VAŠE OPEL PROJEKTY
+20
Horacio007
GeXeS
m.artty
waltr
LU2
Radek GSi
xman
kuba-dc
Dominik Ascona
Mattes
Halis
jarda
technikrz
- Viktor -
DepecheMode
Tonda
Schiza GSi
Urby
Fóňa
OPEL OLD SCHOOL
24 posters
Strana 2 z 20
Strana 2 z 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Re: VAŠE OPEL PROJEKTY
Tak jsem si přivez domu další hračky ...Byl jsem si pro ně jen kousek od Klínovce. Řeknu vám..nehostinná krajina....sníh a led..
Samé poklady
Motor 2,4 s příslušenstvim, motor 2,2..komplet bez elektriky,4kvalt převodovku,2xstarter..nové kotouče origo na Mantu 400..atd
Chudinka Vectřička se prohejbala,ale co jí zbejvá....když to všechno nutně potřebuju
Po cestě zpět mi napadlo...to se doma podiví až to všechno uvidí..
No něčeho jsem se musel zbavit, aby sem to měl kam dát...tak to vodnes Forďáckej V6.....ve sběrně budou mít radost..
Samé poklady
Motor 2,4 s příslušenstvim, motor 2,2..komplet bez elektriky,4kvalt převodovku,2xstarter..nové kotouče origo na Mantu 400..atd
Chudinka Vectřička se prohejbala,ale co jí zbejvá....když to všechno nutně potřebuju
Po cestě zpět mi napadlo...to se doma podiví až to všechno uvidí..
No něčeho jsem se musel zbavit, aby sem to měl kam dát...tak to vodnes Forďáckej V6.....ve sběrně budou mít radost..
Tonda- Poèet pøíspìvkù : 173
No kamaráde, krásná zimní krajinka s olejovou příchutí
Vectra je pracant jako hovado, ale ta převodovka v tom kufru? Na tohle udělátko začínám být docela alergický
... a co pak chudák Viktor
Vectra je pracant jako hovado, ale ta převodovka v tom kufru? Na tohle udělátko začínám být docela alergický
... a co pak chudák Viktor
... ..tak to ti teda věřim,ta tvoje anabáze je dost strašidelná..hele slib jednu věc. Až ti to bude jezdit,tak o tom napiš příběh..nákou fotku k tomu určitě máš..ti řikám..to bude trhák . kam se bude hrabat Viktorova : Jak jsem si přivez auto z Chorvatska....co Viktore?...
Kamaráde,to já jsem si přivez fajnovou věc..funkční 4kvalt..vezmeš do podpaží a jdeš,pohoda...žádná voda do bot (no když si představim,že jsem asi před 5-6lety poslal 4 do sběru )
Kamaráde,to já jsem si přivez fajnovou věc..funkční 4kvalt..vezmeš do podpaží a jdeš,pohoda...žádná voda do bot (no když si představim,že jsem asi před 5-6lety poslal 4 do sběru )
Krásný věcičky !!! To je jasný - když to člověk nutně potřebuje,tak je jasný že to musí koupit.
Uplně se vidím jak to taky nakládám a s rohlíkem na hubě frčím domů.
Uplně se vidím jak to taky nakládám a s rohlíkem na hubě frčím domů.
DepecheMode- Poèet pøíspìvkù : 518
RE:
:-)) Tak to máš pravdu,taky se v tom úplně vidim. Já dycky řikam,takovýhle akce já prostě miluju :-)) Minulej tejden sem kupoval dva motory kvůli dílům a v Pajerku to vypadalo úplně stejně,spíš podstatně hůř. Co Lotusanda? Předminulej tejden mi přišel konečně zadní nárazník Lotus na tu mojí Megu :-))
Mattes- Poèet pøíspìvkù : 333
Tak to máš dobrý,zas to bude o kousek hezčí !
No Lotus ted je v garáži.Ted dodélávám Rekorda a pak tam na jeho místo v dílně půjde Lotus.Musí se přelakovat a probudit k životu at je pěknej.Rekord jde dobře a rychle,tak tam půjde brzo.
Co na to pan Viktor ?
No Lotus ted je v garáži.Ted dodélávám Rekorda a pak tam na jeho místo v dílně půjde Lotus.Musí se přelakovat a probudit k životu at je pěknej.Rekord jde dobře a rychle,tak tam půjde brzo.
Co na to pan Viktor ?
...mám pocit,že vláčel provaz na půdu tak snad si to přečte včas..
Tak já mu pošlu sms a třeba ho zachráním.
no... já holt ještě chvilku počkám fakt jsem z toho úplně hotovej teď nemůžu sundat blatník, protože, protože... to by jste neuhádli, mi nejde sundat stěrač. některý ty auta jsou pěkný ale montážně je to peklo...
- Viktor -- Poèet pøíspìvkù : 162
No je to někdy fakt.....kary jedny....
Jsem taky v Neděli řval ty nejhorší nadávky do světa,když jsem složil celkově zadní dveře u Rekorda e a na závěr chci nandat chrom lištu pod oknem....tak ty slova proběhla.Ta lišta se tam musí dát jako první protože přes ní je guma od trojuh.okna a pod tu gumu ji fakt nezasuneš.Tak jsem si to dal ještě jednou.No pecka a spostu dalších !!
Jsem taky v Neděli řval ty nejhorší nadávky do světa,když jsem složil celkově zadní dveře u Rekorda e a na závěr chci nandat chrom lištu pod oknem....tak ty slova proběhla.Ta lišta se tam musí dát jako první protože přes ní je guma od trojuh.okna a pod tu gumu ji fakt nezasuneš.Tak jsem si to dal ještě jednou.No pecka a spostu dalších !!
Klucí , co tady brečíte...to jste asi nikdy neměnili motor v Jaguaru X-Type V6 Automat + 4x4...Mě už asi do smrti nic nerozhází..já už se neumim ani rozčílit já mám totiž vybráno.
..a já,proč jsem tak šedivej...nejlepší bylo,když jsem pak po namontování scháněl rozumy co kam za olej(transfer,automat)..tak mio jeden odborník poradil: hlavně do toho transferu musíte nalít přesně 0,55l oleje ve chvíli kdy to máte ještě na zemi. Až agregát hodíte na auto,už se tam nikdo nedostane a budete to muset znovu rozebrat....Pánové..to jsem málem omdlel
..a já,proč jsem tak šedivej...nejlepší bylo,když jsem pak po namontování scháněl rozumy co kam za olej(transfer,automat)..tak mio jeden odborník poradil: hlavně do toho transferu musíte nalít přesně 0,55l oleje ve chvíli kdy to máte ještě na zemi. Až agregát hodíte na auto,už se tam nikdo nedostane a budete to muset znovu rozebrat....Pánové..to jsem málem omdlel
Tak to je ted jasný-ty šediny
A prej stěrač nebo lišta-taková pohoda
A co vyndals ho a nebo jsi ho tam dostal ?
A prej stěrač nebo lišta-taková pohoda
A co vyndals ho a nebo jsi ho tam dostal ?
Klucí, máte můj velký obdiv Na tohle já nemám nervovou soustavu, jsem cholerik a to auto bych pak musel zaplatit...
Halis- Poèet pøíspìvkù : 437
To ti věřím.Taky už mockrát jse to chtěl udělat.
..to by tě zajímalo co??
Si řikám:..no jo,dědek..ví ho.no ...zvednu to na hever,najdu nalejvací šroub podle manuálu a naleju tam potřebné množství pijánko,třeba hadicí ze zhora ..přece to nějak dělat musej. Hm, co myslíš..ten plesnivec měl pravdu ..nejenže to nemá výpusťák,abych věděl,že je to opravdu prázdný...na ten napouštěcí šroub se nedá ani omylem šáhnout..ty vole,ani omylem ...a do toho mi zní v uších další jeho rada: musíte nalít přesně 0,55l !!!..dáte tam 0,60 a zničíte ho..dáte tam 0,50 a zničíte ho taky ..tak to sem byl v pr...
Si řikám:..no jo,dědek..ví ho.no ...zvednu to na hever,najdu nalejvací šroub podle manuálu a naleju tam potřebné množství pijánko,třeba hadicí ze zhora ..přece to nějak dělat musej. Hm, co myslíš..ten plesnivec měl pravdu ..nejenže to nemá výpusťák,abych věděl,že je to opravdu prázdný...na ten napouštěcí šroub se nedá ani omylem šáhnout..ty vole,ani omylem ...a do toho mi zní v uších další jeho rada: musíte nalít přesně 0,55l !!!..dáte tam 0,60 a zničíte ho..dáte tam 0,50 a zničíte ho taky ..tak to sem byl v pr...
Kurna,tak to byl kšeft za všechny prašule !!! Každý týden jeden Jagouš a v klidu jsi milionář !
Tak tohle je mazec.Blbá nápln a jak to ulehčí prácičku.
Tak tohle je mazec.Blbá nápln a jak to ulehčí prácičku.
Vyndavat jsem to nechtěl,tak sem seděl týden na netu a na jednom anglickym chatu to tam zrovna někdo řešil. Ten výpusťák tam vlastně byl,ale asi 3 cm nad nejnižšim místem vany toho transferu (přídavná převodovka pro 4x4). Normálně auto zvednou na jeden bok co nejvejš aby to mohli pořádně vylít a pak tam namontujou vodovoní fitynku 3cm dlouhou,zvednou to auto na druhej bok..co to jde a nalejou tam přesně ten olej a uzavřou vodovodní zátkou. Je to taková bolest těhle 4kolových Jaguárů a většina to má zničený jen kuli tomuhle přístupu a nemožnosti to zkontrolovat. (Kdybys to někdy dělal tak rád poradim..je tam toho mnohem víc Jaga X-Type+ Ford Mondeo 4x4)
...nejlepší na tom všem bylo..že to byl známej,měli jsme kšeft a dohodu,že mu to přes víkend udělám za flašku dobrého vína...
No tak jupí,Tonda je i instalatér . Hele potřebuju spravit v práci záchod,nějak protýká . A pak že plesnivec ti dobře poradil.
Tak ta musela bejt sakra luxusní a aspon celá cisterna.
..nojo,instalateřina..na tom fakt nic neni,to jsou jen sikovky a koudel když pojedu kolem,tak na ten zachod mrknu
Díky.Já už myslel že se nedoplatím za vodné.
To kuba_dc
Moje druhá Ascona
Moje druhá Ascona
technikrz- Poèet pøíspìvkù : 67
Zajímavá CZ Corsa A
Renovace zde: http://corsa-a.blog.cz/1006/opeloldschool-i
Kompletní fotogalerie zde:
http://lap-top.rajce.idnes.cz/Stavba/
Renovace zde: http://corsa-a.blog.cz/1006/opeloldschool-i
Kompletní fotogalerie zde:
http://lap-top.rajce.idnes.cz/Stavba/
Strana 2 z 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Similar topics
» Vaše Opel projekty: Radkovo Ascona B
» VAŠE PROJEKTY
» VAŠE OPEL KLENOTY
» Vaše Opel Garáž
» CALIBRA CLUB & OPEL OLD SCHOOL CZ TEAM - 1. SPOLEČNÝ OPEL SRAZ 25. - 27. 5. 2018
» VAŠE PROJEKTY
» VAŠE OPEL KLENOTY
» Vaše Opel Garáž
» CALIBRA CLUB & OPEL OLD SCHOOL CZ TEAM - 1. SPOLEČNÝ OPEL SRAZ 25. - 27. 5. 2018
Strana 2 z 20
Povolení tohoto fóra: