VAŠE OPEL PROJEKTY
+20
Horacio007
GeXeS
m.artty
waltr
LU2
Radek GSi
xman
kuba-dc
Dominik Ascona
Mattes
Halis
jarda
technikrz
- Viktor -
DepecheMode
Tonda
Schiza GSi
Urby
Fóňa
OPEL OLD SCHOOL
24 posters
Strana 15 z 20
Strana 15 z 20 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20
Re: VAŠE OPEL PROJEKTY
Ten je božskýOPEL OLD SCHOOL napsal:... a co projekt KADETT D Pick Up
GeXeS- Poèet pøíspìvkù : 89
Je dobrej kup 2x přední blatník na Déčko viz foto za 250 kč/ks? Asi je vezmu protože sehnat je už bude asi problém
Blatníky beeeer,za ty prachy :-)) Pokud plánuješ doma nechat Déčko dýl,tak neváhej :-))) taky mam doma jedny v záloze. Jinak garáž brutus,co ty všechno nevyšťouráš :-)))))))
Mattes- Poèet pøíspìvkù : 333
Jenom kufr nedosedá, nesehnal jsem orig. a ještě funkční písty na hatchback, jsou tam z E caravanu, tak se to pak bude muset trochu převrtat
Mám několik různých pístnic z Kadettů v garáži, napiš rozměry jaké by si potřeboval. Třeba by tam něco šlo.
m.artty- Poèet pøíspìvkù : 1208
Urby napsal:Jenom kufr nedosedá, nesehnal jsem orig. a ještě funkční písty na hatchback, jsou tam z E caravanu, tak se to pak bude muset trochu převrtat
Díky Martty jsi hodnej, ale zvedá to jen jeden, tak jsem ho zatím vyndal a nějak to pak sladím s tím na druhé straně, když ten nedělá problém
Jen taková zajímavost, není tomu tak dlouho co Viktor prodal torzo skeletu Opel GT jednomu nadšenci z jejich Manta clubu a ejhle co on z něho za tak krátkou dobu udělal za závodní Opel projekt, já tedy dávám palec nahoru
Zajímavé, víc foto? Víc info? I ten divnej nárazník, co byl před 10 lety moderní na Kadettu tam sedí
m.artty- Poèet pøíspìvkù : 1208
Mě se to fakt líbí...vypadá to brutal...a když si vzpomenu,že to byl před pár lety jen vrak karoserie bez náprav..bez motoru..bez oken..dveří,jen holej skelet...a ještě pěkně zprasenej zahraničnim kutilem..tak tu práci obdivuju..pecka.
Pamatuju si,že se ta holá kastle stěhovala od Viktora k Láďovi z Mantaclubu..ten sehnal okna,dveře...pak to dlouho leželo až si to vykoledoval Šátek a ten to postavil pro závody do vrchu...hádám,že moc origo dílů v tom asi nebude.
Pamatuju si,že se ta holá kastle stěhovala od Viktora k Láďovi z Mantaclubu..ten sehnal okna,dveře...pak to dlouho leželo až si to vykoledoval Šátek a ten to postavil pro závody do vrchu...hádám,že moc origo dílů v tom asi nebude.
Tonda- Poèet pøíspìvkù : 173
Batmobil jak prase rozhodně palec nahoru.
GeXeS- Poèet pøíspìvkù : 89
Viktor si stěhuje svoji hromádku motorů
Je tam i můj 24V v manuálu z Omegy 3000, který jsem dal pryč společně s Commodorem A, já vůl
http://commodore-a.blog.cz/0705/commo-novy-motor-dual-ram-3-0-24v
Je tam i můj 24V v manuálu z Omegy 3000, který jsem dal pryč společně s Commodorem A, já vůl
http://commodore-a.blog.cz/0705/commo-novy-motor-dual-ram-3-0-24v
Amazing work!!!! GREAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OPEL PARTS GREECE- Poèet pøíspìvkù : 7
Strana 15 z 20 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20
Similar topics
» Vaše Opel projekty: Radkovo Ascona B
» VAŠE PROJEKTY
» VAŠE OPEL KLENOTY
» Vaše Opel Garáž
» CALIBRA CLUB & OPEL OLD SCHOOL CZ TEAM - 1. SPOLEČNÝ OPEL SRAZ 25. - 27. 5. 2018
» VAŠE PROJEKTY
» VAŠE OPEL KLENOTY
» Vaše Opel Garáž
» CALIBRA CLUB & OPEL OLD SCHOOL CZ TEAM - 1. SPOLEČNÝ OPEL SRAZ 25. - 27. 5. 2018
Strana 15 z 20
Povolení tohoto fóra: