SRAZY - AKCE (ostatní)
+11
- Viktor -
oplik.jenik
Lukas
jarda
LU2
DepecheMode
Tonda
Mattes
Radek GSi
Urby
Halis
15 posters
Strana 6 z 10
Strana 6 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
LU2- Poèet pøíspìvkù : 39
Re: SRAZY - AKCE (ostatní)
..škoda že jsem to o těch dragsterech nevěděl dřív, chtěl sem to vidět na vlastní oči.
Občas je tam k vidění i tahle Manta A u který se před 2 lety vyfotil Lukáš z mantaclubu.
Občas je tam k vidění i tahle Manta A u který se před 2 lety vyfotil Lukáš z mantaclubu.
Tonda- Poèet pøíspìvkù : 173
2.9.2012 nedělní Opel sraz Wackersdorf
Radek GSi- Poèet pøíspìvkù : 61
28.října 2012 v neděli od 7:00 do 15:00, se koná motoristická a veteránská burza v Budapesti, ul. Zádor č. 11. ND na Opel Ascona C, Kadett BC-DE, Vectra, Omega, Senator B, Manta B, a jiné.
Halis- Poèet pøíspìvkù : 437
Tenhle víkend je tolik zajímavých akcí.... a já bohužel na žádnou nemůžu
- v sobotu ukončení sezony na autodromu v Mostě
- v sobotu výprodej skladovým zásob Autotechnik Zralý
- v neděli tahle burza
- v sobotu ukončení sezony na autodromu v Mostě
- v sobotu výprodej skladovým zásob Autotechnik Zralý
- v neděli tahle burza
m.artty- Poèet pøíspìvkù : 1208
Jedete někdo na tuhle soutěž?
http://www.www.askpraha.cz/articles/zimni-soutez-historic-kokorinsko-2013/
http://www.www.askpraha.cz/articles/zimni-soutez-historic-kokorinsko-2013/
technikrz- Poèet pøíspìvkù : 67
OPEL TREFFEN 2013 co stojí za to
12.5. Waldsassen
18.5. Habr
17.7. Kallmuenz
28.7. Kelheim
10.8. Oberwildenau
8.9. Wackersdorf
12.5. Waldsassen
18.5. Habr
17.7. Kallmuenz
28.7. Kelheim
10.8. Oberwildenau
8.9. Wackersdorf
Tak dle špionů bude mělnický sraz sportovních vozů 25.5.2013. Sraz bude opět v kempu.
No paráda, nekreje se to s Habrem, tak to pojedu a protáhnou Déčko na sprinty
Když to vyjde časově, tak se tam pojedu taky povídat. Asi zas budu muset na Habr Omegou
Halis: Někde mám pro tebe pořád ty držáky na SPZ
Halis: Někde mám pro tebe pořád ty držáky na SPZ
Já vím a pokud nepřijedeš do Habru na večeři, tak se uvidíme a držáky si vezmum.artty napsal:Halis: Někde mám pro tebe pořád ty držáky na SPZ
Wien-Brno 21.6.2013
Právě jsem s Rekordem v protisměru potkal lajnu asi pěti starých aut ze 60-70. let, něco z toho byly určitě OPELy a Chryslery. Všichni na mě šíleně blikali a mávali, takže jsem dělal totéž a ani si nevšiml SPZ nebo čehokoli jiného. Nenapadá někoho, kam by takhle teď mohli jet? (Wien Brno)
GeXeS- Poèet pøíspìvkù : 89
Nazdárek,nechcete se někdo ject mrknout tuhle sobotu do Tachova? Pořádá se tam sraz Amerik a veteránů všech značek :-))) co? Název je "Rozloučení se sezonou 2013"
Mattes- Poèet pøíspìvkù : 333
Seriál HISTORIC
Již pátý ročník Historic Kokořínsko 14. - 15. února 2014 oproti minulým ročníkům nastala malá změna, centrum soutěže nebude sice v Lobči, ale v autokempu ve Mšeně (možná se slavnostním startem na náměstí). Doufáme, že tato změna lokality neubere na atraktivnosti soutěže oproti zámku v Lobči, a poskytne stejné zázemí jak pro soutěžící tak pro pořadatele. Kokořínsko zahájí další ročník seriálu Historic 2014 v jízdě pravidelnosti historických vozidel vyrobených do roku 1985. Poprvé se jelo na sněhu, potom na suchu, uvidíme tedy letos, jaké klimatické podmínky budou na posádky čekat. Doufejme, že sněhové. Věřme, že i tentokrát se sjede velmi zajímavé startovní pole, snad ještě početnější, i přestože vyhláška nařizuje použití zimních pneumatik. Jízda pravidelnosti začne páteční večerní etapou, na kterou naváže sobotní celodenní etapa. Podrobnější informace jsou v rubrice propozice. Na www.askpraha.cz budou další informace.
Další podniky seriálu by měli být ty samé: HISTORIC KRKONOŠE - JIZERA - ŽELIV, prozatím nejsou známi termíny konání, ale jistě budou brzy zveřejněny.
Pokud má i váš Veteran klub zájem a chuť uspořádat soutěž pravidelnosti automobilových veteránů, s měřením časů časomírou, zapojte se do našeho Seriálu Historic. Pravidla jsou jednoduchá a volná. Podmínkou je start vozidel starších 30 let (po dohodě s pořadatelem i 25 let)
V případě zájmu kontaktuje: Aleš Hodouš, tel: 606 945 182,
mail: ask@centrum.cz.
Další podniky seriálu by měli být ty samé: HISTORIC KRKONOŠE - JIZERA - ŽELIV, prozatím nejsou známi termíny konání, ale jistě budou brzy zveřejněny.
Pokud má i váš Veteran klub zájem a chuť uspořádat soutěž pravidelnosti automobilových veteránů, s měřením časů časomírou, zapojte se do našeho Seriálu Historic. Pravidla jsou jednoduchá a volná. Podmínkou je start vozidel starších 30 let (po dohodě s pořadatelem i 25 let)
V případě zájmu kontaktuje: Aleš Hodouš, tel: 606 945 182,
mail: ask@centrum.cz.
Tak lidičky....kam letos pofrčíme do DE na nějakou akcičku ??? !!!
DepecheMode- Poèet pøíspìvkù : 518
Letošní sraz sportovních automobilů v mělnickém kempu spolu se sprintem na 1/4 míle se bude konat 14.6.2014.
To vypadá na rozumný termín, to bych snad mohl i přijet
Strana 6 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strana 6 z 10
Povolení tohoto fóra: