VAŠE OPEL PROJEKTY
+20
Horacio007
GeXeS
m.artty
waltr
LU2
Radek GSi
xman
kuba-dc
Dominik Ascona
Mattes
Halis
jarda
technikrz
- Viktor -
DepecheMode
Tonda
Schiza GSi
Urby
Fóňa
OPEL OLD SCHOOL
24 posters
Strana 1 z 20
Strana 1 z 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20
VAŠE OPEL PROJEKTY
Co je asi s před dvěma lety dobře rozjetým slovenským projektem Rekorda C coupé, tenkrát se do toho Benny pustil jako blesk, ale nějak vše utichlo
odkaz na jeho galerku je nedostupný, tak netuším, jak na tom Rekord je
...těšil jsem se, že bude konkurovat třeba tomuhle německému V8
no možná má Benny jen tvůrčí pauzu, ale pamatuji si jak v Habru říkal, že jeho vzor je tento černej Commo, jen on udělá na Rekordu čtyřokou masku
já osobně bych na něm vůbec nic neupravoval, takhle je to bomba!
odkaz na jeho galerku je nedostupný, tak netuším, jak na tom Rekord je
...těšil jsem se, že bude konkurovat třeba tomuhle německému V8
no možná má Benny jen tvůrčí pauzu, ale pamatuji si jak v Habru říkal, že jeho vzor je tento černej Commo, jen on udělá na Rekordu čtyřokou masku
já osobně bych na něm vůbec nic neupravoval, takhle je to bomba!
Re: VAŠE OPEL PROJEKTY
Mám rozpracované tři projekty:
Opel Rekord B
Honzíkovo Opel Kadett C City 1.6
Opel Commodore A Coupé
Opel Rekord B
Honzíkovo Opel Kadett C City 1.6
Opel Commodore A Coupé
Fóňa- Poèet pøíspìvkù : 12
Tohle je nějakej německej projekt Ascony A, miluju tuhle úplně čistou práci
... a fotku rozdělaného Rekorda D (Commo B), jsem před dlouhou dobou stáhl z CZ inzerce
... není to Tomášovo Commo B?
http://commodore-a.blog.cz/0701/tomasovo-opel-commodore-b-24v
... a fotku rozdělaného Rekorda D (Commo B), jsem před dlouhou dobou stáhl z CZ inzerce
... není to Tomášovo Commo B?
http://commodore-a.blog.cz/0701/tomasovo-opel-commodore-b-24v
Ten Rekord E je krásnej.Jakto že ještě nebyl na Habru.Rád bych ho viděl na živo
Schiza GSi- Poèet pøíspìvkù : 78
Tondovo Manta B
Při brouzdání po stránkách Manta clubu jsem našel fotky projektu Tondovo Manty B
http://www.mantaclub.cz/strojtonda.html
http://www.mantaclub.cz/strojtonda.html
Viktorovo SENOMEGA - Aktuální foto 1/11
Viktor žádá o radu Opel odborníky na tomto fóru :
JAKOU ZADNÍ LAMPU MÁ DÁT NA SVOJÍ VECTRU A?
VERZE A: Orig zatmavená - Lehce růžová
.... a nebo VERZE B: Původní černě zatmavená
Viktor žádá o radu Opel odborníky na tomto fóru :
JAKOU ZADNÍ LAMPU MÁ DÁT NA SVOJÍ VECTRU A?
VERZE A: Orig zatmavená - Lehce růžová
.... a nebo VERZE B: Původní černě zatmavená
Nechci do toho kecat,ale nevidim tam náhodou na tom rohu kufru počínající korozi?? ...teda Viktore,s tim bys měl něco udělat!
Tonda- Poèet pøíspìvkù : 173
Jasnačka že verze A je lepší.Jo a kovomorka to je svině ! Ta si žije vlastním životem.
DepecheMode- Poèet pøíspìvkù : 518
Kdyby jsem chtěl vědět jestli mám shnilý dveře, tak se samozřejmě zeptám kamarádi
- Viktor -- Poèet pøíspìvkù : 162
Viktor V. napsal:Kdyby jsem chtěl vědět jestli mám shnilý dveře, tak se samozřejmě zeptám kamarádi
To tak trochu vypadá,žes to asi nechtěl vědět ...na druhou stranu..Jindra by tě pochválil
Na tomhle budu možná už letos dělat generálku.
technikrz- Poèet pøíspìvkù : 67
Ten výfuk je špičková práce
technikrz- Poèet pøíspìvkù : 67
Jo díky Urby.Taky mam mraky fotek této Corsy a taky jen z těchto stran.Byla na pěti srazech
a nemam její nafocenej motor z levé strany.Tak snad letos
a nemam její nafocenej motor z levé strany.Tak snad letos
Hádám že je pod tim spletencem trubek někde schovaný turbo.....?
jasně je tam turbo a spousta dalších vychytávek škoda jenom že ten típek co s tim jezdí tomu ještě na žádnym srazu nedal pořádně napít aby jsme vyděly co to umí
jarda- Poèet pøíspìvkù : 49
To je otázka,jestli by takovejhle motor,co nebyl konstruován pro turbo..nějakou pořádnou nálož vydržel. O tom věděl své Danek,kterej byl 6válcovim turbo motorem jeden čas docela posedlej. Zkoušel jak kompresor,tak turbo...ale nikdy to nevydrželo jeho extrémní ambice. Přece jen turbo motor,má úplně jiné písty..jinej kompresní poměr a největší problém byl v dávkování paliva,která bez změny nebo úpravy počítače a vstřiků se dost dobře nedá ovlivnit. Škoda že neni nějaká firma která by vyráběla komponenty k motorům,co upravoval lotus...tam je ten výkon úžasnej. Znám pár servrů kde se věnujou turbu namontovaného na motoru CIH,ale moc jich neni...a výsledek je nejistej. Škoda,že už Opel neni ve spojení s Lotusem,ten společnej motor 3,6 je pecka i dnes a vůbec si netroufnu odhadnout jeho výkon kdyby ve spolupráci pokračovali.
Někde na netu jsem četl že tam má 320 PS a srazy sní sjíždí hodně,tak to bude kvalitně udělaný.Byla ve Flashy 1 - 2005.už je zase předělaná,Větší kola kvůli brzdam atd.A je na co koukat na vlastní oči.Thermo páska po celém výfuku až ke koncovce.Auto ktere váží 750 kg a 320 PS to musí bejt ruchadlo
Mne zajímá, jak tam může mít (v motorovém prostoru) tak naklizeno ... a nezahlídl jsem ani jeden kablík Prostě MAZLÍK!
Halis- Poèet pøíspìvkù : 437
Tonda napsal:To je otázka,jestli by takovejhle motor,co nebyl konstruován pro turbo..nějakou pořádnou nálož vydržel. O tom věděl své Danek,kterej byl 6válcovim turbo motorem jeden čas docela posedlej. Zkoušel jak kompresor,tak turbo...ale nikdy to nevydrželo jeho extrémní ambice. Přece jen turbo motor,má úplně jiné písty..jinej kompresní poměr a největší problém byl v dávkování paliva,která bez změny nebo úpravy počítače a vstřiků se dost dobře nedá ovlivnit. Škoda že neni nějaká firma která by vyráběla komponenty k motorům,co upravoval lotus...tam je ten výkon úžasnej. Znám pár servrů kde se věnujou turbu namontovaného na motoru CIH,ale moc jich neni...a výsledek je nejistej. Škoda,že už Opel neni ve spojení s Lotusem,ten společnej motor 3,6 je pecka i dnes a vůbec si netroufnu odhadnout jeho výkon kdyby ve spolupráci pokračovali.
Tak to je svatá pravda. Mam už taky takovou jednu zkušenost,když jsem kdysi do své Vectra A 2000 dodával turbo,prakticky v zásadě samostatná montáž nebyla zas až takovej problem,všechno se nechalo udělat a dodělat. Ale když došlo na pořádný nafouknutí turba,tak chyběl benzín,přesně tak jak řiká Tonda. I když jsem zdvojil čerpadla,upravil regulační ventil tlaku,zvíšil tlak na hrazdě,tak to pořád nefungovalo. No a pak při jedný cestě na sraz v Harbu,udělala ojnice tramtadadááá. Stejně nakonec člověk dojde k tomu,že origo motor s turbem má něco do sebe!!!!!
Mattes- Poèet pøíspìvkù : 333
Strana 1 z 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20
Similar topics
» Vaše Opel projekty: Radkovo Ascona B
» VAŠE PROJEKTY
» VAŠE OPEL KLENOTY
» Vaše Opel Garáž
» CALIBRA CLUB & OPEL OLD SCHOOL CZ TEAM - 1. SPOLEČNÝ OPEL SRAZ 25. - 27. 5. 2018
» VAŠE PROJEKTY
» VAŠE OPEL KLENOTY
» Vaše Opel Garáž
» CALIBRA CLUB & OPEL OLD SCHOOL CZ TEAM - 1. SPOLEČNÝ OPEL SRAZ 25. - 27. 5. 2018
Strana 1 z 20
Povolení tohoto fóra: