VAŠE OPEL PROJEKTY
+20
Horacio007
GeXeS
m.artty
waltr
LU2
Radek GSi
xman
kuba-dc
Dominik Ascona
Mattes
Halis
jarda
technikrz
- Viktor -
DepecheMode
Tonda
Schiza GSi
Urby
Fóňa
OPEL OLD SCHOOL
24 posters
Strana 9 z 20
Strana 9 z 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Re: VAŠE OPEL PROJEKTY
OPEL OLD SCHOOL napsal:Urby & Mattes možná někdy v budoucnu
To jo viď,to by šlo. Já už mam od toho fakt jenom kousek,aby to takle vypadalo :-)))))))))))))) ale docela se mi na tom 3dv líbí ten černej pruh , jinak ty BBS RS jim fakt sluší,budu je muset taky vodzkoušet :-)
Mattes- Poèet pøíspìvkù : 333
Kdo si koupí Déčko? Mám tu plastové kryty lemů blatníků Irmscher. 2 jsou OK, dva jsou polámané, ale šlo by to asi dodělat. Zítra vám to vyfotím a kdyžtak někomu vyměním za něco na Éčko
m.artty- Poèet pøíspìvkù : 1208
Tak Urby, jak to bude s tebou a tím Déčkem?
kuba-dc- Poèet pøíspìvkù : 331
kuba-dc napsal:Tak Urby, jak to bude s tebou a tím Déčkem?
No jak, zatím mám jen kontakt na toho za těch dvacet a toho stejně brát nebudeš.
Tak ještě počkej jak to dopadne s těma lacinejma Jsou dva
Před pěti lety jsem dával úpně zdravého 5dv caravana i s motorem co stál celou dobu v garáži do šrotu,
jen proto, že je to jen "ubohej pětidvéř"
http://kadett-d.blog.cz/0710/kadett-d-caravan-5-dv-na-nahr-dily
... a dneska paradoxně naháním kdejakou 5dv sežraninu
Koukám v pozadí je pod plachtou ještě "můj" Mattesovo Commodore A
kuba-dc napsal:Jak tady o tom Kadettu C Caravan tlacháte, tak bych možná o jednom věděl. Hmmm, budu se muset opta
Tak co, je tady opravdu nějakej C caravan, nebo ne????
OPEL OLD SCHOOL napsal:kuba-dc napsal:Jak tady o tom Kadettu C Caravan tlacháte, tak bych možná o jednom věděl. Hmmm, budu se muset opta
Tak co, je tady opravdu nějakej C caravan, nebo ne????
No C Caravan tu je, ale musím ho nejdříve prohlédnout:) Odkud je ten zdravej Kadett D Caravan za dvacet?
Tak jsem dnes byl na tom C Caravanu. Je to třídvéřák, agregáty prej dobrý. Kastle...no práce na ní je, ale není to totál shnilý. Cena 10 tis.
Pošli fotky toho Kadetta D, jak levnýho tak drahýho:)
kuba-dc napsal:Tak jsem dnes byl na tom C Caravanu. Je to třídvéřák, agregáty prej dobrý. Kastle...no práce na ní je, ale není to totál shnilý. Cena 10 tis.
Na fotky toho levného teprve čekám a drahého jsou zde. Drahej ani není ofic. na prodej, jen jsem z majitele vytáhnul za kolik by ho případně prodal, když ho nevezmu tak si ho nechá.
Naposledy upravil OPEL OLD SCHOOL dne Sun Oct 21, 2012 9:30 pm, celkově upraveno 1 krát
To je cena, za kterou by ho prodal komukoliv, nebo jen tobě?
kuba-dc napsal:To je cena, za kterou by ho prodal komukoliv, nebo jen tobě?
Asi komukoliv, kdo ho nezhuntuje
Co to céčko caravan, kde je já ho chci
Naposledy upravil OPEL OLD SCHOOL dne Sun Oct 21, 2012 9:42 pm, celkově upraveno 1 krát
OPEL OLD SCHOOL napsal:kuba-dc napsal:To je cena, za kterou by ho prodal komukoliv, nebo jen tobě?
Asi komukoliv, kdo ho nezhuntuje
Co to céčko caravan, kde je já ho chci
Céčko je v Humpolci. Je tam Kadett C caravan, Kadett C limo, Rekord C limo, Rekord A či B coupe dvakrát, nějaký Rekordy, Senatory a Commodory (vše poslední generace), pak nějakej Rekord D, dvě Manty B CC a pár dalších jiných aut jiných značek. Určitě si o tom pánovi slyšel někdy.
Hoď mi kontakt na pána do SZ třeba:)
OPEL OLD SCHOOL napsal:Slyšel asi od tebe A fotku náhodou nemáš??? Třeba do mailu j.urby@seznam.cz
Hele kdybych měl, tak bych si ji neškudlil. Auto stojí ve stodole, zleva natěsno Kadett C limo, zprava Rekord C limo...je tam tma...svítil jsem si čelovkou:) Ani já sám jsem neměl moc šance si to prohlídnout. Ale byla otevřená kapota, je to chycený v rozích (u nádobky a baterky), asi přední blatníky (ty jsou na aci.cz nyní v akci za litr jeden), prahy v pytli. No a když to takhle vypadá, tak je jasný, že takhle různě po autě budou nějaky místa.
Ale rozhodně to nění totálka. Prostě na práci, ale C Caravan tu snad žádný nejezdí.
Nechce jít někdo do projektu Kadett C Coupé
http://auto.bazos.cz/inzerat/18236623/Opel-kader-C-coupe.php
http://auto.bazos.cz/inzerat/18236623/Opel-kader-C-coupe.php
Se spotřebákem jsme překročily magickou hranici
Že všichni potřebují mít ten svůj oblíbený model Opela v garáží více než jednou
Vypadá docela pěkně i po těch letech :-) to by mi zajímalo,kam se na takový auta chodí :-))
Mattes- Poèet pøíspìvkù : 333
Mattes napsal:Vypadá docela pěkně i po těch letech :-) to by mi zajímalo,kam se na takový auta chodí :-))
Není to náhodou tvoje bejvalá?
Jo jo je to Matesovo bejvalá a díky němu jsem ji koupil.Ale bude asi jen na náhradní díly co dojezdí technickou,což bude až za rok a něco.Motor,řízení a interier super.V dnešní době se nevidí normální áčko na tož GSi tak jsem ji musel vzít.To byla povinost.A ještě jednou díky Mates
Radek GSi- Poèet pøíspìvkù : 61
Pro Kubu-dc:
Tak ten 2x nálezovej Kadett D Caravan (co jsem ti říkal), bouhužel neklapne, jeden je už naporcovanej ve šrotu a druhej částečně také.
Tak tady už je záchrana nemožná
... zbejvá jen ten asi poslední D Caravan v ČR za těch dvacet
Tak ten 2x nálezovej Kadett D Caravan (co jsem ti říkal), bouhužel neklapne, jeden je už naporcovanej ve šrotu a druhej částečně také.
Urby napsal:Pro Kubu-dc:
Tak to je škoda
Držte palce zítra, jedu na výlet
Strana 9 z 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Similar topics
» Vaše Opel projekty: Radkovo Ascona B
» VAŠE PROJEKTY
» VAŠE OPEL KLENOTY
» Vaše Opel Garáž
» CALIBRA CLUB & OPEL OLD SCHOOL CZ TEAM - 1. SPOLEČNÝ OPEL SRAZ 25. - 27. 5. 2018
» VAŠE PROJEKTY
» VAŠE OPEL KLENOTY
» Vaše Opel Garáž
» CALIBRA CLUB & OPEL OLD SCHOOL CZ TEAM - 1. SPOLEČNÝ OPEL SRAZ 25. - 27. 5. 2018
Strana 9 z 20
Povolení tohoto fóra: