CO JE KDE NA PRODEJ A ZA KOLIK
+21
LU2
rumcajz
waltr
Lukas
Arendal
Radek GSi
technikrz
Dominik Ascona
jarda
- Viktor -
Schiza GSi
Tonda
DepecheMode
m.artty
kuba-dc
Halis
Mattes
xman
Lada dB
Urby
OPEL OLD SCHOOL
25 posters
Strana 26 z 40
Strana 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: CO JE KDE NA PRODEJ A ZA KOLIK
- Viktor - napsal:koukám moje manta no jo klasika velký voči to všechno spravim to není problém...
No počkej, to jako tohle ...
... má být původně (cca před rokem) tohle????
jestli jo, tak to je síla
Naposledy upravil OPEL OLD SCHOOL dne Sun Jan 01, 2012 6:26 pm, celkově upraveno 1 krát
Ohledně modrý Manty- na tuto inzertní fotku jsem koukal a přemýšlel jsem nad její koupí. A to myslím vážně. Ascona však vyhrála, i když byla dražší.
Škoda jí...
Škoda jí...
Halis- Poèet pøíspìvkù : 437
Pro m.arttyho: aukce nyní za 3.500,-Kč Dne 11.1.2012 prodáno za 6.100,-Kč
OPEL KADETT COMBO 1,6D PICK-UP r.v. 1986, Prodám tohoto spolehlivého dělníka. Plně funkční, pravidelně každoročně servisovaný (oleje, filtry, rozvody, brzdy, atd.). Např. zadní brzdy komplet nové vč. bubnů. Před cca 4 roky kompletně vyvařená podlaha a nosníky. Opticky horší, než je jeho skutečný technický stav. K autu přidám ještě spoustu náhradních dílů a za příplatek 2.000,- Kč můžu přihodit originál OPEL ALU 15" s letními pneu. V dubnu mu končí STK a už se mi to nechce řešit.
http://aukro.cz/opel-kadett-combo-1-6d-pick-up-i2038085879.html
OPEL KADETT COMBO 1,6D PICK-UP r.v. 1986, Prodám tohoto spolehlivého dělníka. Plně funkční, pravidelně každoročně servisovaný (oleje, filtry, rozvody, brzdy, atd.). Např. zadní brzdy komplet nové vč. bubnů. Před cca 4 roky kompletně vyvařená podlaha a nosníky. Opticky horší, než je jeho skutečný technický stav. K autu přidám ještě spoustu náhradních dílů a za příplatek 2.000,- Kč můžu přihodit originál OPEL ALU 15" s letními pneu. V dubnu mu končí STK a už se mi to nechce řešit.
Naposledy upravil Halis dne Thu Jan 12, 2012 8:57 pm, celkově upraveno 1 krát
Martty o něm samozřejmě ví a dokonce v tom autě jsou přední sedačky ode mne
m.artty- Poèet pøíspìvkù : 1208
Já jsem to více-méně tušil, ale že v tom jezdí ND od tebe, to jsem teda nevěděl A co ty na něj? Je to opravdu tak, jak popisuje?
Mělo by být, vyměnil jsem si s pánem pár mailů a čekám jak to bude. Tuším, že pán dělal něco kolem aut, takže by to asi technicky mohlo být tak jako povídá. Viděl jsem i další fotky a víceméně to asi bude odpovídat. Uvidíme podle cenovky no....jen nevim, jestli pak nebudu vystěhován z domova
Tak držím palce, ať to vážně dobře dopadne.
Halis napsal:Pro m.arttyho: aukce nyní za 3.500,-Kč
Zrovna nedávno jsem na jedno koukal a docela bych i nějaké pěkné Combo bral
http://www.freewebs.com/kadettcombo/picsofthecombo.htm
Kdyby jste ho chtěl někdo zachránit, tak ho zachraňte. Už od té doby co se tam objevilo o něm pořád přemýšlím, ale spíš docházím k argumentům proti než pro Největší průser je, že ho nemám kam dát... a aby jen tak stálo před barákem na parkovišti.... a taky nevím jestli by bylo úplně ideální živit dvě auta jen proto, že je chci (přecejen studuju a nevydělávám ). Nevím hoši, jsem z toho takovej celej rozpolcenej.... Vím, že ho třeba pak už neseženu, ale zase nemám dodělané ani cabrio ani Astru a přivést si další vrak Jak říkám, kdybych to měl kam postavit a nechat to tam 3 roky stát, skočím po tom hned... ale v situaci kdy mám v jedné garáži cabrio a ve druhé dílnu to nejde... Nevim
Já bych ho bral, protože třeba za rok nebudou, jen jde o to, zda by mi ho pak Viktor udělal nějak takhle
Ideální kára jako poředatelský vůz na Habr Dalo by se v té boudě spát???
Ještě jedna perla E pick up
Ideální kára jako poředatelský vůz na Habr Dalo by se v té boudě spát???
Ještě jedna perla E pick up
Spát by se v tom asi dalo... Korba má cca 2,5 m2.
Pěkný fotečky na toho zlaťáka dát kola z modrýho a byl bych spokojenej...
RE Martty: já zase před nedávnem objevil kombajna v docela slušným stavu, ale mám to stejné jako ty... Ascona nedodělaná a volné místo žádné. Sice nestuduju, ale mám rodinu, která každou volnou korunu sešrotuje. Nehledě na to, že člověk neví co se bude dít dál s rostoucí krizí a zvyšující se nezaměstnaností. Zkrátka mám strach, aby mi pak ty peníze nechyběli.
RE Martty: já zase před nedávnem objevil kombajna v docela slušným stavu, ale mám to stejné jako ty... Ascona nedodělaná a volné místo žádné. Sice nestuduju, ale mám rodinu, která každou volnou korunu sešrotuje. Nehledě na to, že člověk neví co se bude dít dál s rostoucí krizí a zvyšující se nezaměstnaností. Zkrátka mám strach, aby mi pak ty peníze nechyběli.
m.artty napsal: Martty o něm samozřejmě ví a dokonce v tom autě jsou přední sedačky ode mne
mě se to Combo taky líbí jak moc je to shnilý? a jak je to s technickou? prošlo by to? ptám se, jestli náhodou víš víc:)
kuba-dc- Poèet pøíspìvkù : 331
Vím víc podlaha vyvařená před 4 lety, přední pravý blatník vyměněn v tu dobu. Díra v zadním podběhu a špatný pravý zadní lem, špatný přední levý blatník. Psal jsem si za majitelem a po opravení těchto tří závad by to dle jako slov STK projít mělo. Jinak viděl jsem i fotku motoráku a tam to vypadá celkem zachovale Dáke jsem viděl fotky interiéru, ten je nic moc, ale kdyby se vyčistil, tak snad dobré. Případně se dá doskládat z jiných Kadettů - mělo by to být stejný.
Pánové, opravdu bych byl rád, kdyby se to auto dostalo do klubu a dostalo se mu záchrany... bohužel v mé garáži to nebude...
Jinak něco pro oko: http://auto.bazos.cz/inzerat/13676768/Opel-Kadett-Gsi-16v-Champion.php
Cena 80 tisíc, ale krasavec
Pánové, opravdu bych byl rád, kdyby se to auto dostalo do klubu a dostalo se mu záchrany... bohužel v mé garáži to nebude...
Jinak něco pro oko: http://auto.bazos.cz/inzerat/13676768/Opel-Kadett-Gsi-16v-Champion.php
m.artty napsal:Vím víc podlaha vyvařená před 4 lety, přední pravý blatník vyměněn v tu dobu. Díra v zadním podběhu a špatný pravý zadní lem, špatný přední levý blatník. Psal jsem si za majitelem a po opravení těchto tří závad by to dle jako slov STK projít mělo. Jinak viděl jsem i fotku motoráku a tam to vypadá celkem zachovale Dáke jsem viděl fotky interiéru, ten je nic moc, ale kdyby se vyčistil, tak snad dobré. Případně se dá doskládat z jiných Kadettů - mělo by to být stejný.
problém bude ekodaň...prý zaplacená není...
kuba-dc- Poèet pøíspìvkù : 331
m.artty napsal:Vím víc podlaha vyvařená před 4 lety, přední pravý blatník vyměněn v tu dobu. Díra v zadním podběhu a špatný pravý zadní lem, špatný přední levý blatník. Psal jsem si za majitelem a po opravení těchto tří závad by to dle jako slov STK projít mělo. Jinak viděl jsem i fotku motoráku a tam to vypadá celkem zachovale Dáke jsem viděl fotky interiéru, ten je nic moc, ale kdyby se vyčistil, tak snad dobré. Případně se dá doskládat z jiných Kadettů - mělo by to být stejný.
To je krasavec
No chlapy,nevim nevim,to Combo na tom bude hodně bídně. Těžce udřený auto na konci,přední ramena těsně před upadnutim. Spíš bych radši koupil něco staršího,co už bude mít cenu. Tyhle auta sou zatim ještě okolo nuly. Bohužel Combům moc neholduju. Je jasný,že když se udělá,tak vypadá pěkně :-) spíš fakt investujte čas a úsílí do aut,který už si to zaslouží. Kdyby v tom bylo aspoň nějaký pořádný srdce,ale.......
Mattes- Poèet pøíspìvkù : 333
Já to Combo chtěl jako klubového pracanta na Habr Tohle bylo opravdu pěkné, mám ho i na plakátu z Flashe
Urby napsal:Já to Combo chtěl jako klubového pracanta na Habr Tohle bylo opravdu pěkné, mám ho i na plakátu z Flashe
To schvaluji.
Uchycení ramen by mělo být OK. Ale to nikdo nezpozná, dokud se to nehodí na rampu....
Ekodaň by se dala nejspíš řešit Máme na to lidi, sice trošku z ruky, ale když by se jednalo o Combo, tak bych to zkusil...
Tak Urby tady máš na Habr ideál káru.
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/opel/ostatni/9634098
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/opel/ostatni/9634098
DepecheMode- Poèet pøíspìvkù : 518
xman- Poèet pøíspìvkù : 70
Strana 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Strana 26 z 40
Povolení tohoto fóra: