BAZAR prodam koupím
+31
Sonolik
pdk88
GeXeS
leader91
Tonda
JindRat
Horacio007
pavell
Dejwyd
rumcajz
oplik.jenik
Radek GSi
psycho_undercover
Arendal
waltr
xman
Lukas
ppavel
technikrz
kuba-dc
- Viktor -
DepecheMode
Halis
vdolek
Kabiš
Mattes
LU2
Fóňa
OPEL OLD SCHOOL
Urby
Schiza GSi
35 posters
Strana 5 z 9
Strana 5 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: BAZAR prodam koupím
Jak psal m.artty ty užitkáče jsou fajn.
... a proto bych rád dal jeden bojovej úkol všem členům našeho fóra co jsou na netu jako doma.
Ještě bych si rád pořídil OPEL KADETT D CARAVAN nejlépe 2dv.
Tak trochu nostalgie, byl to můj úplně první Opel co jsem si pořídil a mám stále k němu velkou citovou vazbu.
Chci se, s vaší pomocí dopátrat, zda se dá vůbec ještě D caravan dohledat někde v ČR (v inzerci, na zahradách, stodolách atd.) Já měl 4 a všechny jsem nakonec pustil - v německu už déčka začínají stát docela dost jen u nás se toho ještě lidi zbavujou jako šrotu
a některé i v takovém stavu jsou jako tenhle 2x caravan u Jičína
... a proto bych rád dal jeden bojovej úkol všem členům našeho fóra co jsou na netu jako doma.
Ještě bych si rád pořídil OPEL KADETT D CARAVAN nejlépe 2dv.
Tak trochu nostalgie, byl to můj úplně první Opel co jsem si pořídil a mám stále k němu velkou citovou vazbu.
Chci se, s vaší pomocí dopátrat, zda se dá vůbec ještě D caravan dohledat někde v ČR (v inzerci, na zahradách, stodolách atd.) Já měl 4 a všechny jsem nakonec pustil - v německu už déčka začínají stát docela dost jen u nás se toho ještě lidi zbavujou jako šrotu
a některé i v takovém stavu jsou jako tenhle 2x caravan u Jičína
Hodím to na tuningforum.... i Combo mi tam tenkrát našli, jen bylo bez dokladů...
m.artty- Poèet pøíspìvkù : 1208
také sháním Kadetta D Caravan:)
Urby...kde jsi vazl foto z toho Jičína? Kde se to dá najít? Máš víc foto? Ty auta jsou na šrot, nebo to má nějakej smysl ještě?
Urby...kde jsi vazl foto z toho Jičína? Kde se to dá najít? Máš víc foto? Ty auta jsou na šrot, nebo to má nějakej smysl ještě?
kuba-dc- Poèet pøíspìvkù : 331
:-)))) vyda vyda,se nám tady ty "Déčkaří" rozjíždí,co?
Mattes- Poèet pøíspìvkù : 333
Mattes napsal::-)))) vyda vyda,se nám tady ty "Déčkaří" rozjíždí,co?
No to teda koukám, asi založíme ještě bokem Déčkovej klub.
To DC: Ten jičín je asi totál K.O. R.I.P. , inzerát dohledáš v hyperinzerci Kadett D Caravan - Náhradní díly
Já už se vzdal naděje na 3dv. caravana a to jsem ho ještě před třema rokama koupil za 1000Kč (pojízdnej první model 1.2S 1979 , totálně impregnovanej - bez koroze s TP. viz foto )
Po částečném odstrojení - bez koroze
Jsem kretén, že jsem ho pustil, tenkrát se mi nevešel do garáže a nechtěl sem ho nechat stát venku. Škoda škoda
Naposledy upravil OPEL OLD SCHOOL dne Fri Feb 10, 2012 1:23 am, celkově upraveno 1 krát
Neměl si ho prodávat.... nebo jsem ho měl já koupit
OPEL OLD SCHOOL napsal:Mattes napsal::-)))) vyda vyda,se nám tady ty "Déčkaří" rozjíždí,co?
No to teda koukám, asi založíme ještě bokem Déčkovej klub.
To DC: Ten jičín je asi totál K.O. R.I.P. , inzerát dohledáš v hyperinzerci Kadett D Caravan - Náhradní díly
Já už se vzdal naděje na 3dv. caravana a to jsem ho ještě před třema rokama koupil za 1000Kč (pojízdnej první model 1.2S 1979 , totálně impregnovanej - bez koroze s TP. viz foto )
Po částečném odstrojení - bez koroze
Jsem kretén, že jsem ho pustil, tenkrát se mi nevešel do garáže a nechtěl sem ho nechat stát venku. Škoda škoda
Jo Jo, jak na to znovu koukám, tak bych brečel, byla to chyba, bohužel druhej takovej (cena a stav) nikdy nebude
P.s. Tohodle koupil nějakej feťák a auto zmizelo neznámo kam
Naposledy upravil OPEL OLD SCHOOL dne Fri Feb 10, 2012 1:24 am, celkově upraveno 1 krát
Jinak asi půjdu alespoň do 3dv.hatchbacku, kterej mám rozjednanej za super peníze, bez koroze, plně funkční a nádhernej béžovej interier, ale podrobnosti si nechám pro sebe.
Možná se s ním ukážu na jaře v Habru
Možná se s ním ukážu na jaře v Habru
kdybys o něčem věděl, tak to sem házej:)
Souhlas hošani - D je parádička !!!
DepecheMode- Poèet pøíspìvkù : 518
Nemá někdo navíc kapotu a oboje dveře na Kadetta C limo 2dvéř.?
Tak tady je jeden velice zajímavej inzerátek, (možná právě pro Kubu DC) na tohle C limo s TP, které je někde u K. Varů
Cena cca 3-5tis Kč
Kontakt: 724 957677
... a nebo ho můžeme dát jako hlavní cenu v tombole na 11. Opel session, něco jako na LCW, kde dávají Camaro
Cena cca 3-5tis Kč
Kontakt: 724 957677
... a nebo ho můžeme dát jako hlavní cenu v tombole na 11. Opel session, něco jako na LCW, kde dávají Camaro
Z Kadetta bych vzal jen tu nádobku na ostřik, ale zato ta žlutá Ascona v pozadí mne zajímá víc
Halis- Poèet pøíspìvkù : 437
Halis napsal:Z Kadetta bych vzal jen tu nádobku na ostřik, ale zato ta žlutá Ascona v pozadí mne zajímá víc
Ta Ascona je prej také na prodej, můžeš mu zavolat a třeba ti udělá dobrou cenu
... a budou doma dvojčata
Halis napsal:Z Kadetta bych vzal jen tu nádobku na ostřik, ale zato ta žlutá Ascona v pozadí mne zajímá víc
Nehodil by se ten Kadett Pustilovi? Myslím, že za ty peníze....
Pustil mne napadl jako první, ale on teď má jiné "starosti"- zařizuje hnízdo lásky Ale dám mu vědět. I když si myslím, že zdejší stránky jsou denně lustrovány
Pořád hledám nějakou tu Calibru V6, možná bych se spokojil i s 2,0 16V 4x4, ale to by muselo být za fajn cenovku. Nemusí to být nějaká velká krasavice - hlavně aby nebyla moc rezavá a nemělo úplně dokurvený interiér.
Přemýšlím o prodeji svého auta, protože bych měl řešit věci kolem bydlení
Je to Kadett C limo 2 dvéř, rok 1975, motor 1,2N 38kW, barva modrá.
Celkově je kastle dobrá. Žádné díry jak do prdele, shnilé prahy či lemy. Nějaké ťukance a šrámy by se našly, to jo. Puntičkářům by se nelíbil lak. Blatníky jsou nové a tudíž mají trochu jíný odstín, a některá místa na autě už někdo přestříkával:(
Auto přijelo po vlastní ose loni na podzim cca 130 km bez problémů. V lednu jsme měnili ložisko na spojce, nasouvací ložisko na setrváku a když už jsem to měl vyndaný, tak se nechala nově obložit lamela spojky (ve firmě Ferodo). Dával jsem novej termostat. Auto jezdí, svítí, troubí, brzdí. Má veteránský doklady.
Nesháníte někdo nějaký takový auto?
Celkově je kastle dobrá. Žádné díry jak do prdele, shnilé prahy či lemy. Nějaké ťukance a šrámy by se našly, to jo. Puntičkářům by se nelíbil lak. Blatníky jsou nové a tudíž mají trochu jíný odstín, a některá místa na autě už někdo přestříkával:(
Auto přijelo po vlastní ose loni na podzim cca 130 km bez problémů. V lednu jsme měnili ložisko na spojce, nasouvací ložisko na setrváku a když už jsem to měl vyndaný, tak se nechala nově obložit lamela spojky (ve firmě Ferodo). Dával jsem novej termostat. Auto jezdí, svítí, troubí, brzdí. Má veteránský doklady.
kuba-dc napsal:Přemýšlím o prodeji svého auta, protože bych měl řešit věci kolem bydlení
Nahoď nějakou cenovku ať máme představu :-))
Taky přemejšlím o druhém OLD Opelu, takže dej cenu. Pokud nechceš veřejně, napiš do SZ.
A potom ať mi někdo říká, že je krize celej klub si letos kupuje dalšího Opela
Kupoval jsem ho za rovných 20 tis., určitě chápete co tím chci říct
Koukám, že jsem zmínil cenu a hned je po zájmu:)
kuba-dc napsal:Koukám, že jsem zmínil cenu a hned je po zájmu:)
:-)))) to je jasný ne? Kdyby si napsal,že ho necháš za 5 tis,to bys viděl ten zájem :-))) Mě to zajímalo jen tak,kolik cca . Já už mam doma jedno,tak mi zatim stačí:-)) ale zase jako 20 tis si myslim že je v cajku
Možná s fotkou by to bylo zajímavější
Takhle to může být něco jako tohle
... a nebo třeba jako tohle
Takhle to může být něco jako tohle
... a nebo třeba jako tohle
Strana 5 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» BEDFORD aneb OPEL VAN
» Prodam nove pneu
» CO JE KDE NA PRODEJ A ZA KOLIK
» Prodám víko na Recorda D a zadek na Asconu B
» !SLEVA Prodám Opel Rekord C 1.7 r.v 1968 SLEVA!
» Prodam nove pneu
» CO JE KDE NA PRODEJ A ZA KOLIK
» Prodám víko na Recorda D a zadek na Asconu B
» !SLEVA Prodám Opel Rekord C 1.7 r.v 1968 SLEVA!
Strana 5 z 9
Povolení tohoto fóra: