CO JE KDE NA PRODEJ A ZA KOLIK
+21
LU2
rumcajz
waltr
Lukas
Arendal
Radek GSi
technikrz
Dominik Ascona
jarda
- Viktor -
Schiza GSi
Tonda
DepecheMode
m.artty
kuba-dc
Halis
Mattes
xman
Lada dB
Urby
OPEL OLD SCHOOL
25 posters
Strana 14 z 40
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: CO JE KDE NA PRODEJ A ZA KOLIK
Tak ten se tváří hodně zachovale a možná bude i za dobré peníze, nějakej starej caravan, to je to poslední co bych ještě chtěl doma v garáži Poslední možnost, taková auta brzo nebudou
Můj poslední sen do garáže: z us cars Chevy 1968
http://commodore-a.blog.cz/0906/opel-old-school-cz-i
... a od Adama Rekord C nebo Kadett B
ale bohužel nejsou peníze
Tenhle má udělanej ten čumák jako z NSU, je to to první co by šlo okamžitě dolů
Můj poslední sen do garáže: z us cars Chevy 1968
http://commodore-a.blog.cz/0906/opel-old-school-cz-i
... a od Adama Rekord C nebo Kadett B
ale bohužel nejsou peníze
Tenhle má udělanej ten čumák jako z NSU, je to to první co by šlo okamžitě dolů
tak ten je nádhernej;-)
kuba-dc- Poèet pøíspìvkù : 331
Jen pro zajímavost....počítam,že velkej zájem nebude...i když strom by se hodil
Na jednom Švédskym servru: Lowrider opel orginal 15000SEK (40 000kč)
Máte zájem o můj původní opel 1,2 sport modelového roku 73
Pro rychlý a jednoduchý obchod může být také smrk v ceně!
Na jednom Švédskym servru: Lowrider opel orginal 15000SEK (40 000kč)
Máte zájem o můj původní opel 1,2 sport modelového roku 73
Pro rychlý a jednoduchý obchod může být také smrk v ceně!
Tonda- Poèet pøíspìvkù : 173
tak ten Record Combi červenej je prý odstaven od roku 2005 asi, kdy mu skončila technická a dakší se nedělala, pač se s autem nejezdilo...auto by pr technickou udělalo bez problémů a je možno ji před prodejem udělat...vše funkční, stav velmi dobrý...auto má testaci historického vozidla, čili pojistka je malá si myslím, cena je horní hranice a dá se jednat na místě při prohlídce...lak prý nic moc, časem by chtěl udělat...k auto spoustu dílů, plechařina, dveře atd...další auto s motorem a převodovkou nevim jestli v ceně...
kdo jste kolem Jihlavy, tak tam zajeďte, tváří se to dobře:) moc těch kombéků není...
jo a je to člověk co dělal asi Oply, pač říkal, že měl Mantu A a že ještě další auta má...takže asi v dobrých rukou
kdo jste kolem Jihlavy, tak tam zajeďte, tváří se to dobře:) moc těch kombéků není...
jo a je to člověk co dělal asi Oply, pač říkal, že měl Mantu A a že ještě další auta má...takže asi v dobrých rukou
odkaz nefunguje, pač si přihlášenej na svým emailu pod svým heslem a nikdo jinej tam nemůže...na tvůj email...takže ani na odkaz na něco, co máš ve svým emailu...
..tak to je na mě složitý...
Dneska jsem šel konečně omrknout to Commo B za 15tis a ono se prej cca před měsícem prodalo. Nemáte ho nakonec někdo
..jo,tak tam už dávno šmejdil i Viktor... ..sem ho trochu naváděl ....ale jak se tady probíraly auta na kterých se podepsal designér Pietro Frua,tak mám takovej pocit,že jsem zahlédl Viktora s Avií..jak si něco od něj veze.. .. Urby,zjisti něco bližšího......
Ty vado, to je fakt von!!!
Viktor byl vždycky na ty vzácné kousky
... jako je Blazer atd.
Viktor byl vždycky na ty vzácné kousky
... jako je Blazer atd.
Tonda napsal:..jo,tak tam už dávno šmejdil i Viktor... ..sem ho trochu naváděl ....ale jak se tady probíraly auta na kterých se podepsal designér Pietro Frua,tak mám takovej pocit,že jsem zahlédl Viktora s Avií..jak si něco od něj veze.. .. Urby,zjisti něco bližšího......
Volvo? ale typ nevim...
No moment, nebude to náhodou to Volvo, po kterém touží Tonda v aktuálním článku v A&T???
to víš přečtu článek, seženu káru, prodám Tondovi a do podzimu si lehnu na záda...
- Viktor -- Poèet pøíspìvkù : 162
Tady jsem našel něco o tom Volvu Nevěděl jsem, že je to taková raritka...
Naposledy upravil Halis dne Sun Apr 24, 2011 6:17 pm, celkově upraveno 1 krát
Halis- Poèet pøíspìvkù : 437
Opel Kadett, 2,0, 1989 v úpravě Rieger za 35.000,- (alespoň si to myslím )
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/opel/kadett/8779048
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/opel/kadett/8779048
Halis: Co je na to Rieger? Přední nárazník, tuším, Mattig; prahy vypadají na kopii Kamei; zadní nárazník nějaký bastl (taky to někdo vyráběl, ale nevim kdo), křídlo vypadá na nějak podivně upravené GSI, zadní lemy divné, dále by mě zajímalo, kde vykouzlil těch 23 kW navíc
Závěrem, za 5000 na díly dobrý... jinak k ničemu
Závěrem, za 5000 na díly dobrý... jinak k ničemu
m.artty- Poèet pøíspìvkù : 1208
Špatný to asi nebude, ale kdo ví.... jak jsem zatím měl možnost poznat, tak podobně upravená auta jsou často jen pozlátko a pod tím je to šrot. Každopádně z pár fotek vidím, že tomu chybí zadní stěrač, víčko nádrže, pod torpédem chybí ještě jeden plast. Přepálený udanný výkon taky na věrohodnosti nepřidá....
... a nebo tohle
Dobrej tech stav na přestavbu na něco pohlednějšího
http://auto.bazos.cz/inzerat/9857234/Kadet-18-GSI.php
Dobrej tech stav na přestavbu na něco pohlednějšího
http://auto.bazos.cz/inzerat/9857234/Kadet-18-GSI.php
http://auto.bazos.cz/inzerat/9906610/Opel-Corsa-A-15D-TOP-STAV.php
Prodám svou Opel Corsa A - popřípadně vhodné na přestavbu pro C20XE
Motor je 1.5 Diesel 50 Hp - nový motor, měněný z corsy B, najeto 136 tisíc cca, šlape výborně, chytá na otočení i v mrazech, spotřeba 4,5 L na 100km. po městě do 7 Litrů.
Motorový prostor + ramena, stabilizátory, převodovka, třmeny, zadní tlumiče, bubny atd. - kompletně v zelené barvě, zbytek věcí ( sahara, brzdový válec atd atd v černém mattu)
Corsa je komplet vyvařena, nový černý celolak 8 měsíců, odstín z Astry Z280.
Zahlazený přední nárazník + lízátko z mondea, prodloužený a zahlazený zadní nárazník. Prahy originál GSI. Třetí dveře mají zavařený origo plast ( zámek), zavařený stěrač + odskok na dveřích.
Vytažené zadní lemy. Zadní světla zatmaveny. Sportovní podvozek vepředu V-Maxx -90 mm, vzadu je podvozek jen -60mm.
Alu kola Aluline Turbine 7x15 ET40 komplet vyleštěné
Pneu Nankang 165/50 15" - vzorek vepředu 80%, vzadu 95%
Interier kompletně černý ( koženka) + potahová látka.
Sedačky z Astra GSI. Černé zadní sedačky. a mnoho a mnoho dalšího.
K auto dám hromadu originál náhradních dílů. Dám originál křidélko GSI v laku ( lakováno s autem, ale nedal jsem ho tam.), přidám plecháče se zimákama.
Investice přes 70 tisíc. TOP STAV
STK do března 2013.
Cena je 40 tisíc za komplet auto, tak jak je na obrázku s kolama atd, popřípadě prodám bez kol, bez muziky atd - to by byla cena 30 tisíc .... Zájemci dám slevu, nebráním se dohodě ...
Prodám svou Opel Corsa A - popřípadně vhodné na přestavbu pro C20XE
Motor je 1.5 Diesel 50 Hp - nový motor, měněný z corsy B, najeto 136 tisíc cca, šlape výborně, chytá na otočení i v mrazech, spotřeba 4,5 L na 100km. po městě do 7 Litrů.
Motorový prostor + ramena, stabilizátory, převodovka, třmeny, zadní tlumiče, bubny atd. - kompletně v zelené barvě, zbytek věcí ( sahara, brzdový válec atd atd v černém mattu)
Corsa je komplet vyvařena, nový černý celolak 8 měsíců, odstín z Astry Z280.
Zahlazený přední nárazník + lízátko z mondea, prodloužený a zahlazený zadní nárazník. Prahy originál GSI. Třetí dveře mají zavařený origo plast ( zámek), zavařený stěrač + odskok na dveřích.
Vytažené zadní lemy. Zadní světla zatmaveny. Sportovní podvozek vepředu V-Maxx -90 mm, vzadu je podvozek jen -60mm.
Alu kola Aluline Turbine 7x15 ET40 komplet vyleštěné
Pneu Nankang 165/50 15" - vzorek vepředu 80%, vzadu 95%
Interier kompletně černý ( koženka) + potahová látka.
Sedačky z Astra GSI. Černé zadní sedačky. a mnoho a mnoho dalšího.
K auto dám hromadu originál náhradních dílů. Dám originál křidélko GSI v laku ( lakováno s autem, ale nedal jsem ho tam.), přidám plecháče se zimákama.
Investice přes 70 tisíc. TOP STAV
STK do března 2013.
Cena je 40 tisíc za komplet auto, tak jak je na obrázku s kolama atd, popřípadě prodám bez kol, bez muziky atd - to by byla cena 30 tisíc .... Zájemci dám slevu, nebráním se dohodě ...
Černej Kadett vypadá schopně, o tom vím už delší dobu. Stříbrnej je naprodej taky už poměrně dlouho, ale vzhledově se mi nelíbí, ikdyž vypadá, že je to udělané pořádně. Černá Corsa je povedená hodně, je to jednoho kluka z tuningfora.... celá stavba by měla být zdokumentovaná na Corsa clubu.
Chodí mi to od Opel Zralý a občas jsou tam zajímavý věci...
Tak ta Áčková Corsa je opravdu - mňam
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Strana 14 z 40
Povolení tohoto fóra: