Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

VAŠE PROJEKTY

+11
Urby
kuba-dc
- Viktor -
DepecheMode
Tonda
Mattes
m.artty
Halis
Schiza GSi
JindRat
OPEL OLD SCHOOL
15 posters

Strana 4 z 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next

Goto down

VAŠE PROJEKTY - Stránka 4 Empty Re: VAŠE PROJEKTY

Příspěvek  Tonda Thu Feb 17, 2011 2:55 pm

kuba-dc napsal:když už jsme u těch opravovanejch aut...
jak má vypdat práh u Manty, když vyřežu ten vnější? je v prahu nějaká výztuha, nebo je to jen holá, pustá dutina?
já jen že vpředu pod sloupkem je něco jakoby ukončenýho a to samý vzadu za dveřma...prostě to jde shora a končí to v prahu...
a mě zajímá, jestli už to někdo někdy řezal a není to tam, anebo je to origo?
asi by pomohla fotka...tak tu mám na rajčeti...odkaz je v tematu MAnta B CC oranžáda:)

No samozřejmě,snad v každym prahu je mezipráží(výztuha) Uněkterejch typů aut je po celé délce a u některých jen v místě sloupků,jako u Manty. Je dobrý to mezipráží opravit,má to tam svůj opodstatněný důvod a při zvedání na hever se ti to nepromáčkne.
VAŠE PROJEKTY - Stránka 4 P2090016
Tonda
Tonda

Poèet pøíspìvkù : 173

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kuba-dc Thu Feb 17, 2011 3:32 pm

Tonda napsal:
kuba-dc napsal:když už jsme u těch opravovanejch aut...
jak má vypdat práh u Manty, když vyřežu ten vnější? je v prahu nějaká výztuha, nebo je to jen holá, pustá dutina?
já jen že vpředu pod sloupkem je něco jakoby ukončenýho a to samý vzadu za dveřma...prostě to jde shora a končí to v prahu...
a mě zajímá, jestli už to někdo někdy řezal a není to tam, anebo je to origo?
asi by pomohla fotka...tak tu mám na rajčeti...odkaz je v tematu MAnta B CC oranžáda:)

No samozřejmě,snad v každym prahu je mezipráží(výztuha) Uněkterejch typů aut je po celé délce a u některých jen v místě sloupků,jako u Manty. Je dobrý to mezipráží opravit,má to tam svůj opodstatněný důvod a při zvedání na hever se ti to nepromáčkne.
VAŠE PROJEKTY - Stránka 4 P2090016

tak to jsem si oddych, bál jsem se, jeslti tam není něco uřezanýho...spodek tý výztuhy byl uhnilej, takže první pokus o opravu je viz fotka, kterou si sem hodil....stačí to takhle, nebo bys doporučil to udělat ještě jinak...to co je přivařený k podlaze je ta nová část výztuhy, která pokračuje z vnitřního sloupku...vnější sloupek pak přechází do prahu, že?
neměl bys nějakou fotku, jak si to dělal třeba ty? já se teprve sžívám se svářečkou, takže si určitě rád nechám poradit a ještě se to dá udělat jinak...
kuba-dc
kuba-dc

Poèet pøíspìvkù : 331

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  - Viktor - Thu Feb 17, 2011 3:57 pm

Mates: no tak to budeš mít brzo výročí ne ? tak snad to ještě těch pár tisíc ujede Smile mega mi přijde jako pěkná příležitost koupit kamarádům něco k pití cheers nechceš se zajet mrknout třeba na Sibiř ať to trochu přibejvá Very Happy
- Viktor -
- Viktor -

Poèet pøíspìvkù : 162

Návrat nahoru Goto down

VAŠE PROJEKTY - Stránka 4 Empty RE: Viktor

Příspěvek  Mattes Thu Feb 17, 2011 4:30 pm

Very Happy čoveče nevim nevim,v takovejch kilometrech už můžeš čekat úplně všechno,třeba že ti padne motor :-))))) To auto jezdilo v Německu někde, Francii někde atd..... Já už těch býdnejch 80tis asi neujedu :-) Musim tě ale říct,že při tom článku si se fakt hodně rozohnil :-)) tohle je přesně ten názor,kterej se tady v dílně snažim těm lidem nacpat do makovice,když si ode mě berou nějakou ojetinu,ale všichni razí tu teorii "NOVÝ AUTO JE NOVÝ AUTO,NÉÉÉÉ? A NA TU ŠKODOVKU SOU PŘECI LACINÝ DÍLY,KDYŽ JE TO ŠKODOVKA,NÉÉÉÉÉ?" pak to máš marný,ale ty to znáš taky!!!!!
Mattes
Mattes

Poèet pøíspìvkù : 333

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Halis Thu Feb 17, 2011 5:55 pm

Viktore, já se neurazil nebo tak něco. Vím že je auto poskládaný z dílů a protože jsem vyučenej zámečník, tak vím jak je to i se svářením. Ale ruku na srdce, tenkrát kdejakej kutil kterej vlastnil garáž a autogen (zámožnější COčko) a vrhl se na dovoz bouraček, tak to dopadalo všelijak. Ono taky záleželo, jak to bylo bouchlý. Na první pohled nebylo nic vidět, ale kov se trhnul třeba u nějakýho sváru, nikdo to neopravil a jízdou- vibracema a klimatem se prasklina rozjela. Někdo tu prasklinu třeba přemázl kitem a šup s tím pod barvu a ještě ani barva nezaschla, už psal inzerát...
Kamarád si tehdy koupil Clio a za přejezdem se vytrlo zavěšení nápravy. Byla to zfušovaně opravená bouračka...
Takže ano, pokud jsou dodrženy postupy= není co namítat, ale pokud je to provedený neodborně a rychle s tím pryč a doufat, že se nic nestane- tak to se potom nedivím takovým článkům.

Já osobně taky nemám rád tenhle nařizovaný konzumní život. Taky mám raději auta staršího data, kde bylo vše vyrobeno pro dlouhou životnost.
Viktor V. napsal:Halis: to samozřejmě neni nic proti tobě je to moje reakce na dementní článek kde akorát strašej lidi
Halis
Halis

Poèet pøíspìvkù : 437

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  - Viktor - Thu Feb 17, 2011 6:10 pm

jak jsem psal ta doba je dávno pryč a takovýhle těžký bouračky u běžnejch tuctovejch aut nikdo neopravuje, protože se to prostě nevyplatí. právě proto mi takovejhle "objevnej" článek dokáže vytočit, protože je to psaný jenom z jednoho důvodu. a nebo je pisatel magor, kterej po dvaceti letech kdy se tady ve větší míře začaly opravovat auta, objevil Ameriku tim, že jde karoserie rozbodovat a zase svařit zpatky... Mad
- Viktor -
- Viktor -

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Halis Thu Feb 17, 2011 7:14 pm

No každopádně nové auta dost zlevnily a proto starší jsou pomalu za hubičku. Myslím si, že ten článek je to z popudu pojišťoven. Protože nové auto si každý připojistí proti krádeži nebo nehodám a taky aby se omladil vozový park v republice. V každém případě je to něčí LOBBY.
Halis
Halis

Poèet pøíspìvkù : 437

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  OPEL OLD SCHOOL Thu Feb 17, 2011 8:37 pm

Trochu odlehčíme Laughing

Viktore, manuáleček mám, tak to zejtra rozjedeme!!!

VAŠE PROJEKTY - Stránka 4 Dsc09234

VAŠE PROJEKTY - Stránka 4 Dsc09235

Jó a s tím parkováním máš pravdu, musí se ještě nacpat do tohodle prostoru Arrow Rolling Eyes

VAŠE PROJEKTY - Stránka 4 9daaea10
OPEL OLD SCHOOL
OPEL OLD SCHOOL

Poèet pøíspìvkù : 8350

https://opeloldschool.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tonda Thu Feb 17, 2011 9:10 pm

Když tak Urby vypomůžu...za Mantou bych ještě jedno místo měl...celkem stabilní teplota,nic přetopenýho.. Very Happy Very Happy

VAŠE PROJEKTY - Stránka 4 Zima%202

affraid affraid ..co?...ŽE SE MÁ U vIKTORA JAK V BAVLNCE??
Tonda
Tonda

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kuba-dc Thu Feb 17, 2011 9:45 pm

tak Tondo...jak je to s tou výztuhou v prahu? myslíš, že tak jak je to na fotce by to šlo nechat? nebo je to prasárna a je nutné to předělat?
jsu začátečník no...
kuba-dc
kuba-dc

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tonda Thu Feb 17, 2011 9:58 pm

Já už si to moc nepamatuju,ale takhle nějak by to mohlo být...ať je to v tom místě heveru pořádně zpevněný. Možná je to protažený až ke spodní část vnějšího prahu a pak ten ohyb směrem k vnitřnímu prahu...a k vnějším ze spoda bodnutý..ale fakt nevim,takhle to nech...možná tu špičku uzavřít kuli pevnosti...ale ono se to hodně zpevní vnějšim prahem...hlavně pak do prahu vrtni dirky kuli vodě a vystříkání,nebo to trochu vybombírovat v tom spodnim pertlu...ta voda se tam vždy dostane,tak at se tam nedrží,jinak to máš do dvou let schnilý!!
Tonda
Tonda

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  technikrz Fri Feb 18, 2011 12:09 am

Jó a s tím parkováním máš pravdu, musí se ještě nacpat do tohodle prostoru Arrow Rolling Eyes

VAŠE PROJEKTY - Stránka 4 9daaea10[/quote]

Máš vcelku nechutně uklizenou garáž. affraid
technikrz
technikrz

Poèet pøíspìvkù : 67

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  m.artty Fri Feb 18, 2011 12:14 am

OPEL OLD SCHOOL napsal:VAŠE PROJEKTY - Stránka 4 9daaea10

Máš ještě to maskáčové "Déčko" nebo si ho prodal?
m.artty
m.artty

Poèet pøíspìvkù : 1208

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  OPEL OLD SCHOOL Fri Feb 18, 2011 12:58 am

Déčko je prodané Twisted Evil Garáž bohužel nebyla nafukovací a já mám rád všechny svoje auta pod střechou Laughing Cool

VAŠE PROJEKTY - Stránka 4 E0d1d410

Předtím jsem nenašel aktuálnější fotku, tak možná tahle 3 roky stará Arrow

VAŠE PROJEKTY - Stránka 4 46706510

P.S. Předchozí nechutně uklizená fotka byla těsně po rekonstrukci garáže afro

http://commodore-a.blog.cz/0712/moje-old-school-garage
OPEL OLD SCHOOL
OPEL OLD SCHOOL

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  OPEL OLD SCHOOL Fri Feb 18, 2011 1:20 am

Ještě k předchozímu rozřezanému tématu

Renovace Rekorda A, ze dvou udělanej jeden Smile ... a to dobře!!
http://commodore-a.blog.cz/0709/opel-rekord-a-coupe-1700-renovace

VAŠE PROJEKTY - Stránka 4 5890d810

VAŠE PROJEKTY - Stránka 4 Ccb7f810

VAŠE PROJEKTY - Stránka 4 Aef3fe10

VAŠE PROJEKTY - Stránka 4 Ea451210
OPEL OLD SCHOOL
OPEL OLD SCHOOL

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  OPEL OLD SCHOOL Tue Feb 22, 2011 9:44 pm

Chevrolet není žádné vořezávátko, koukněte jak to nandá Fordu Very Happy

Viktore, jak bude jezdit, tak to bude úplně nabušený auto Twisted Evil

... a nebo se dá v nejhorším předělat na Hot Rod viz. foto Very Happy drunken afro

VAŠE PROJEKTY - Stránka 4 Cc0szv10

VAŠE PROJEKTY - Stránka 4 Cc0spq10

VAŠE PROJEKTY - Stránka 4 Cc0sdq10
OPEL OLD SCHOOL
OPEL OLD SCHOOL

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tonda Tue Feb 22, 2011 9:51 pm

Viktor mi to denně několikrát vše popisuje...hodně barvitě..skoro bych řek že i dost přehání Very Happy Very Happy ale,jestli mám dobrou obrazotvornost,tak to nějak takhle zrovna vypadá... Very Happy Very Happy
Tonda
Tonda

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  technikrz Tue Feb 22, 2011 11:33 pm

to kuba-dc

Motorový prostor

VAŠE PROJEKTY - Stránka 4 82606512
technikrz
technikrz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kuba-dc Wed Feb 23, 2011 12:06 am

technikrz napsal:to kuba-dc

Motorový prostor

VAŠE PROJEKTY - Stránka 4 82606512

to je kapota zespodu ne? a jak vypadaí podběhy pod kapotou? jak to vypadá pod baterkou?, u světel?
kuba-dc
kuba-dc

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  technikrz Wed Feb 23, 2011 12:15 am

Takhle detailně jsem to nefotil, ale mám ještě dvě fotky podběhu. Jinak se můžeš podívat ve Volduchách, pokud tam pojedeš.

VAŠE PROJEKTY - Stránka 4 83908860

VAŠE PROJEKTY - Stránka 4 73814795
technikrz
technikrz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  OPEL OLD SCHOOL Wed Feb 23, 2011 12:29 am

Tonda napsal:Viktor mi to denně několikrát vše popisuje...hodně barvitě..skoro bych řek že i dost přehání Very Happy Very Happy ale,jestli mám dobrou obrazotvornost,tak to nějak takhle zrovna vypadá... Very Happy Very Happy

Představuju si to nějak takhle Very Happy , ale né tak hezké Evil or Very Mad

VAŠE PROJEKTY - Stránka 4 58292310

OPEL OLD SCHOOL
OPEL OLD SCHOOL

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  - Viktor - Wed Feb 23, 2011 9:58 am

tak to si to představuješ blbě... myslim že Tonda bude blíž Very Happy Tonda už to ví protože se mu ve chvílích čirého zoufalství svěřuju ale pro vás ostatní : aby jste sundali přední blatník musíte vyšroubovat 84 slovy osmdesátčtyři šroubů, který jsou všechny v plechovejch psaníčkách, kterých se půlka protočí a konec. je to někam do nosníku z druhý strany se tam nedá a hotovo Evil or Very Mad ještě pro představu pro demontáž blatníku musíte sundat : kapotu, masku, světlo, podnárazník, nárazník, př. čelo, držák baterie, stěrače (zvláštní lahůdka to jsem dělal hodinu a půl), torpédo pod př. oknem, vnitřní nadkolí (ne plast je to normálně z plechu vlastně podběh zase na X šroubech), nějaký plasty v interiéru a potom nějaký kravinky co se tam nastřádaly za léta provozu jako je směšovač na plyn a pod. zkrátka blatník jsem sundával celej den Mad Mad
- Viktor -
- Viktor -

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kuba-dc Wed Feb 23, 2011 10:32 am

- Viktor - napsal:tak to si to představuješ blbě... myslim že Tonda bude blíž Very Happy Tonda už to ví protože se mu ve chvílích čirého zoufalství svěřuju ale pro vás ostatní : aby jste sundali přední blatník musíte vyšroubovat 84 slovy osmdesátčtyři šroubů, který jsou všechny v plechovejch psaníčkách, kterých se půlka protočí a konec. je to někam do nosníku z druhý strany se tam nedá a hotovo Evil or Very Mad ještě pro představu pro demontáž blatníku musíte sundat : kapotu, masku, světlo, podnárazník, nárazník, př. čelo, držák baterie, stěrače (zvláštní lahůdka to jsem dělal hodinu a půl), torpédo pod př. oknem, vnitřní nadkolí (ne plast je to normálně z plechu vlastně podběh zase na X šroubech), nějaký plasty v interiéru a potom nějaký kravinky co se tam nastřádaly za léta provozu jako je směšovač na plyn a pod. zkrátka blatník jsem sundával celej den Mad Mad

hned jak jsem si to přečetl, tak jsem zatoužil se v tom pohrabat Laughing Laughing Laughing
kuba-dc
kuba-dc

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  DepecheMode Wed Feb 23, 2011 10:33 am

cheers cheers cheers cheers bounce bounce bounce
Asi si ho koupím taky,když to jde tak lehounce !
Viktor to určitě mě rád opraví ! lol! lol! lol!
DepecheMode
DepecheMode

Poèet pøíspìvkù : 518

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Fóňa Wed Feb 23, 2011 1:51 pm

sice jsem kdysi chuť na ameriku měl, ale už mi to dávno přešlo...
Fóňa
Fóňa

Poèet pøíspìvkù : 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: