9. OPEL SESSION 2011 - Int. OPEL MEETING - HABR
+11
JindRat
Radek GSi
xman
technikrz
Halis
Dominik Ascona
m.artty
Urby
DepecheMode
Schiza GSi
OPEL OLD SCHOOL
15 posters
Strana 3 z 4
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 9. OPEL SESSION 2011 - Int. OPEL MEETING - HABR
tak já se tam přijedu jen na chvíli kouknout ale bohužel nepřijedu oplem tak doufám že mě neodsoudíte.
Dominik Ascona- Poèet pøíspìvkù : 118
Dej tak samolepku Opela - prostě novej druh.
DepecheMode- Poèet pøíspìvkù : 518
No nápad je to dobrej ale nevim jestli bych někomu vnutil že felicie je opel
m.artty: sory,ale nejedu. Blbne mi starter,sice to na X pokus chytne ale nerad bych někde zůstal. S mym štěstim se vysere v Habru a nerad bych si udělal vostudu Sory. Snad na podzim
JindRat- Poèet pøíspìvkù : 70
zde jsou nejake fotky ze srazu http://xciba.rajce.idnes.cz/opel_session_2011/
kdyby nekdo nejakou chtel neni problem poslat..
kdyby nekdo nejakou chtel neni problem poslat..
ciba- Poèet pøíspìvkù : 1
Pěkné fotky, díky!!
Přihazuji pár fotek, jaké to v sobotu bylo
... a ještě jeden starej známej z Habru, dnes na srazu v německu
Přihazuji pár fotek, jaké to v sobotu bylo
... a ještě jeden starej známej z Habru, dnes na srazu v německu
po shlédnutí fotek mě mrzí,že sem tam nebyl..... Ta bíla manta mattig je dokonalá a ta omega (D) na tušim že naKersherech též
JindRat- Poèet pøíspìvkù : 70
Pěkná akcička to byla. Trošku mě mrzí, že jsem byl jen na sobotu... příště to vidím na celý týden.... a čím dál tím více si začínám uvědomovat, že jsem se měl tu němečinu ve škole učit
m.artty- Poèet pøíspìvkù : 1208
Takže tady dávam odkaz taky na pár foteček z telefonu http://mattes3000.rajce.idnes.cz/Opel_Sraz_Volduchy_5_2011/
Jinak tě chci Urby moc poděkovat za fakt super sraz (bohatej na moc pěkný vozítka) chtěl sem osobně,ale pak si mi někam utek :-) jinak super počasí,auta,nálada a hlavně lidi!!!!!!!
Jinak tě chci Urby moc poděkovat za fakt super sraz (bohatej na moc pěkný vozítka) chtěl sem osobně,ale pak si mi někam utek :-) jinak super počasí,auta,nálada a hlavně lidi!!!!!!!
Mattes- Poèet pøíspìvkù : 333
super srázek, škoda jen že jsem tam nemohl být déle a hlavně jsem tam nebyl asconou
Mattes: Já se těšil, že tam budeš mít Omegu a ono nic aspoň, že dorazilo německé EVO
m.artty napsal:Mattes: Já se těšil, že tam budeš mít Omegu a ono nic aspoň, že dorazilo německé EVO
Hm,bohužel. Snad příště,ta spinká doma a čeká na zadní nárazník,až ho tam mrsknu (sehnal sem Lotuse). EVO byla fakt masakr,nejrači by se do ní přeftělil :-)))
Mattes- Poèet pøíspìvkù : 333
To EVO bylo nádherný... jen by nemuselo mít ten výřez v kapotě.
Radek GSi- Poèet pøíspìvkù : 61
Tak za mne, srázek dopadl na výbornou (nádherný počasí, velká účast a plno krásných opelvozítek). Trochu mne udivila nepřipravenost personálu místní restaurace (žádná točená limonáda, došlo 12° pivo, to jen co vím osobně) a cena za dvě klobásy ve výši 80,-Kč tomu se říká narovinu krádež! Nijak jsem však na tyto srazy OOS nezanevřel a naopak jsem přesvědčenej, že pojedu i na podzimní.
Proto děkuji všem, co se na tomto (i na ostatních) srazu spolupodílel a to už jakoukoliv měrou=
PS: tak napodzim naviděnou
Proto děkuji všem, co se na tomto (i na ostatních) srazu spolupodílel a to už jakoukoliv měrou=
PS: tak napodzim naviděnou
Halis- Poèet pøíspìvkù : 437
Pár fotek od kamaráda..... http://opelomega36.rajce.idnes.cz/Opel_Treffen_Habr_7.5.2011/
Čau kluci bylo to docela fajn...píšu docela,protože..jsou věci,co se mi na tomhle srazu vůbec nelíbily ...Tak za prvé.. já se na ten sraz těšim celou zimu a jaro a teď mi to tak uteklo,že mám pocit...že jsem si to snad ani neužil,skoro sem si s nikym nepokecal,nevim pořádně..kdo patří k jakýmu autu..atd. Nemohlo by to příště trvat třeba celej tejden?
..a za druhý: Když bylo focení s pohárkama,tak se tam vloudil jeden,co tam neměl v žádném případě co dělat....mezi námi co si to opravdu zasloužíme..
Jsem ti na něj upozornil šipkou,tak doufám,že z toho vyvodíš patřičné důsledky....Blazer..neBlazer
a za třetí: ..co ty Manťáci..vostudy...připravíš poháry a oni přijedou se třema autama..přitom Viktor jich má v garáži bezmála tak asi 6!!...nebýt Němců,který se opět vytáhli..by to bylo pěkný fiasko. Dej jim třeba nějakou pokutu,nebo na chvilku někam zavřít...co třeba fyzické tresty??
Urby,bylo to opět super,s chatkama to nakonec dopadlo a skautíci na naší muziku do páté ranní ani neprotestovali.Dík za celej klub a budem se těšit na podzim.
(3 manty se nám rozsypaly po cestě..Richard motor...v 7ráno v Jesenici,Milan se šestiválcem taky motor kolem 7 v Žatci, Šátek se svym extrémem skončil někde u Duchcova,Líba to tentokrát finančně nezvládla, a předseda Borůvka byl úplně mimo.)
..hele a co řikáš na ten bar na Viktorově Mantě...to je multifunkční spojler
p.s. U té fotky s pohárkama,důrazně žádám o opakování ceremoniálu kuli dotyčnýmu pod šipkou a taky kuli tomu,že tam nejsem skoro vidět!
..a za druhý: Když bylo focení s pohárkama,tak se tam vloudil jeden,co tam neměl v žádném případě co dělat....mezi námi co si to opravdu zasloužíme..
Jsem ti na něj upozornil šipkou,tak doufám,že z toho vyvodíš patřičné důsledky....Blazer..neBlazer
a za třetí: ..co ty Manťáci..vostudy...připravíš poháry a oni přijedou se třema autama..přitom Viktor jich má v garáži bezmála tak asi 6!!...nebýt Němců,který se opět vytáhli..by to bylo pěkný fiasko. Dej jim třeba nějakou pokutu,nebo na chvilku někam zavřít...co třeba fyzické tresty??
Urby,bylo to opět super,s chatkama to nakonec dopadlo a skautíci na naší muziku do páté ranní ani neprotestovali.Dík za celej klub a budem se těšit na podzim.
(3 manty se nám rozsypaly po cestě..Richard motor...v 7ráno v Jesenici,Milan se šestiválcem taky motor kolem 7 v Žatci, Šátek se svym extrémem skončil někde u Duchcova,Líba to tentokrát finančně nezvládla, a předseda Borůvka byl úplně mimo.)
..hele a co řikáš na ten bar na Viktorově Mantě...to je multifunkční spojler
p.s. U té fotky s pohárkama,důrazně žádám o opakování ceremoniálu kuli dotyčnýmu pod šipkou a taky kuli tomu,že tam nejsem skoro vidět!
Tonda- Poèet pøíspìvkù : 173
Tak pane Volejníku,
toho brejláka co se motal ve V.I.P. zóně jsem se také všimnul, ale myslel jsem, že je z vaší ochranky, tak jsem to neřešil.
Jinak se vám náš klub omlouvá, za toto politovánihodné nedopatření, které se na našich srazech stává tak maximálně 2x za jeden rok Ale znáte to, nemusí pršet, jen když sem tam nějakej pohár kápne
P.S. na pojízdnej bar-pult 1.3 bohatě stačí !!!
Srázek byl SUPER jako pokaždé !!!
Danke Urby.
Jo a ten bar 1.3 byl fakt moc užitečnej !
Danke Urby.
Jo a ten bar 1.3 byl fakt moc užitečnej !
DepecheMode- Poèet pøíspìvkù : 518
máš štěstí, že jsi můj nejlepší kamarád a musim na tebe bejt hodnej...
- Viktor -- Poèet pøíspìvkù : 162
Druhá várka fotek zde:
http://commodore-a.blog.cz/1105/9-opel-session-2011-int-opel-meeting-7-8-5-2011-foto-ii
Ještě nějaké další zde
Ještě dodělám oceněné vozy + fotky a dám to pak na stránky
http://commodore-a.blog.cz/1105/9-opel-session-2011-int-opel-meeting-7-8-5-2011-foto-ii
Ještě nějaké další zde
Ještě dodělám oceněné vozy + fotky a dám to pak na stránky
Taky díky a bylo to super
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» 10. OPEL SESSION - Int. OPEL MEETING 24. - 25. 9. 2011 - HABR
» 10. Opel Session kemp Veselý Habr 9/2011 - Foto: Urby
» 11. OPEL SESSION 19.-20. 5. 2012 - HABR
» 8. OPEL SESSION - Int. OPEL MEETING 18. 9. 2010
» ON-LINE KLUB - Vaše Opely na našich stránkách :)
» 10. Opel Session kemp Veselý Habr 9/2011 - Foto: Urby
» 11. OPEL SESSION 19.-20. 5. 2012 - HABR
» 8. OPEL SESSION - Int. OPEL MEETING 18. 9. 2010
» ON-LINE KLUB - Vaše Opely na našich stránkách :)
Strana 3 z 4
Povolení tohoto fóra: