SRAZY - AKCE (ostatní)
+11
- Viktor -
oplik.jenik
Lukas
jarda
LU2
DepecheMode
Tonda
Mattes
Radek GSi
Urby
Halis
15 posters
Strana 5 z 10
Strana 5 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: SRAZY - AKCE (ostatní)
To máš pravdu ty moje ameriky to je zhouba , zatím žádná nejezdí , chtěl jsem vyrazit Blazerem, ale to neklapne a Kadettem se to asi moc nehodí (šetřím ho na Erbendorf). Ty chceš ject??
Asi ne - dost mě odradilo že vstup do areálu mají jen ameriky.OPEL OLD SCHOOL napsal:To máš pravdu ty moje ameriky to je zhouba , zatím žádná nejezdí , chtěl jsem vyrazit Blazerem, ale to neklapne a Kadettem se to asi moc nehodí (šetřím ho na Erbendorf). Ty chceš ject??
LU2- Poèet pøíspìvkù : 39
Sraz sportovních vozů na Mělníku
Nechcete se někdo přiject podívat? Sraz se koná tuhle sobotu 16.6.2012.
Tonda- Poèet pøíspìvkù : 173
Tonda napsal:Nechcete se někdo přiject podívat? Sraz se koná tuhle sobotu 16.6.2012.
No? Velký dylema,kreje se to akorát s tim Erbendorfen. Ale už sem tam chtěl ject minulej rok,nevyšlo to,tak teď to musí vyjít. Pofičíme nach Mělník :-)))) Těšim se!!!! SRN určitě ještě nějaký bude :-)
Mattes- Poèet pøíspìvkù : 333
Já se tam přijdu podívat, ikdyž jsem měl v plánu jet do Davle na vodní show
Halis- Poèet pøíspìvkù : 437
Kdo plánuje jet do Erbendorfu? Honza, Radek, Jarda?
Pojedeme: Jarda, asi Petr s Olympií, Já a Radek.
Ale jestli pojedu kadettem je trochu s otazníkem mám ho v garáži kde je teď materiál (opravujeme trochu barák) a před garáží stojí plošina. Tak netuším zda se to do soboty stihne uvolnit. Jinak jsem dohodnutej s Radkem, že se svezu s ním.
Ale jestli pojedu kadettem je trochu s otazníkem mám ho v garáži kde je teď materiál (opravujeme trochu barák) a před garáží stojí plošina. Tak netuším zda se to do soboty stihne uvolnit. Jinak jsem dohodnutej s Radkem, že se svezu s ním.
Halo Tondo a spol,Mates jak-kdy jedete na ten Mělník ?
DepecheMode- Poèet pøíspìvkù : 518
To Jarda: Trička jsem zadal udělat a v pátek mají být hotové, tak ti je v sobotu vezmu na sraz.
Nechal jsem původní vzhled jako kolekce 2010 (jen jsem prohodil žlutej nápis za zlatej)
Klubová trička 2012
Nechal jsem původní vzhled jako kolekce 2010 (jen jsem prohodil žlutej nápis za zlatej)
Klubová trička 2012
Na ten Mělník jsem chtěl už v pátek, ale něco mi do toho vlezlo..takže pojedu asi až v sobotu ráno.Stále ale existuje možnost,když se sejde parta...že se hecnu a přijedu třeba i kolem 22.00hod...uvidim asi až v pátek.
tak to joo,my pojedem určitě v Sobotu ráno.
DepecheMode- Poèet pøíspìvkù : 518
LU2 napsal:Kdo plánuje jet do Erbendorfu? Honza, Radek, Jarda?
Tak pane Lu2, nakonec pojedeme jenom Radek a já. Ty pojedeš céčkem?
OPEL OLD SCHOOL napsal:LU2 napsal:Kdo plánuje jet do Erbendorfu? Honza, Radek, Jarda?
Tak pane Lu2, nakonec pojedeme jenom Radek a já. Ty pojedeš céčkem?
Nějak se nám opel-gang zmenšil. Nejpočetnější klub už asi nevyhrajem
Jasně že céčkem, doufám že ty taky. Jen mam dilema, jestli po dálnici nebo ne...
Dilema mám i já, jestli mám vzít Céčko, protože na 2.4 nemám ani náhodou a budu jí jen po cestě zdržovat
Já dálnici nedám, ale Radek našel nějakou kratší cestu po okreskách
OPEL OLD SCHOOL napsal:Dilema mám i já, jestli mám vzít Céčko, protože na 2.4 nemám ani náhodou a budu jí jen po cestě zdržovat
Ještě že mam jen 1.6, tu budeš krásně stíhat... I když vidím to spíš na dálnici... po těch okreskách to je hodina cesty navíc...za tu hodinu jízdy projedu víc než stojí dálniční známka na týden
Já jsem do Erbendorfu ject chtěl ale na otočku se mi tam vůbec nechce myslel jsem že dáme ňáký pivka,pokecáme a ráno domů
jarda- Poèet pøíspìvkù : 49
DepecheMode napsal:Halo Tondo a spol,Mates jak-kdy jedete na ten Mělník ?
No ja sem dopad vyborne,nakonec to za me rozhod nekdo uplne jinej. Sem nasr.....jak svine. Lezim v pelechu,dneska v noci 40 horecka,vyborny. Minulej rok Melnik nevysel,a letos zase,bych se pic....
Mattes- Poèet pøíspìvkù : 333
jarda napsal:Já jsem do Erbendorfu ject chtěl ale na otočku se mi tam vůbec nechce myslel jsem že dáme ňáký pivka,pokecáme a ráno domů
Vždyť tam jedem na dva dny nebo snad ne?
Nó, přes noc to není úplně potvrzené Zítra to ještě upřesníme A ani si nejsem jistej zda vůbec vyvezu céčko
Nóó to je servis, i dopravní info Tady na fóru to máme promakané Díky Halis
Není zač a to jsem ještě zapomněl na frézování záplat před Štěpánským mostem. Ale tam nejsou semafory...
Halis- Poèet pøíspìvkù : 437
Mělník 2012
Malá ochutnávka Mělnického srazu pro nezůčastněné.
Postavení vozů už je klasika...dole Japonci a o stupínek víš Opel..
Setkání generací. A zároveň srovnání Amerického a Evrpského pojmu:sportovní automobil...za posledních 100let se nic nezměnilo.
Tomáš přijel ukázat svého právě dokončeného Kadetta C Coupe
A veliká pohoda...hlavně pro ty,kdo se nezůčastnili pátečního večírku...
Všeho chuť... k vidění byla snad téměř vše..od historických formulí až po kdejaké prototypy.
Samozřejmě vysmátej Michal se svou ratolestí..tímto ho zdravim..
Některé holky to pojaly závodně a jely si na trať vyzkoušet, co Manta dovede..
A další si to užívaly zase jinak
Pěkné, pěkné Tondo, škoda, že se to křížilo s tím německem, jinak to C coupé je fešák
Strana 5 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strana 5 z 10
Povolení tohoto fóra: