CO JE KDE NA PRODEJ A ZA KOLIK
+21
LU2
rumcajz
waltr
Lukas
Arendal
Radek GSi
technikrz
Dominik Ascona
jarda
- Viktor -
Schiza GSi
Tonda
DepecheMode
m.artty
kuba-dc
Halis
Mattes
xman
Lada dB
Urby
OPEL OLD SCHOOL
25 posters
Strana 13 z 40
Strana 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: CO JE KDE NA PRODEJ A ZA KOLIK
Mattes díky za upozornění = už nevolejte
Halis- Poèet pøíspìvkù : 437
m.artty napsal:To je nějaké tunigové ne? Nevidím kliky, ani prohlubně pro ně; blatníky jsou nějaké zavláštní.... na veterána to nebude a v dnešní době Golfů na podvozku JOM stočených na max, to nebude ani cool... asi
No teda m.artty...!!! Golfy srovnávat s tímto kočárem není úplně košér. Mně by se třeba líbil i zavařenej.......sakra proč je tolik hezkejch aut
Halis napsal:
Mattes díky za upozornění = už nevolejte
No problemo :-)) hlavně když to eště někde je !!
Mattes- Poèet pøíspìvkù : 333
Já jsem jen nastiňoval důvod, proč to musí nabízet tak levně, aby měl šanci to prodat. Jinak mě by se to též líbilo, i upravené
m.artty- Poèet pøíspìvkù : 1208
m.artty napsal:Já jsem jen nastiňoval důvod, proč to musí nabízet tak levně, aby měl šanci to prodat. Jinak mě by se to též líbilo, i upravené
Já už ho bachuju docela dlouho,začínal na 40000,-bez kola,pak rapidně snížil na 22000,- a teď 18000,- zase bez kol. Já jsem mu psal,chtěl jsem do něj jít,ale pak jsem si to rozmyslel,měl bych doma dva podobný modely a to ne :-( dokonce jsem si ani nevšim těch zavařenejch klik,těch lemů jo,je to takový divný
mít obrovskou garáž, tak bych to všechno skupoval a šetřil na hirší časy...prostě projekty do budoucna
kuba-dc- Poèet pøíspìvkù : 331
kuba-dc napsal:mít obrovskou garáž, tak bych to všechno skupoval a šetřil na hirší časy...prostě projekty do budoucna
No právě,já v současnosti buduju garáž 5,5m na 16m!!! Větší na zahradu nedam. Mam doma 10 aut a 5 na uskladnění,což už je fakt hodně :-)
Tady je to samej vetešník co skupuje (případně by rád skupoval) vraky sám nejsem jinej
Mattes napsal:kuba-dc napsal:mít obrovskou garáž, tak bych to všechno skupoval a šetřil na hirší časy...prostě projekty do budoucna
No právě,já v současnosti buduju garáž 5,5m na 16m!!! Větší na zahradu nedam. Mam doma 10 aut a 5 na uskladnění,což už je fakt hodně :-)
tak se pochlub co vse doma mas...ja vidim akorat tu Monzu:)
kuba-dc napsal:Mattes napsal:kuba-dc napsal:mít obrovskou garáž, tak bych to všechno skupoval a šetřil na hirší časy...prostě projekty do budoucna
tak se pochlub co vse doma mas...ja vidim akorat tu Monzu:)
To víš že jo,moc to radši neventiluju co přesně,prostě pár plechovek :-))
Naposledy upravil Mattes dne Mon Mar 21, 2011 9:48 pm, celkově upraveno 1 krát
tak to alespon vypiš
kuba-dc napsal:tak to alespon vypiš
Depa,nejde to. Si ňákej moc zvědavej
Spíš sem hoď nějaký fotky jak pokračuješ ty?
Mattes napsal:Spíš sem hoď nějaký fotky jak pokračuješ ty?
no hele, to je ted trosku problem...auto se mi vratilo do garaze...kamos u kteryho to bylo a jezdil jsem k nemu mu poamaht s vyvarem...tak jsme se nepohodli...od listopadu udelal sotva pulku...proste na to sral, parkrat jsem mu to rekl...porad honil neco jinyho, ackoliv dostal penize dopredu...proste to mel na haku...takze jsme se nepohodli a poslali se navzajem do prdele...tim to prozatim skoncilo...
ja bych varil sam, ale prijde mi blby se vyucovat na takovymhle aute...kdyz chci aby to vypadalo...tak nevim co bude...
kuba-dc napsal:Mattes napsal:Spíš sem hoď nějaký fotky jak pokračuješ ty?
no hele, to je ted trosku problem...auto se mi vratilo do garaze...kamos u kteryho to bylo a jezdil jsem k nemu mu poamaht s vyvarem...tak jsme se nepohodli...od listopadu udelal sotva pulku...proste na to sral, parkrat jsem mu to rekl...porad honil neco jinyho, ackoliv dostal penize dopredu...proste to mel na haku...takze jsme se nepohodli a poslali se navzajem do prdele...tim to prozatim skoncilo...
ja bych varil sam, ale prijde mi blby se vyucovat na takovymhle aute...kdyz chci aby to vypadalo...tak nevim co bude...
Jasný no,abych tě řekl pravdu,tak mi to je jasný. Takovej problem sem řešil u svýho prvního auta tak před 1Oti lety,když jsem si ho vyvařil a pak byl závislej na chlastajícím lakýrníkovi,kterej sliboval,sliboval ...a já myslel,že je konec světa. Nakonec se našel jinej,kterej to zmáknul za tři dni komplet celý a za půlku peněz. Jinak tě k tomuj učení řeknu,že pokud tě to baví,tak se do toho pust,dej si na tom záležet a pude ti to. Jestli si tomu kámošovi drobet koukal pod ruku,tak hodně vokoukneš,tak to dělam já. Sem vyučenej automechanik,rozšířil jsem se na ofiko klempíře a auto elektikáře. Přestavuju vlastníma rukama domek,komplet (kromě elektriky) jinak všechno nový v domácích podmínkách a de to. Musíš do toho vlítnout po hlavě,to jemuj styl,hlavně se dlouho nerozmejšlet :-)))
Mattes napsal:kuba-dc napsal:Mattes napsal:Spíš sem hoď nějaký fotky jak pokračuješ ty?
Jasný no,abych tě řekl pravdu,tak mi to je jasný. Takovej problem sem řešil u svýho prvního auta tak před 1Oti lety,když jsem si ho vyvařil a pak byl závislej na chlastajícím lakýrníkovi,kterej sliboval,sliboval ...a já myslel,že je konec světa. Nakonec se našel jinej,kterej to zmáknul za tři dni komplet celý a za půlku peněz. Jinak tě k tomuj učení řeknu,že pokud tě to baví,tak se do toho pust,dej si na tom záležet a pude ti to. Jestli si tomu kámošovi drobet koukal pod ruku,tak hodně vokoukneš,tak to dělam já. Sem vyučenej automechanik,rozšířil jsem se na ofiko klempíře a auto elektikáře. Přestavuju vlastníma rukama domek,komplet (kromě elektriky) jinak všechno nový v domácích podmínkách a de to. Musíš do toho vlítnout po hlavě,to jemuj styl,hlavně se dlouho nerozmejšlet :-)))
no to si taky rikam, ale mam fakt obavy, abych to neprznil...chci aby to auto vypadalo...
ale asi to tak skonci...uvidime...
:-)) prostě do toho vlítni a ser na to. Pořád si řikej,že si to děláš pro sebe a uděláš si to tak,jak se to líbí tobě. Na ostatní se vykašli,všichni budou mít dycky nějaký keci..... ať dobrý,nebo špatný. Čus
Sakra tady to jede
Zajímavé kousky, jak Déčko, tak Rekord
Kadett, bude v pěkném stavu, ale vzhledově to není úplně moje parketa
Rekord je trochu tuněnej, ale to se dá za tu cenu překousnout a ty kola bych tam určitě nedával
Zajímavé kousky, jak Déčko, tak Rekord
Kadett, bude v pěkném stavu, ale vzhledově to není úplně moje parketa
Rekord je trochu tuněnej, ale to se dá za tu cenu překousnout a ty kola bych tam určitě nedával
Rekord 3dv. Asi by stál za záchranu....
http://auto.bazos.cz/inzerat/9478558/prodam-Opel-rekord-3dver.php
http://auto.bazos.cz/inzerat/9478558/prodam-Opel-rekord-3dver.php
To bylo cca rok zpět naprodej za pár peněz....tehdy ještě psal, že k tomu má všechny originál věci, aby se dalo vrátit do normálního stavu. Ale jako ten 2dv. hatchback je velice zajímavé provedení.
Tak ta cena, to je mazec. Pamatuju to oranžové 2dv. D coupé, co prodával Danek za 5tis a to bylo daleko lepší.
Ani netuším jak dopadlo
Ale ten vzhled těch malejch zadních dveří je super!!! Jako u mého Golfa cabrio
Tenhle předek bych asi nepřekousl
Za 70tis je to hodně lákavé co???
Ani netuším jak dopadlo
Ale ten vzhled těch malejch zadních dveří je super!!! Jako u mého Golfa cabrio
Tenhle předek bych asi nepřekousl
OPEL OLD SCHOOL napsal:
rozhodně
Už dlouho jsem neviděl takovou píčovinu !
Bejt to moje tak budu rád zě aspon flašku za něj dostanu.
Bejt to moje tak budu rád zě aspon flašku za něj dostanu.
DepecheMode- Poèet pøíspìvkù : 518
Opel Rekord C Caravan 1.9, rok výroby 1970, pojízdný s SPZ, propadlá STK, zachovalý stav, cena dohodou.
V případě zájmu volejte na tel.: 721 762 594 (Roman Polák).
http://auto.bazos.cz/inzerat/9777758/Prodam-Opel-Rekord-C-Caravan-19.php
V případě zájmu volejte na tel.: 721 762 594 (Roman Polák).
http://auto.bazos.cz/inzerat/9777758/Prodam-Opel-Rekord-C-Caravan-19.php
Strana 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Strana 13 z 40
Povolení tohoto fóra: