MANTA CLUB CZ - MANTA LAND - Vaše Manty
+9
Nikolka-Madmax
Mattes
jarda
DepecheMode
Schiza GSi
Fóňa
Tonda
OPEL OLD SCHOOL
- Viktor -
13 posters
Strana 3 z 4
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: MANTA CLUB CZ - MANTA LAND - Vaše Manty
Mě by zajímalo, proč se Opel tak bojí dělat kabriolety.... přitom ta Manta je krásná, Ascona cabrio taky pěkná, Senator cabrio supr, Calibra cabrio nádhera....
m.artty- Poèet pøíspìvkù : 1208
Moja Manta
Ahoj všetci Mohli by ste mi poradiť akú mantu vlastne ja mám? Pozerám prospekty, technický preukaz ale moc múdry z toho nie som. Takže opis vozidla: červená farba - pravdepodobne nie je pôvodná, čierna strecha - na 99% pôvodná, maska s dvoma otvormi, 5 stupňová prevodovka, ktorá je montovaná dodatočne predošlým majiteľom, no a kúzla z TP: manta coupe 1.9 gt/e, zdvihový objem válcov 1956 cm, výkon 81 kw, bezkat, rok výroby je zhodný s dátumom prvej evidencie v SR 11.10.1991. No motor tam mám 2.0 so vstrekovaním. Vie niekto poradiť? Ak áno ako by mala moja manta Písal som aj na FB toto isté , ale asi tam moc ľudí nechodí.Ako by mala vyzerať?
leader91- Poèet pøíspìvkù : 9
Rok výroby 1991 je divný, Manta se dělala tuším do roku 1988... Když pošleš fotku, asi to bude snažší.
Někdo znalejší ti určitě poradí, jak by měla vypadat...
Já jen řeknu, že to "vyvaření" je dost prasárna a jestli to myslíš s renovací vážně, tak to určitě předělej. Fláknout přes díru záplatu, která se tam jenom nějak bodne...to má stejný význam jako to zalepit ipou nebo do toho nacpat montážní pěnu a dobrý... už je to, že je to v tom místě zdvojené, jak se tam dostane vlhkost, začne to reznout a za pár let to auto zameteš.
Já jen řeknu, že to "vyvaření" je dost prasárna a jestli to myslíš s renovací vážně, tak to určitě předělej. Fláknout přes díru záplatu, která se tam jenom nějak bodne...to má stejný význam jako to zalepit ipou nebo do toho nacpat montážní pěnu a dobrý... už je to, že je to v tom místě zdvojené, jak se tam dostane vlhkost, začne to reznout a za pár let to auto zameteš.
Viem a preto je to určené na prerábku. Takto by som to určite nenechal
A nemáš tam takovej hliníkovej štítek? Měl by být na karoserii před chladičem.leader91 napsal:Viem a preto je to určené na prerábku. Takto by som to určite nenechal
technikrz- Poèet pøíspìvkù : 67
to je Jarda v tej zatáčce za můstkem ne ? Co jsme si kurva říkali ??? NO DRIFT GO SLOW
- Viktor -- Poèet pøíspìvkù : 162
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Česká MANTA MANTA - 10. OPEL SESSION 24. - 25. 9. 2011 - Rokycany
» VAŠE PROJEKTY
» VAŠE OPEL KLENOTY
» VAŠE OPEL PROJEKTY
» Vaše Opel Garáž
» VAŠE PROJEKTY
» VAŠE OPEL KLENOTY
» VAŠE OPEL PROJEKTY
» Vaše Opel Garáž