very Happy
No jasně máš pravdu...všechno jde do ne smyslu a hlavně jde o jedno..dostat z lidí za každou cenu peníze aby si kupovali a zadlužovali se za nový auta. Vyjde takovejhle článek,kterej zamrznul v době a lidi by si starší auto za žádnou cenu nekoupí..měl vyjít tak před 10-15 lety,kdy se takhle auta opravdu stavěly. Sám jsem jich takhle dal pár dohromady a musim říct..z vlastní zkušenosti,...když ho svaříš tam kde je origo zbodovaný,tak rozhodně neni křehčí než originál a u hodně případů jsem se přesvědčil že je to naopak!!! .. Příklad: Když chceš s autem jezdit závody..co uděláš...kompletně ho odstrojíš a všechny bodovaný místa provaříš...jinak by se ti po třetim skoku totál rozpadlo. Další příklad,..když měníš práh,kterej sundáš snadněji..origo přibodovanej..nebo už měněnej a přivařenej.....odpovim si sám..zase ten lejdácky a co nejlevněji nabodovanej. Je pravda,že se auta za posledních pár let hodně zpevnily a v prahu jsou pod šlupkou z 0,6mm plechu doslova ingoty...jenže všechno má své ale! Trochu nerozumim tomu,že ač jsou dnes úžasně pevný a lehký materiály,přesto jsou ty auta stále těžší a rádoby bezpečnější. Nevim..dřív vážily běžný auta 800-1000kg...dnes váží 1500-...a vejš. Nevim jesli je bezpečný,když se srazej dva dvoutunový ingoty. Každopádně většina takovýhle článků,má jen jediný cíl...skrytá reklama pro podporu prodeje nových aut. Takže přečíst..úvěr,nebo leasing a šup,pro bezpečné autíčko .. Very Happy
Tonda
Tonda

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  - Viktor - Thu Feb 17, 2011 10:00 am

hele Urby když tak koukám na tu první stránku to až se ten červenej pomník někdy třeba možná rozjede i dopředu tak to ho dáš taky nahoru kde máš ty dvě ? nebo nějaký vyškrtneš ? nebo je votoč čumákama to se ti tam ještě vejdou. ale už nic nekupovat ! Very Happy
- Viktor -
- Viktor -

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  - Viktor - Thu Feb 17, 2011 10:04 am

brý ráno Very Happy no... děkuju už jsem se z toho vyspal Smile
- Viktor -
- Viktor -

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  DepecheMode Thu Feb 17, 2011 10:24 am

Tak to co napsal Viktor + Tonda je do posledního slovíčka totál pravda !!!!!!!!!!!!!!!
Všechno je to jen pro kretény co jim to žerou a at si koupěj zasraný nový teploušský auto a utratěj prachy .
DepecheMode
DepecheMode

Poèet pøíspìvkù : 518

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kuba-dc Thu Feb 17, 2011 10:30 am

m.artty napsal:Proč do modré dává Ecotec? Nebylo by rozumnější tam dát klasiku C20XE/20XE? A ty zadní světla na můj kus nic moc....

U té první se mi vůbec nelíbí, jak lakuje nápravy a brzdiče a všechno to má složené. To je takový tuning "horkou jehlou" Rolling Eyes

jojo, ta náprava mě dostala...ještě je tam vedle toho postavená oblitá plechovka:)
kuba-dc
kuba-dc

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kuba-dc Thu Feb 17, 2011 10:32 am

když už jsme u těch opravovanejch aut...
jak má vypdat práh u Manty, když vyřežu ten vnější? je v prahu nějaká výztuha, nebo je to jen holá, pustá dutina?
já jen že vpředu pod sloupkem je něco jakoby ukončenýho a to samý vzadu za dveřma...prostě to jde shora a končí to v prahu...
a mě zajímá, jestli už to někdo někdy řezal a není to tam, anebo je to origo?
asi by pomohla fotka...tak tu mám na rajčeti...odkaz je v tematu MAnta B CC oranžáda:)
kuba-dc
kuba-dc

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  DepecheMode Thu Feb 17, 2011 10:33 am

A jen tak mimochodem,ted držím v ruce absorber předního nárazníku z Hyundai Getz a to je prach obyčejnej polystyren ! Uplně přesně stejnej je jak v krabici když rozbaluješ třeba televizor nebo lednici.
Hnus jeden-to je mazec.Tak at se jdou vysrat s novejma krámama !!!! Evil or Very Mad
DepecheMode
DepecheMode

Poèet pøíspìvkù : 518

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  - Viktor - Thu Feb 17, 2011 12:35 pm

no vidíš dřív to byl nárazník od slova narážet. do něčeho jsi klepnul von to vydržel a jelo se dál. dneska je to absorber celý se to rozsype ty jdeš a koupíš novej... Evil or Very Mad navíc jak se to celý rozčísne tak to vypadá hrozně a spousta lidí si řekne fuj to už nechci bůh vi co s tim všechno je... no a zmrdi si můžou mnout i nohy... No Mad chtělo by to přidat víc negativních smajlíků abych sem moh vobčas něco napsat Very Happy
- Viktor -
- Viktor -

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tonda Thu Feb 17, 2011 12:39 pm

DepecheMode napsal:A jen tak mimochodem,ted držím v ruce absorber předního nárazníku z Hyundai Getz a to je prach obyčejnej polystyren ! Uplně přesně stejnej je jak v krabici když rozbaluješ třeba televizor nebo lednici.
Hnus jeden-to je mazec.Tak at se jdou vysrat s novejma krámama !!!! Evil or Very Mad

Nejenže to je obyčejnej polystyren...ke všemu za to chtěj takovejch prachů,jak kdyby to bylo bůhví z čeho. Taky to tam polovina aut už většinou nemá. Jednou jsem měl Nissana 200sx...za ten nesmysl chtěli asi 6t kč. Tak jsem tam měl vzduchoprázdno..jenže tam držel nárazník k přednim blatníkům a při každym ťuknutí nárazníkem se mi ty blatníky pěkně nafukovaly. To sem byl furt nasranej ale ty prachy sem jim za to nedal.. lol!
Tonda
Tonda

Návrat nahoru Goto down

VAŠE PROJEKTY - Stránka 3 Empty RE:

Příspěvek  Mattes Thu Feb 17, 2011 1:56 pm

Chlapi šetřete se,nestojí to za to. S debilama se nedá nits dělta a s mediama taky ne!!!!!!!!!!!! Jako člověk vlastnící autodílnu s váma musim souhlasit. Na denní ježdění mam Pajero II 93" a druhý Audi 100/A6 94" Maximálně výborný auta. Jedno má 410tis a druhý dokonce neuvěřitelnejch 920tis najeto!!!!! Tyhle údajně nový a kvalatní auta to zdaleka nevydrží. Auta u mě skončili rokem 95!!!!!!
Mattes
Mattes

Poèet pøíspìvkù : 333

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  m.artty Thu Feb 17, 2011 2:05 pm

Taky s váma všema musím souhlasit bounce
m.artty
m.artty

Poèet pøíspìvkù : 1208

Návrat nahoru Goto down