OPELY A JINÉ ZAJÍMAVÉ KOUSKY Z ULIC
+16
Halis
DepecheMode
GeXeS
waltr
- Viktor -
xman
Lukas
LU2
jarda
technikrz
Schiza GSi
JindRat
Mattes
Tonda
Dominik Ascona
kuba-dc
20 posters
Strana 14 z 41
Strana 14 z 41 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41
Re: OPELY A JINÉ ZAJÍMAVÉ KOUSKY Z ULIC
kam na to chodíš ? doufám, že jsi nekonvertoval k islámu ? co to vůbec je? myslíš, že to je oficiální? takhle snížený... ale zase ty majáky... i když tam múžeš mít podle mě co chceš... a jestli vidim dobře tak mají něco divnýho vzadu - možná k tomu vedou červenej a modrej... a co ty značky na boku ? to je kolik už ulovili bílejch psů ? to vokýnko má bejt otevřený a má bejt vidět ruka jak vyhazuje granát... todle fakt neni pro mě...
- Viktor -- Poèet pøíspìvkù : 162
Ty si koleduješ o ukamenování Ale fakt, ještě že žijeme v civilizaci a né v tom jejich středověku
Naposledy upravil OPEL OLD SCHOOL dne Sat Feb 18, 2012 2:05 pm, celkově upraveno 1 krát
Maximálně v pořádku.... zas mě sere, že jsem si to Combo nakonec rozumově "rozmluvil"
m.artty- Poèet pøíspìvkù : 1208
To dobře znám, své rozumné Já jsem umlčel hned před zakoupením biscayna A díky tomu si ještě možná pořídím vytoužené Déčko
Kadett combo je pomalu nesehnatelná záležitost
... ikdyž kolem jednoho skoro každej den v Plzni jezdím, stojí tam už dost dlouho, tak počítám, že ho městská brzo vyhmátne
Jak dopadl ten co tu byl v inzerci ???
Kadett combo je pomalu nesehnatelná záležitost
... ikdyž kolem jednoho skoro každej den v Plzni jezdím, stojí tam už dost dlouho, tak počítám, že ho městská brzo vyhmátne
Jak dopadl ten co tu byl v inzerci ???
Prodal se za necelých 7 tisíc snad.... ale rozumné já mi ho zakázalo
m.artty napsal:Prodal se za necelých 7 tisíc snad.... ale rozumné já mi ho zakázalo
Přesně to bylo 6100,-
Halis- Poèet pøíspìvkù : 437
Když už jsme u toho, nemá někdo k tomu filmu schopné titulky? Nikde se mi stále nadaří najít
Jedno nabušené GT (jak jinak než z ameriky):
Tato jediná svého druhu Opel GT, byl postaven někde na počátku sedmdesátých let pomocí vynálezce v Ohiu. Jak příběh se odehrává to opel prohrál závod s vlakem brzy ve svém životě a pokračoval se stát dárcem vozidlo brzy P-51 Allison V-12 nebo 1710 = 1710 cu.in.1250 HP.It má 10,000 lb vydání spojku, vlastní differental s přímými převody vestavěných Axel kotoučové brzdy, FWD zbraní a cívkou nad nárazy, Nezávislé susp. všechny nastavitelné, Chev, nákladní automobil 4 rychlostní transmission.A vlastní zadní kryt sklolaminátové a hliníku, to auto bylo ulice legální, všechna světla, tlumič hluku řezané outs (běží přímé potrubí nebo thru některé šály) houkačka etc.No válet bary nebo zavětrování NENÍtáhnout nebo závodní auto přesně zrak a zdravé 2000 liber na motoru hned za vámi žádný oheň zeď.
Tato jediná svého druhu Opel GT, byl postaven někde na počátku sedmdesátých let pomocí vynálezce v Ohiu. Jak příběh se odehrává to opel prohrál závod s vlakem brzy ve svém životě a pokračoval se stát dárcem vozidlo brzy P-51 Allison V-12 nebo 1710 = 1710 cu.in.1250 HP.It má 10,000 lb vydání spojku, vlastní differental s přímými převody vestavěných Axel kotoučové brzdy, FWD zbraní a cívkou nad nárazy, Nezávislé susp. všechny nastavitelné, Chev, nákladní automobil 4 rychlostní transmission.A vlastní zadní kryt sklolaminátové a hliníku, to auto bylo ulice legální, všechna světla, tlumič hluku řezané outs (běží přímé potrubí nebo thru některé šály) houkačka etc.No válet bary nebo zavětrování NENÍtáhnout nebo závodní auto přesně zrak a zdravé 2000 liber na motoru hned za vámi žádný oheň zeď.
Naposledy upravil Halis dne Thu Mar 15, 2012 8:01 pm, celkově upraveno 1 krát
Halis- Poèet pøíspìvkù : 437
Tak tohle GT je opravdu hovadinec , ale na tu dobu je to pěkně udělané - Design jako stíhačka
Ještě jedno zajímavé GT
Ještě jedno zajímavé GT
Včera jsem na dálnici potkal tohodle fešáka, jak se vezl na podvalu, někam směr německo, nablejskanej, no prostě nádherná podívaná
http://ifaster.tiscali.cz/hajek-historic-rally-team-vasen-zaniceni-uspech/
Táhla ho ta dodávka co stojí v pozadí, co má na boku obrázek C coupé
http://ifaster.tiscali.cz/hajek-historic-rally-team-vasen-zaniceni-uspech/
Táhla ho ta dodávka co stojí v pozadí, co má na boku obrázek C coupé
tenhle fesak jel vcera na sumavu jede se prece vltava
waltr- Poèet pøíspìvkù : 58
tak tahle Manta už rok stojí na stejným místě a nikdo se o ní nestará. A neni tak šílená.
Dominik Ascona- Poèet pøíspìvkù : 118
Strana 14 z 41 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41
Similar topics
» ZAJÍMAVÉ OPELY NA OPEL TREFFEN A ČESKÝCH TUNING SRAZECH
» ZAJÍMAVÉ AKCE
» Klubové Opely v tisku - Články
» Opely v podzimní přírodě - Foto Mix
» Sobotní rubrika: Ženy a Opely pro příjemnější den :-)
» ZAJÍMAVÉ AKCE
» Klubové Opely v tisku - Články
» Opely v podzimní přírodě - Foto Mix
» Sobotní rubrika: Ženy a Opely pro příjemnější den :-)
Strana 14 z 41
Povolení tohoto fóra: