Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CO JE KDE NA PRODEJ A ZA KOLIK

+21
LU2
rumcajz
waltr
Lukas
Arendal
Radek GSi
technikrz
Dominik Ascona
jarda
- Viktor -
Schiza GSi
Tonda
DepecheMode
m.artty
kuba-dc
Halis
Mattes
xman
Lada dB
Urby
OPEL OLD SCHOOL
25 posters

Strana 10 z 40 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next

Goto down

CO JE KDE NA PRODEJ A ZA KOLIK - Stránka 10 Empty Re: CO JE KDE NA PRODEJ A ZA KOLIK

Příspěvek  technikrz Tue Feb 22, 2011 3:48 pm

kuba-dc napsal:ten co ji prodává tuším jezdí i na srazy Opel Classic Cars....teda jezdil...a je i členem Mantaclubu...dle stránek teda:) Možná TOnda by o autě věděl víc.

Už mám doma 2, tak si musím nechat zajít chuť Crying or Very sad
technikrz
technikrz

Poèet pøíspìvkù : 67

Návrat nahoru Goto down

CO JE KDE NA PRODEJ A ZA KOLIK - Stránka 10 Empty Re: CO JE KDE NA PRODEJ A ZA KOLIK

Příspěvek  Dominik Ascona Tue Feb 22, 2011 3:56 pm

technikrz napsal:
kuba-dc napsal:ten co ji prodává tuším jezdí i na srazy Opel Classic Cars....teda jezdil...a je i členem Mantaclubu...dle stránek teda:) Možná TOnda by o autě věděl víc.

Ale tak třetí do sbírky by taky nebyla špatná ne\?? Do třetice všeho dobrého, tahle by se mi moc líbila kdyby byla u mě doma
Dominik Ascona
Dominik Ascona

Poèet pøíspìvkù : 118

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kuba-dc Tue Feb 22, 2011 7:26 pm

technikrz napsal:

dvě? jaká je ta druhá? nahoď foto...stejně jako foto toho motorového prostoru, jak si slíbil Laughing
kuba-dc
kuba-dc

Poèet pøíspìvkù : 331

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  technikrz Tue Feb 22, 2011 8:45 pm

Už mám doma 2, tak si musím nechat zajít chuť Crying or Very sad [/quote]

dvě? jaká je ta druhá? nahoď foto...stejně jako foto toho motorového prostoru, jak si slíbil Laughing [/quote]

Nezapoměl jsem, už se na tom pracuje
technikrz
technikrz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tonda Tue Feb 22, 2011 9:16 pm

Kluci..já nic nevim Crying or Very sad ..neptejte se mě..bude to tak lepší,pro nás..pro všechny....Shocked
Very Happy Very Happy Very Happy
Né..fakt nic nevim,snad jednou,dvakrát jsem ji viděl na Mělníku. Myslim že je docela slušná,ten podvozek a td.Určitě je to za hodně slušný peníze!!..a jak to tak sleduju,za 1-2 roky už ty auta úplně vymizej a sotva si něco koupíme.. Sad Tomáš měl ještě Mantu,ale tu prodal před 2-3 lety Šagymu. Šagy ji zajímavě prodal Skidovi,ten mu ji zas vrátil....to by bylo na dlouho. S tim členstvim to taky nebylo tak horký...spíš bych řek,přítel klubu.
Tonda
Tonda

Poèet pøíspìvkù : 173

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Halis Tue Feb 22, 2011 9:38 pm

technikrz napsal:

Pro lidi, kteří mají prostory mít dvě auta nic neznamená Wink
Halis
Halis

Poèet pøíspìvkù : 437

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kuba-dc Tue Feb 22, 2011 10:58 pm

Tonda napsal: kuba-dc napsal:ten co ji prodává tuším jezdí i na srazy Opel Classic Cars....teda jezdil...a je i členem Mantaclubu...dle stránek teda:) Možná TOnda by o autě věděl víc.

Kluci..já nic nevim Crying or Very sad ..neptejte se mě..bude to tak lepší,pro nás..pro všechny....Shocked
Very Happy Very Happy Very Happy
Né..fakt nic nevim,snad jednou,dvakrát jsem ji viděl na Mělníku. Myslim že je docela slušná,ten podvozek a td.Určitě je to za hodně slušný peníze!!..a jak to tak sleduju,za 1-2 roky už ty auta úplně vymizej a sotva si něco koupíme.. Sad Tomáš měl ještě Mantu,ale tu prodal před 2-3 lety Šagymu. Šagy ji zajímavě prodal Skidovi,ten mu ji zas vrátil....to by bylo na dlouho. S tim členstvim to taky nebylo tak horký...spíš bych řek,přítel klubu.

počkej, a jak je na tom Skid s Mantou? Proč ji vracel Šagymu? Nebyl spokojenej? Nebyly peníze? Kua to jsou novinky:)
kuba-dc
kuba-dc

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tonda Tue Feb 22, 2011 11:47 pm

...co je se Skidem? To si vlastně můžete přečíst sami na jeho Mantawebu...už jste o tom slyšeli víc než dost a každej se snaží obhajovat svou pravdu. Hlavně to byl kšeft uzavřenej horkou hlavou s člověkem,kterého do té doby téměř nikdo neznal. Možná, kdyby trochu víc naslouchal ostatním a né je hned odsuzoval,mohlo vše dopadnout úplně jinak. Je mi docela líto,že to vše dopadlo zbytečnými dluhy,už jen proto,že Skid udělal pro Mantaklub víc,než kdokoliv jinej....

CO JE KDE NA PRODEJ A ZA KOLIK - Stránka 10 H45

Tady je jeho zpověď:
http://www.opelmanta.mysteria.cz/mymanta.xhtml
Tonda
Tonda

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kuba-dc Wed Feb 23, 2011 12:12 am

Tonda napsal:...co je se Skidem? To si vlastně můžete přečíst sami na jeho Mantawebu...už jste o tom slyšeli víc než dost a každej se snaží obhajovat svou pravdu. Hlavně to byl kšeft uzavřenej horkou hlavou s člověkem,kterého do té doby téměř nikdo neznal. Možná, kdyby trochu víc naslouchal ostatním a né je hned odsuzoval,mohlo vše dopadnout úplně jinak. Je mi docela líto,že to vše dopadlo zbytečnými dluhy,už jen proto,že Skid udělal pro Mantaklub víc,než kdokoliv jinej....

Tady je jeho zpověď:
http://www.opelmanta.mysteria.cz/mymanta.xhtml

takže ji koupil od Sagyho a zadluzil se...pak se mu posral motor a jeste ke vsemu byl rothmans na vyvar...a tam nechapu, jestli jeste rothmanse ma, ci ho vratil...takze nakonec si zase odvezl tu svou prvotni Mantu domu a dela na tom? nebo ma i rothmanse?
a koho nikdo neznal? Sagyho?
kuba-dc
kuba-dc

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tonda Wed Feb 23, 2011 12:49 am

Jo,Šagyho...ten se začal motat kolem Danovi manty,chvilku před tim,než se to Danovi stalo....a nikdo pořádně nevěděl co je zač. Shodou okolností si padli do oka se Skidem..kterého taky do té doby u nás nikdo neznal. Prostě Rothmanse vrátil a tu svou ..na vyvaření..si od Šagyho nikdy nevyzved.......a nema ani trochu chutě tahat z někoho peníze i když by se nějaké páky určitě našly. Smířil se s tim..že za chyby se platí..
Ale nechci to už tady více rozebírat...snad na nějakém srazu u táboráku...
Tonda
Tonda

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  OPEL OLD SCHOOL Thu Feb 24, 2011 9:09 pm

OPEL OLD SCHOOL
OPEL OLD SCHOOL

Poèet pøíspìvkù : 8345

https://opeloldschool.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Dominik Ascona Thu Feb 24, 2011 11:27 pm

jo jako užitkové vozítko by to bylo fajne
Dominik Ascona
Dominik Ascona

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kuba-dc Thu Feb 24, 2011 11:31 pm

kuba-dc
kuba-dc

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  OPEL OLD SCHOOL Fri Feb 25, 2011 1:02 am

Ten Rekord se jinak tváří zdravě cyclops, ale bez motoru to není úplně to pravé poježděníčko drunken

Nepotřebuje Michal náhradní díly???

OPEL OLD SCHOOL
OPEL OLD SCHOOL

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  DepecheMode Fri Feb 25, 2011 9:43 am

čoveče z plastáku asi nee.Ale za tyhle prašule je to ok.Někdo kdo má motor a chce dobrou kárku na ježdění okolo baráku za málo vynaloženej prachů je to ideál. Smile
DepecheMode
DepecheMode

Poèet pøíspìvkù : 518

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  OPEL OLD SCHOOL Fri Feb 25, 2011 9:54 pm

Dominik Ascona napsal:jo jako užitkové vozítko by to bylo fajne

To by teda bylo Laughing, do včerejška jsem vůbec nevěděl, že mercedes dělal pick up verze Laughing

CO JE KDE NA PRODEJ A ZA KOLIK - Stránka 10 Merced10

CO JE KDE NA PRODEJ A ZA KOLIK - Stránka 10 13871510

CO JE KDE NA PRODEJ A ZA KOLIK - Stránka 10 Merced11

CO JE KDE NA PRODEJ A ZA KOLIK - Stránka 10 Img_8311

... a tahle US step-side úprava je zajímavá What a Face

CO JE KDE NA PRODEJ A ZA KOLIK - Stránka 10 Untitl10

OPEL OLD SCHOOL
OPEL OLD SCHOOL

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Halis Sat Feb 26, 2011 10:41 am

Toho modráka z hradeckou značkou jsem potkal, ale myslel jsem si že šlo o nějakou individuální úpravu.
Halis
Halis

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Dominik Ascona Sat Feb 26, 2011 3:25 pm

no jako já jsem o tom taky nějak moc nevěděl jen jednou jsem na Mimoňských válkách jednoho zahlédl ale to byl pekáč, ale ta úprava tohodle černýho je moc pěkná
Dominik Ascona
Dominik Ascona

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tonda Sat Feb 26, 2011 11:36 pm

Nepotřebuje někdo do foroty?..je to ze hubičku a mohlo by se to hodit

CO JE KDE NA PRODEJ A ZA KOLIK - Stránka 10 1470874615

http://auto.aukro.cz/karburator-na-opel-ascona-i1470874615.html
Tonda
Tonda

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  technikrz Sun Feb 27, 2011 12:14 am

[quote="Tonda"]Nepotřebuje někdo do foroty?..je to ze hubičku a mohlo by se to hodit

Už jsem na něj koukal, ale myslím si, že je to na Asconu C.
technikrz
technikrz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Dominik Ascona Sun Feb 27, 2011 6:56 am

[quote="technikrz"]
Tonda napsal:Nepotřebuje někdo do foroty?..je to ze hubičku a mohlo by se to hodit

jo tenhle je na Céčko teda vypadá úplně stejně ale nevim jakej je na béčku. ale už mi takovejhle byl nabízenej za 100 Kč
Dominik Ascona
Dominik Ascona

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Dominik Ascona Sun Feb 27, 2011 7:00 am

OPEL OLD SCHOOL napsal:
Dominik Ascona napsal:jo jako užitkové vozítko by to bylo fajne

To by teda bylo Laughing, do včerejška jsem vůbec nevěděl, že mercedes dělal pick up verze Laughing

CO JE KDE NA PRODEJ A ZA KOLIK - Stránka 10 Merced10

CO JE KDE NA PRODEJ A ZA KOLIK - Stránka 10 13871510

CO JE KDE NA PRODEJ A ZA KOLIK - Stránka 10 Merced11

CO JE KDE NA PRODEJ A ZA KOLIK - Stránka 10 Img_8311

... a tahle US step-side úprava je zajímavá What a Face

CO JE KDE NA PRODEJ A ZA KOLIK - Stránka 10 Untitl10

prosimtě zatim jsem po tom nijak nepátral ale nešlo opravdu jen o nějaký individuální úpravy?? ale jako že bych někde hledal to se říct nedá, jen jestli nenapadlo nějaký blázny tohle stvořit v garáži
Dominik Ascona
Dominik Ascona

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Halis Sun Feb 27, 2011 1:41 pm

OPEL OLD SCHOOL napsal:Zajímavé užitkové vozítko:

http://www.eurooldtimers.com/cze/inzerat/27691-mercedes-benz-w111-pick-up.html

Tak přímo na stránkách Mercedes-forum je o tomto vozítku vyjádření:
http://www.mercedes-classic.cz/phorum/viewtopic.php?f=43&t=26293&hilit=pick+up
Halis
Halis

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Halis Sun Feb 27, 2011 1:43 pm

[quote="technikrz"]
Tonda napsal:Nepotřebuje někdo do foroty?..je to ze hubičku a mohlo by se to hodit

Já si taky myslím, že je to na Céčko. Já mám v Béčku Solex PDSI 30/35.
Halis
Halis

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  OPEL OLD SCHOOL Mon Feb 28, 2011 1:47 am

Tohle není Opel, ale je to hodně zajímavá kára, je opravdu reálná ta cena? Co Forďáci Vachuťáci? Very Happy

Ford Sierra Cosworth 4x4 Limited edition. r. v. 1992. 162kW. Limitovaná edice k ukončení výroby sierry cosworth. Evidenční štítek na palubce. Servisní kniha. Špičkový stav. Nehavarované. Nezničené tuningem. Plná výbava vč. kůže. 100% originál vč. kol k této edici. Dovoz. Lze přihlásit. Po dohodě mohu zajistit. Cena 289 000 Kč.

http://auta-veterani.sbazar.cz/sierra-cosworth-praha-8-o5251679.html

CO JE KDE NA PRODEJ A ZA KOLIK - Stránka 10 52516710

CO JE KDE NA PRODEJ A ZA KOLIK - Stránka 10 52516711

CO JE KDE NA PRODEJ A ZA KOLIK - Stránka 10 Mj10
OPEL OLD SCHOOL
OPEL OLD SCHOOL

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 10 z 40 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: