Odkazy na zajímavé zahraniční Opel-weby
+3
Urby
OPEL OLD SCHOOL
m.artty
7 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Odkazy na zajímavé zahraniční Opel-weby
To máš pravdu, není to tak dávno co byl nějakej takovej 2.5 V6 caravan (světle zlatá metal.) na prodej v plzni za 5 tis a nikdo ho nechtěl, tak prej šel do šrotu
tak o Commodoru combi na prodej v Plzni nevím...to už čtu dostkrát, že se něco v Plzni prodávalo, ale na inzercích to nebylo...
jinak celkově je tam u vás dost starejch Oplů...jste relativne kousek od hranic, to sice já taky, ale za minulýho režimu nic nebylo, kdežto u vás jo:)
jinak celkově je tam u vás dost starejch Oplů...jste relativne kousek od hranic, to sice já taky, ale za minulýho režimu nic nebylo, kdežto u vás jo:)
kuba-dc- Poèet pøíspìvkù : 331
Mam dojem,že o jednom ještě vim,ale neni to chromák :-(
Mattes- Poèet pøíspìvkù : 333
Mattes napsal:Mam dojem,že o jednom ještě vim,ale neni to chromák :-(
kde? jak vypadá? za kolik? infoooooooooooooooo )
Kubo, ty jsi zdědil stodolu, že by si pořád něco kupoval?
m.artty- Poèet pøíspìvkù : 1208
m.artty napsal:Kubo, ty jsi zdědil stodolu, že by si pořád něco kupoval?
Kdepak, ale mám chutě no...
Manta se pomalu jistě blíží k laku...no a Kadett je docela dobrej, šahat na něj nebudu...letos. Určitě by to chtělo celolak, ale jináč je bez koroze. Jediný co jsem našel, tak je u baterky a u nádobky na ostřikovače pár dírek. Z druhý strany z podběhu u kola je taková ta výztuha, čili to tvoří dutinu a proto to vyrezlo. Nikdo to asi neošetřil. To je asi jediný s čím bych se zabejval, ale to nechám až na příští zimu:)
bude nějaké info?Mattes napsal:Mam dojem,že o jednom ještě vim,ale neni to chromák :-(
kuba-dc napsal:bude nějaké info?Mattes napsal:Mam dojem,že o jednom ještě vim,ale neni to chromák :-(
Koukal sem něj a podle mě to bude nějaká slepenina. Bude to Rekord s Commodorem dohromady :-)) Commodor v plastu se nedělal,ne? Prej je převařenej a už stojí cca 6let
Mattes napsal:kuba-dc napsal:bude nějaké info?Mattes napsal:Mam dojem,že o jednom ještě vim,ale neni to chromák :-(
Koukal sem něj a podle mě to bude nějaká slepenina. Bude to Rekord s Commodorem dohromady :-)) Commodor v plastu se nedělal,ne? Prej je převařenej a už stojí cca 6let
más foto či tak něco?
kuba-dc napsal:Mattes napsal:kuba-dc napsal:bude nějaké info?Mattes napsal:Mam dojem,že o jednom ještě vim,ale neni to chromák :-(
más foto či tak něco?
fotky nemam,tohle je info co o něm vim už nějakou dobu. Naposled jsem s tim chlapem mluvil cca před třema rokama. Někdy na podzim jsem jel okolo a furt tam byl. Hlavně s tim chlapem byla fakt výborná domluva,bral jsem od něj Kadetta,katastrofa,nikdy více.....
Tak jsem udělal fb stránku i o Béčkách
https://www.facebook.com/pages/OPEL-Kadett-B-Classic-Tuning-1965-73/448080178680847?fref=ts
https://www.facebook.com/pages/OPEL-Kadett-B-Classic-Tuning-1965-73/448080178680847?fref=ts
Strana 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» OFICIÁLNÍ STRÁNKY KLUBU OPEL OLD SCHOOL CZ TEAM ROKYCANY KONČÍ!!!
» ZAJÍMAVÉ OPELY NA OPEL TREFFEN A ČESKÝCH TUNING SRAZECH
» Opel Treffen Comeback: Zajímavé fotky ze srazů cca 1988 - 95 :-)
» Zajímavé dobové fotky - Opel Treffen 29.05-01.06.1998 Schleswig-Holstein
» Opel Treffen Comeback: Zajímavé fotky ze srazu pořádaného v roce 2000
» ZAJÍMAVÉ OPELY NA OPEL TREFFEN A ČESKÝCH TUNING SRAZECH
» Opel Treffen Comeback: Zajímavé fotky ze srazů cca 1988 - 95 :-)
» Zajímavé dobové fotky - Opel Treffen 29.05-01.06.1998 Schleswig-Holstein
» Opel Treffen Comeback: Zajímavé fotky ze srazu pořádaného v roce 2000
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: