VAŠE OPEL PROJEKTY
+20
Horacio007
GeXeS
m.artty
waltr
LU2
Radek GSi
xman
kuba-dc
Dominik Ascona
Mattes
Halis
jarda
technikrz
- Viktor -
DepecheMode
Tonda
Schiza GSi
Urby
Fóňa
OPEL OLD SCHOOL
24 posters
Strana 14 z 20
Strana 14 z 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Re: VAŠE OPEL PROJEKTY
M.Zajda napsal: Taky jsem přemýšle o stěrači z citroena zx tak se uvidí. Tady jsou další fotky co jsem sliboval.
Na Habru jsem se na toto téma bavil s Radkem, a opravdu mechanizmus z zx nefunguje :-D
..teda jde to, ale nefunguje ptž. stěrač má pak špatnej úhel vůči oknu a v krajních polohách si lehá
pdk88- Poèet pøíspìvkù : 7
Pěkné, pěkné Už ti chybí jen to éčko do sbíky
m.artty- Poèet pøíspìvkù : 1208
Jojo,je to fešák. ATSka mu slusi jako fik. Jak si řikal,malinko ho eště položit a bude. Ale i tak super. Máš už do Habru hotovo. To budeš muset zaměstnat dalšiho řidiče,abys dostal dvě auta na Habr :-)))
Mattes- Poèet pøíspìvkù : 333
Urby napsal:Dneska jsem Kadetta vyfotil venku lehce pocukrovaného
Určitě půjde dolů předek i zadek, ještě dodělat vnitřek, jinak hotovo, ale hlavně ten upravenej GSi motor je brutální peklo
ten se ti Mattes fakt povedl
Na Habru bude určitě jako klubovej služebák
Druhej řidič bude asi potřeba, jako to děláš ty, nebo třeba Viktor, když "Habruje" s dvouma autama
Jo,tak to jo,ten motor je masakr :-)) ten se fakt poved . Sem zvedav,esli ze povede taky ten 16v :-)) snad jo.....
Hm? Tak to je krasavec :-)) je to dobre,at se nam to pekne rozrusta. Este ten Stepanovo,ale to bude asi na dlouho. Ten ma furt ty motorky.
Uvažuji o tomhle Opel motorsport polepu, protože by přesně zamaskoval nejpoškrábanější části laku na mém Déčku.
Není to podle žádného orig. polepu, jen můj návrh podle stavu laku Co???
Dobrej nápad, ale asi bych se zkusil trošku držet nějakého vzoru....
a nebo po vzoru C GT/E
a nebo po vzoru C GT/E
Urby napsal:Uvažuji o tomhle Opel motorsport polepu, protože by přesně zamaskoval nejpoškrábanější části laku na mém Déčku.
Předlohou bylo tohle
Za mě by to bylo lepší, kdyby ta trikolora byla jen mezi prolisama ale to zas záleží, kolik toho potřebuješ zakrýt.
Jen tak jeden rychlo navrh pro urbyho ve fotokramu dlouho jsem v nem nic nedelal ale snad tam barvy vypadaji realnejs a cernej trojuhlenicek neber vazne to byl jen pokus
http://www.jpeg.cz/images/2013/03/20/tujcU.jpg
Lukas- Poèet pøíspìvkù : 37
Lukas napsal:Jen tak jeden rychlo navrh pro urbyho ve fotokramu dlouho jsem v nem nic nedelal ale snad tam barvy vypadaji realnejs a cernej trojuhlenicek neber vazne to byl jen pokus
Také jsem o něm uvažoval, ale jen polep, protože ten plastovej tam už dát nejde.
Jinak oboje boční dveře potřebuji schovat část od horního prolisu k dolnímu okraji viz. můj návrh
me se libi jak tam ten plast neni , ze je to takovy neokoukany , ale zase nadruhou stranu asi bych ho cernej folii nebo lakem udelal
Lukas- Poèet pøíspìvkù : 37
Co udělat celé okolí oken černé, jako to mají GTE?
Tudle hovadinu sem taky párkrát udělal,zeptat se na fóru,co kdo na to řiká :-)))) každej ti v dobrý víře poradí,akorát že každej jinak :-))) Udělej to Urby podle sebe,jak se to bude zamlouvat nejvíc tobě :-))
Lukas napsal:me se libi jak tam ten plast neni , ze je to takovy neokoukany , ale zase nadruhou stranu asi bych ho cernej folii nebo lakem udelal
Zatím ten roh nechám bez polepu, každopádně děkuji ti Lukáši za tu tvojí úpravu mého návrhu - je taková reálnější
Asi do toho půjdu U těch tří pruhů je asi jedno odkud kam vedou a nemusí dodržovat původní dobovou předlohu a že jich teda bylo
Jóó a ten černej GT/E rámeček kolem oken je pěknej, ale zatím do něj také nepůjdu
Strana 14 z 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Similar topics
» Vaše Opel projekty: Radkovo Ascona B
» VAŠE PROJEKTY
» VAŠE OPEL KLENOTY
» Vaše Opel Garáž
» CALIBRA CLUB & OPEL OLD SCHOOL CZ TEAM - 1. SPOLEČNÝ OPEL SRAZ 25. - 27. 5. 2018
» VAŠE PROJEKTY
» VAŠE OPEL KLENOTY
» Vaše Opel Garáž
» CALIBRA CLUB & OPEL OLD SCHOOL CZ TEAM - 1. SPOLEČNÝ OPEL SRAZ 25. - 27. 5. 2018
Strana 14 z 20
Povolení tohoto fóra: