VAŠE PROJEKTY
+11
Urby
kuba-dc
- Viktor -
DepecheMode
Tonda
Mattes
m.artty
Halis
Schiza GSi
JindRat
OPEL OLD SCHOOL
15 posters
Strana 2 z 12
Strana 2 z 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: VAŠE PROJEKTY
No tak tomu asi fakt neunikneš !
At ti to Polák hodí na dvorek a neotravuje !
At ti to Polák hodí na dvorek a neotravuje !
DepecheMode- Poèet pøíspìvkù : 518
Viktor vytáhl z garáže aero, konečně jedna pořádná fotka kompletního vozu
.... a ještě stále jezdí
.... a ještě stále jezdí
Na jaro mám připravená kola ATS 7x13 a 8x13, které zatím půjdou na našeho Golfa I. a pak třeba na prohazovačku s Kadettem
Ty kola co máš na Golfu na té fotce výše jsou klasický Oplácký s tím nasazovacím leme? Nebo to jsou nějaká převařovaná rozšířená kola?
Já jen, že by se mi ty rozšiřovací lemy líbily:) Onehdá byly na sbazaru, ale projel jsem to:(
Anebo by se mě líbily ty rozšířený origo Opel disky. Jeden kluk tady z DC je prodával, ale chtěl za ně 8 tis., což se mi zdál ranec.
Já jen, že by se mi ty rozšiřovací lemy líbily:) Onehdá byly na sbazaru, ale projel jsem to:(
Anebo by se mě líbily ty rozšířený origo Opel disky. Jeden kluk tady z DC je prodával, ale chtěl za ně 8 tis., což se mi zdál ranec.
kuba-dc- Poèet pøíspìvkù : 331
Jsou to normální 13" GM Opel plecháče co mám na kadetta a na nich pouze chromové návleky.
Něco pro mého osobního mechanika.
Viktore tady je video prohlídka pojízdného Blazera
Třeba to pomůže a nebo tě to bude alespoň motivovat
Viktore tady je video prohlídka pojízdného Blazera
Třeba to pomůže a nebo tě to bude alespoň motivovat
Ještě jedno video: Americkej kolega mého Chevroletu fullsize sedan 1965 v renovaci
(škoda, že ten můj ještě nejezdí po svejch )
(škoda, že ten můj ještě nejezdí po svejch )
Dneska se náš Golf přezouval na 13" kola ATS Classic
http://commodore-a.blog.cz/0806/muj-vw-golf-i-cabrio-1982
http://commodore-a.blog.cz/0806/muj-vw-golf-i-cabrio-1982
Ač se mi ATS Clasic líbí, tvůj Golf je taky fajn, tak kombinace nic moc..... vypadají moc malý a moc vystrčený ven.
m.artty- Poèet pøíspìvkù : 1208
... a to je právě ta úprava co mám na starejch kárách rád, malá a vylezlá kola
Tenhle Anglán byl můj vzor
Pro malá kola mám slabost!!!
Tenhle Anglán byl můj vzor
Pro malá kola mám slabost!!!
hezší by bylo, kdyby ty kola byly ještě širší
takhle mi přijdou úzký a moc vystrčený ven...máš tam podložky?
takhle mi přijdou úzký a moc vystrčený ven...máš tam podložky?
kuba-dc- Poèet pøíspìvkù : 331
Něco to do sebe samozřejmě má a k těmhle klasikům se to fakt hodí.
Na druhou stranu mě osobně dostává pravej opak...pořádný velký kola...chápu že taková úprava ztrácí nějakou historickou hodnotu ...ale zas u auta,které je třeba po druhé vyvařované.....? Tak něco takovýho nosim v hlavě už dlouho...budu muset něco takhle postavit..
origo vzhled:
to neni asi nejlepší příklad na Opel stránkách...tak tady jedna Manta:
Na druhou stranu mě osobně dostává pravej opak...pořádný velký kola...chápu že taková úprava ztrácí nějakou historickou hodnotu ...ale zas u auta,které je třeba po druhé vyvařované.....? Tak něco takovýho nosim v hlavě už dlouho...budu muset něco takhle postavit..
origo vzhled:
to neni asi nejlepší příklad na Opel stránkách...tak tady jedna Manta:
Tonda- Poèet pøíspìvkù : 173
Kuba DC: podložky tam zatím nejsou
Tonda: Ten tvůj první příklad je opravdu hezčí než originál
Manta A na velkejch kolech
Velká móda v USA jsou mega kola na starejch amerikách. To bych brečel
Ještě jedna srandička: Viktor včera chudák sám přenášel převodovku na mého Blazera a natekl mu z ní olej do bot
Tak tahle fotka se zrovna hodí
Tonda: Ten tvůj první příklad je opravdu hezčí než originál
Manta A na velkejch kolech
Velká móda v USA jsou mega kola na starejch amerikách. To bych brečel
Ještě jedna srandička: Viktor včera chudák sám přenášel převodovku na mého Blazera a natekl mu z ní olej do bot
Tak tahle fotka se zrovna hodí
Ta Manta je fakt moc hežká,kdopak ji tvoří ?
DepecheMode- Poèet pøíspìvkù : 518
Hele a v těhle botech byl před rokem Alexovi na svatbě. Vytáh krásný uloženky po 20letech..autem ujel přes půl republiky,pak s úsměvem na rtu udělal tři kroky a podrážky se odlouply
a za hodinu chodil po ponožce...ale v žádnym případě mu to náladu nezkazilo.
Tu Á mantu staví někdo podle tý oranžový...bylo to na nějakym severskym webu loni v tomto stavu.
a za hodinu chodil po ponožce...ale v žádnym případě mu to náladu nezkazilo.
Tu Á mantu staví někdo podle tý oranžový...bylo to na nějakym severskym webu loni v tomto stavu.
ty wole kluci nechte mě bejt jsem z toho americkýho zasrana vylepšenýho spoustou vychytávek českýho kutila docela otrávenej... ale vyspim se na něj zejtra to dopřipravim a v sobotu jí z něj prostě vyrvu ať to stojí co to stojí boty neboty...
- Viktor -- Poèet pøíspìvkù : 162
Nevím jestli je origo hezčí,každopádně byla tahle úprava pro sportovní vyžití nezbytná. V roce 1970 Opel automobilka ve spolupráci s Belgickou firmou Transeurop-Engineering připravila tuto úpravu pro sportovní účely rallye..atd. Nevzniklo moc originálů a proto se dnes vysoko hodnotí i věrné kopie této úpravy...dokonce jejich cena několikanásobně přivyšuje cenu civilní verze. Dával se do nich 6 válcový motor o obsahu 2800.
Tady je celý článek o této verzy manty.
http://www.mantaclub.cz/te-2800.html
Tady je celý článek o této verzy manty.
http://www.mantaclub.cz/te-2800.html
No to je jiná paráda, u předchozí fotky šlo hlavně o vzhledovou kombinaci utopenejch kol a dvouoké masky
Tohle byl mazec s orig vzhledem
Pouze jeden prototyp Turbo-Manta - 140 PS
Tohle byl mazec s orig vzhledem
Pouze jeden prototyp Turbo-Manta - 140 PS
Tu jsme jednou potkali na Mantasrazu v Německu ve Wasserburgu. Docela zajímavě řešený. Snad nebudu moc kecat...je to karburátor,kterej je uzavřenej v nějaký takový utěsněný hranatý krabici a o přívod vzduchu se stará právě turbodmychadlo...celkem jednoduchý,bez nějaký složitý elektroniky. Těch světel jsem si všimnul. Jednou jsem našel takovou malou fotku a přišlo mi to celkem dobrý...kdyby ty vnitřní paraboly byly třeba kouřový..auto to docela rozšíří..
Kdyby ta červená z předchozí stránky dostala nějaký odpovídající kola, tak je taky fajn... Na těch fotkách to vypadá jako tramvaj
m.artty- Poèet pøíspìvkù : 1208
Dnes jsem se s Urbym rozhodl vyměnit vadnej automat na Chevym S-10 4x4, Urby sehnal funkční převodovku ze zadokolky, kde se prej jen prohodí zadní kus do kardanu za redukci na 4x4, vše šlo perfektně (jsou opravdu stejné) jen hřídel je u zadokolky tak cca o 10cm delší (viz foto)
A chci se zeptat: je možné hřídele prohodit bez rozebrání převodovky? Není na to nějaká finta hřídel vysunout? A nebo nakonec budu muset sehnat dlouhej kardan a udělat pouze zadokolku.:-(
A chci se zeptat: je možné hřídele prohodit bez rozebrání převodovky? Není na to nějaká finta hřídel vysunout? A nebo nakonec budu muset sehnat dlouhej kardan a udělat pouze zadokolku.:-(
- Viktor -- Poèet pøíspìvkù : 162
Strana 2 z 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» VAŠE OPEL PROJEKTY
» Vaše Opel projekty: Radkovo Ascona B
» VAŠE OPEL KLENOTY
» Vaše Opel Garáž
» ON-LINE KLUB - Vaše Opely na našich stránkách :)
» Vaše Opel projekty: Radkovo Ascona B
» VAŠE OPEL KLENOTY
» Vaše Opel Garáž
» ON-LINE KLUB - Vaše Opely na našich stránkách :)
Strana 2 z 12
Povolení tohoto fóra: