SRAZY - AKCE (ostatní)
+11
- Viktor -
oplik.jenik
Lukas
jarda
LU2
DepecheMode
Tonda
Mattes
Radek GSi
Urby
Halis
15 posters
Strana 2 z 10
Strana 2 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: SRAZY - AKCE (ostatní)
DepecheMode napsal:To je hodně dobrej nápad ! Co Tondo ? Ty svoje lidičky bys mohl přesvědčit !?
Kluci to je mi líto,ale zcela určitě tohle nedopadne. Z Plzně to je kousek ale z Duchcova už je to skoro 300km.... Chceme ten sraz udělat kuli Líbě a dětem z tradice. Chtěli jsme někde v okolí Duchcova aby transport černý Manty nebyl zbytečně komplikovaný...navíc si Líba konečně troufla sednout sama za volant a ject po vlastní ose(Mělník). Stěžejní je pro nás to setkání v Dankový dílně (letos na to ještě nebyl čas) a těch 30km za hranice si myslim, že by pro ní nebyl problém odřídit a mohlo by to být fajn. Nehledě na to se mi už k tomuhle návrhu moc lidí neozvalo....a já zrovna nejsem ten pravej,abych někoho kdo o to nestojí přesvědčoval... Další věc..co se týká mě,..mám rozebranou a nepojízdnou bílou Mantu..byla už moc schnilá a stavim novej motor....doufal jsem že to konečně nastartuju ale o víkendu jsem narazil na dost problémů,že jsem to musel odstavit a trochu si od toho odpočinout...teď toho mám plný zuby,prostě. Pojedu teda oranžovou na slickách...bez oken a to je pro mě taky schůdnější ten 30km výlet...
Tonda- Poèet pøíspìvkù : 173
To chápu, jen je škoda, že se celé léto nic neděje a pak se sejdou v jednom víkendu dvě akce, na které bych rád jel. Do Duchcova bych se toužil podívat (kde to vlastně bydlel ten můj kolega Casanova) A i ten nápad s tím výletem za hranice je super!
Škoda, škoda
Ještě mám takovej nápad, co se třeba dohodnout někdy na konec července a udělat v Habru malej odpočinkovej srázek ze So/Ne,
grilování, koupání, opalování - prostě vegáč a né takovej fofr a stres co mám na Opel session. Habr je na to ideální, že je tak na půl cesty od Phy a Plzně. Když bude pěkné počasí, tak by to mohlo být fajn. Co hoši?
Škoda, škoda
Ještě mám takovej nápad, co se třeba dohodnout někdy na konec července a udělat v Habru malej odpočinkovej srázek ze So/Ne,
grilování, koupání, opalování - prostě vegáč a né takovej fofr a stres co mám na Opel session. Habr je na to ideální, že je tak na půl cesty od Phy a Plzně. Když bude pěkné počasí, tak by to mohlo být fajn. Co hoši?
Tak to joo Tondo,je jasný že je to daleko atd.oproti 30km od Duchcova.Přesně škoda že na jeden víkend se to sejde.A ten nápad Urby je dobrej.Klobásko+pivko atd v Habru při fajn počásku bereme ! Tak si nás napiš do seznámku.
DepecheMode- Poèet pøíspìvkù : 518
A Tondo pošli nějaké foto jak hezky pracuješ a vrácíš do života Mantičku.A odpočívej at finále pak je fajn.PS-Jsem se pustil do Lotuse a hrabu se v motor prostoru a motor pujde ven,tak jsem zvědavej kdy budu taky potřebovat pauzičku.Asi brzo.
Tak rád bych se jel podívat na sraz do Německa, ale samotnému se mi nechce v tomhle termínu jsem zrovna na Moravě
Urby napsal:Ještě mám takovej nápad, co se třeba dohodnout někdy na konec července a udělat v Habru malej odpočinkovej srázek ze So/Ne,
Můžu taky kdyžtak dojet?
m.artty- Poèet pøíspìvkù : 1208
OPEL OLD SCHOOL napsal:No je to možné, že se to zrovna kreje
Ten Oberwildenau je nejlepší něnecký sraz na kterém jsem kdy byl, takovou kupu old schoolu jsem pohromadě nikde neviděl.
Koukněte na galerky:
http://commodore-a.blog.cz/0908/16-opel-treffen-opel-club-oberwildenau-7-9-8-2009
Manťáci nechcete ten váš německej sraz udělat v Oberwildenau?
Super akce kde celej den chodíte mezi autama a stejně to vše neomrknete
Doporučuji!!! Není to daleko za čárou ani od vás
Zdarec,Urby prosim prosim.,kdyby jste někdo jeli,tak dejte vědět v kolik co a jak kde,asi bych vzal Monzičku na vejlet. Jak píšeš,tak to bude asi fakt pecka a navíc je to fakt blízko,takže bych to bral. Možná že bych někoho eště splašil :-)))))
Mattes- Poèet pøíspìvkù : 333
Přesně tak Mattes.Pokud bude počasí a někdo pojede,tak frčíme též.
DepecheMode napsal:Přesně tak Mattes.Pokud bude počasí a někdo pojede,tak frčíme též.
No vidíš to,eště že tě mam,počasí sem taky chtěl napsat :-)) těšim se na Lotuse fakt moooc.
No to já též.Ale to je fakt hodně vzdálená budoucnost.
Pánové ten sraz je opravdu pecka, to je zaručené. Dnes jsem to projednával s Ludvou a Radkem GSi. Cesta je s ohledem na naše staré káry předběžně naplánovaná po staré silnici směr Rozvadov, jestli vám to nebude vadit, tak se můžeme sejít (s plzeňákama) třeba kolem 9h na benzínce u autobusáku. Co?? Další můžeme nabrat cestou.
Urby napsal:Pánové ten sraz je opravdu pecka, to je zaručené. Dnes jsem to projednával s Ludvou a Radkem GSi. Cesta je s ohledem na naše staré káry předběžně naplánovaná po staré silnici směr Rozvadov, jestli vám to nebude vadit, tak se můžeme sejít (s plzeňákama) třeba kolem 9h na benzínce u autobusáku. Co?? Další můžeme nabrat cestou.
Ok,zatim bych to za sebe bral,po starý to vůbec neva :-)) pohoda. Ještě mam dvě otázky,odjezd v 9h je v sobotu? asi jo ne? A pak jestli se bude někdo taky v sobotu vracet,někdy večer,přes noc nemůžem :-( Tak to je zatim vše :-)) a dík
Jasně je to sobota, zatím tam chceme bejt přes noc, ale to většinou rozhodneme ten den, jinak to zde ještě můžeme doladit.
Máme na to týden
Máme na to týden
OK,v 9 hod to berem.Ale pošli mě Urby nějakou adresu nebo mapku toho autobusáku,abych trefil-nevím kde to tam je.
A určitě se večer budem vracet,pojedem i s malou,takže přes noc určitě nebudem.
Jo a prosím o adresu toho srázku abych tušil tak pofrčíme.Danke.
A určitě se večer budem vracet,pojedem i s malou,takže přes noc určitě nebudem.
Jo a prosím o adresu toho srázku abych tušil tak pofrčíme.Danke.
Urby napsal:Mapku autobusáku sem hodím večer a tu adresu srazu raději od Radka GSi
Kolik se platí cca za vstup? Dík :-) už se moc těšíme
Tak vstup byl posledně 17 éček
Ta pumpa je v centru plzně přímo na hlavním tahu na německo
Ta pumpa je v centru plzně přímo na hlavním tahu na německo
OK,tak v 9 na pumpě.Jo a máš nějaký odkaz na ten sraz-pro kouknutí ? Dík
DepecheMode napsal:OK,tak v 9 na pumpě.Jo a máš nějaký odkaz na ten sraz-pro kouknutí ? Dík
Helou,já sem to taky hledal a našem sem todle,tak snad to bude vončoo :-)) jo Urby?
http://www.opelclub-oberwildenau.de/index.php
Jo jo, to je ono:
Cena 15 euro auto, 5 euro diváci
Poháry zde:
http://www.opelclub-oberwildenau.de/tr_11.php?fl=6
Cena 15 euro auto, 5 euro diváci
Poháry zde:
http://www.opelclub-oberwildenau.de/tr_11.php?fl=6
Tak bohužel musím napsat, že ani já, ani Ludva nepojedeme na sraz Kadettem C, ale jenom normálním vozem jako diváci (Ludva nestihl vyzvednout RZ a já nemám ještě přetěsněnej autonat) , tak teď Mattes a Depešák musí zachránit klubovou pověst a vzít svá nejlepší žihadla. Jinak má být fajn počásko , tak to bude určitě super akce P.S. Vemte si něco malého na gril já ho beru
No teda šéfe - to je teda bordel ! Tak krásný kárky a budou doma čučet do zdi ,příště už nebude omluveno hoši ! Už se těšíme,jasnačka .
DepecheMode napsal:No teda šéfe - to je teda bordel ! Tak krásný kárky a budou doma čučet do zdi ,příště už nebude omluveno hoši ! Už se těšíme,jasnačka .
:-) moooc pěkně napsaný!!!!! je to prostě BORDEL!!! :-)) těšil sem se,jakej uděláme pěknej štrůdlík Old school a vono nits :-))) ale co,podstatná bude účast,hlavně gdyš neni nic horšího!! Snad nám to někde nehejkne jinak mam eště jednoho člena výpravy a to je Kifi,takže taky pohoda
Strana 2 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strana 2 z 10
Povolení tohoto fóra: