OPELY A JINÉ ZAJÍMAVÉ KOUSKY Z ULIC
+16
Halis
DepecheMode
GeXeS
waltr
- Viktor -
xman
Lukas
LU2
jarda
technikrz
Schiza GSi
JindRat
Mattes
Tonda
Dominik Ascona
kuba-dc
20 posters
Strana 7 z 41
Strana 7 z 41 • 1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41
Re: OPELY A JINÉ ZAJÍMAVÉ KOUSKY Z ULIC
kuba-dc napsal:Tonda napsal:Kdyby to udělali trochu širší a delší,tak to docela trefili...ale mě se to líbí..je to fakt pecka. Ty fotky toho Ruskýho auta jsem znal,ale jak to stavěli jsem neviděl..to je docela mazec..to je snad nějaká pěna,nebo dřevo..to z toho takhle vyřezali...to snad musel dělat nějakej sochař...pak to natáhli laminátovym plátnem a nakytovali. Nevim,nemusí to tolik vážit...a střechu tam možná navařili z nějakého coupe,kuli zpevnění. Ale chtělo to udělat kopyto a pak lehoučkou kastli,takhle to bude hrozně pracovat a praskat.... Nevim,ale svrběj mi ruce..škoda že většinu dne ztrávim v práci abych nechcíp hlady..teď vim čim bych se bavil.
když tě tak svrběj ruce, nechceš mi dovařit Mantu?
jsme se včera s kamošem nepohodli a ukončili spolupráci:(
Blázníš??..v tejdnu nemam čas na hobby auta a o víkendu mam co dělat se svou Mantou..:
...nosníky jsou v pr....
..a střecha taky...
Tonda- Poèet pøíspìvkù : 173
to nebylo myšleno až tak vážně ale když tě svrbí ruce
koukám, že to máš pěkně děravý...v těchhle místech mi taky vylezla jedna díra, akorát nebyla vůbec vidět...drželo to jen medvědí hovno...
budeš kupovat nový nosníky? nebo si je budeš dělat sám z tlustšího plechu, než se prodávaj?
jinak já jsem sehnal ty výztuhy pro hever nový...docela jsem čuměl, jsou snad z dvojky plechu...to už snad nemůže shnít, když se to řádně proleje olejem
koukám, že to máš pěkně děravý...v těchhle místech mi taky vylezla jedna díra, akorát nebyla vůbec vidět...drželo to jen medvědí hovno...
budeš kupovat nový nosníky? nebo si je budeš dělat sám z tlustšího plechu, než se prodávaj?
jinak já jsem sehnal ty výztuhy pro hever nový...docela jsem čuměl, jsou snad z dvojky plechu...to už snad nemůže shnít, když se to řádně proleje olejem
kuba-dc- Poèet pøíspìvkù : 331
Tak posílám odkaz na detail stavby rusko-australsko-americký káry... a pro svrbivé ruce
http://englishrussia.com/index.php/2011/02/17/fantastic-car-from-russian-neighborhood/#more-36842
http://englishrussia.com/index.php/2011/02/17/fantastic-car-from-russian-neighborhood/#more-36842
Halis- Poèet pøíspìvkù : 437
To zimní foto je super, v tomhle extrémním počasí, by to ale mělo pracovat a praskat a ono asi nic
Ruská úprava Volhy,parádička !!!!!! Když jsme u těch Rusáků :-)
Mattes- Poèet pøíspìvkù : 333
1956 General Motors Firebird II Turbine car
Navrženo pro General Motors Harley Earl pro čtyři cestující. Firebird II představoval vnější práci s tělem z titanu, 200 hp (150 kW) motory s plynovou turbínou s regenerací výfukového systému, první použití čtyř kolové kotoučové brzdy, plně nezávislé zavěšení kol, a sofistikovaný řídící systém.
Zajímavé auto na rok 1956
Navrženo pro General Motors Harley Earl pro čtyři cestující. Firebird II představoval vnější práci s tělem z titanu, 200 hp (150 kW) motory s plynovou turbínou s regenerací výfukového systému, první použití čtyř kolové kotoučové brzdy, plně nezávislé zavěšení kol, a sofistikovaný řídící systém.
Zajímavé auto na rok 1956
I toto je (byl) Opel. Opel Maultier, 6válců, 68 koní, maximální rychlost 38km/h. Na obrázku je Panzerwerfer 43.
Ta Volha z videa je převlečenej osmičkovej baworák. Kdysi o tom byla reportáž z Autosport&Tuning. Kdyby to někoho zajímalo, můžu dohledat a naskenovat
m.artty- Poèet pøíspìvkù : 1208
Halis: Tak o takovejch Opelech nemám ani páru
M.artty: ta Volha je velice zajímavej projekt a článek by docela bodnul
Také jsem něco našel - 2x Opel Monster GT
Třeba Viktor takhle použije tu druhou GT budku co má doma, stačí ještě někde sehnat starej traktor, nebo může použít tátovo Pajero
M.artty: ta Volha je velice zajímavej projekt a článek by docela bodnul
Také jsem něco našel - 2x Opel Monster GT
Třeba Viktor takhle použije tu druhou GT budku co má doma, stačí ještě někde sehnat starej traktor, nebo může použít tátovo Pajero
Dobrá, o víkendu článek najdu a naskenuju
m.artty- Poèet pøíspìvkù : 1208
Tak něco z mobilu:
Ani Ascona C se dnes tak moc nepotkává
Nejsem moc velkej fanda novějších aut, ale tahle omega byla pěkná
V Rokycanech se máme tak dobře, že se u nás povalujou kultovní auta jako odpad
.... a ještě jedna z Plzně - pěkné Chevy Astro
Nejsem moc velkej fanda novějších aut, ale tahle omega byla pěkná
V Rokycanech se máme tak dobře, že se u nás povalujou kultovní auta jako odpad
.... a ještě jedna z Plzně - pěkné Chevy Astro
a když už se nějaká potká tak je to hroznej shit. To je to snad lepší nepotkávat
Dominik Ascona- Poèet pøíspìvkù : 118
Dneska jsem v Plzni na Locháči před fakultkou, potkal pána s Omegou A od kterého má Fóňa modrého Rekorda B, jezdil s Oplama za komančů, momentálně dělá na Rekordu E a letos do Habru určitě přijede
Ještě jeden malej Chevy z Rokycan
Ještě jeden malej Chevy z Rokycan
Zrovna jsem se dočetl, že tenhle Chevy Cavalier pochází ze základu Ascony C, no něco na tom bude, podoba tu trochu je
Strana 7 z 41 • 1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41
Similar topics
» ZAJÍMAVÉ OPELY NA OPEL TREFFEN A ČESKÝCH TUNING SRAZECH
» ZAJÍMAVÉ AKCE
» Klubové Opely v tisku - Články
» Opely v podzimní přírodě - Foto Mix
» Sobotní rubrika: Ženy a Opely pro příjemnější den :-)
» ZAJÍMAVÉ AKCE
» Klubové Opely v tisku - Články
» Opely v podzimní přírodě - Foto Mix
» Sobotní rubrika: Ženy a Opely pro příjemnější den :-)
Strana 7 z 41
Povolení tohoto fóra: