VAŠE OPEL PROJEKTY
+20
Horacio007
GeXeS
m.artty
waltr
LU2
Radek GSi
xman
kuba-dc
Dominik Ascona
Mattes
Halis
jarda
technikrz
- Viktor -
DepecheMode
Tonda
Schiza GSi
Urby
Fóňa
OPEL OLD SCHOOL
24 posters
Strana 16 z 20
Strana 16 z 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Re: VAŠE OPEL PROJEKTY
Zpráva Od Vaška:
Čau Urby,
tak kadett už je danej do kupy a jezdí. Zatím čekám na vyřízení těch veteránskejch čísel, takže bylo jen pár zkušebních jízd bez papírů. Dlouho jsem váhal s barvou. Chtěl jsem bílou a prohlížel si fotky všech možnejch Déček na tvejch stránkách a na netu, ale došel jsem k závěru, že bílá je jen bílá a auto v barvě má prostě svýho ducha. Už kvůli vetrošskejm papírům nakonec vyhrála původní zelená, přesně ta podle čísla na štítku. Doufám, že ti udělám radost, když jsi psal, že tuhle zelenou bys taky chtěl.? Takhle ho vyrobili ve fabrice a k tomuhle autu prostě tak nějak patří. Kola mám zatím původní, ty ATSka mám obuté jen dvě, ale hlavně 13ky na profilu 55 mi v tom blatníku připadají zoufale malý. Nejhorší je, že v širokejch 13kách, neni moc výběr, a nebo jsou to pěkný pálky.
Takže, co se týče kol, zatím trochu váhám, jetli nejít do nějakejch pěknejch 14tek.
Zatim čau a tady je pár fotek:
Čau Urby,
tak kadett už je danej do kupy a jezdí. Zatím čekám na vyřízení těch veteránskejch čísel, takže bylo jen pár zkušebních jízd bez papírů. Dlouho jsem váhal s barvou. Chtěl jsem bílou a prohlížel si fotky všech možnejch Déček na tvejch stránkách a na netu, ale došel jsem k závěru, že bílá je jen bílá a auto v barvě má prostě svýho ducha. Už kvůli vetrošskejm papírům nakonec vyhrála původní zelená, přesně ta podle čísla na štítku. Doufám, že ti udělám radost, když jsi psal, že tuhle zelenou bys taky chtěl.? Takhle ho vyrobili ve fabrice a k tomuhle autu prostě tak nějak patří. Kola mám zatím původní, ty ATSka mám obuté jen dvě, ale hlavně 13ky na profilu 55 mi v tom blatníku připadají zoufale malý. Nejhorší je, že v širokejch 13kách, neni moc výběr, a nebo jsou to pěkný pálky.
Takže, co se týče kol, zatím trochu váhám, jetli nejít do nějakejch pěknejch 14tek.
Zatim čau a tady je pár fotek:
Naposledy upravil OPEL OLD SCHOOL dne Sun Jul 21, 2013 12:07 am, celkově upraveno 1 krát
Hezkej Kadett... sehnat tyhle plecháče jak má ve 14 a nechat je rozpíchnout a supr
m.artty- Poèet pøíspìvkù : 1208
Jeden můj neplánovanej projekt
V pátek jsem měl v garáži menší ropnou havárii. Na céčku praskla benzínová hadička a všechno béňo pěkně kapalo na podlahu
Takže smrad jak hrad po celé garáži
Hadička už je nová a na podlaze zůstal vyleptanej flek ve tvaru pajďuláka s batohem
V pátek jsem měl v garáži menší ropnou havárii. Na céčku praskla benzínová hadička a všechno béňo pěkně kapalo na podlahu
Takže smrad jak hrad po celé garáži
Hadička už je nová a na podlaze zůstal vyleptanej flek ve tvaru pajďuláka s batohem
Kompletně béžovej? Včetně koberců a tak? To by mohlo být pěkné
Jasně, orig Berlineta nebo jak se to přesně jmenovalo i s tím mikroplyšem koberec i sedadla už tam mám, ještě tapec dveří a pak to vyfotím Ale ty sedačky jsou jako křesla do obejváku
To má při té váze být dost zajímavé
Pěkné? Palubka béžová nebo hnědá by k tomu nebyla?
Jóó mám k tomu orig tmavě hnědou palubku, ale bez otáčkoměru Přístrojovku do Déčka s otáčkoměrem sice mám, ale palubka bez něj je trochu jiná , tak možná časem
A nějak myslet/upravit to nejde? Myslím si, že by tomu ta hnědá palubka prospěla
To asi jó, ale ta Ascoňácká se mi zamlouvá tak nějak vícm.artty napsal:A nějak myslet/upravit to nejde? Myslím si, že by tomu ta hnědá palubka prospěla
Já budu zimovat asi příští víkend... od srazu jsem neměl Kadetta venku
Když jste tu nakousli zimování - co všechno to obnáší? Nějaké speciální kroky krom vytažení baterie? (A mrazuvzdorných náplní.)
GeXeS- Poèet pøíspìvkù : 89
U mne to spočívá v tom, že auto umeju (jako jakékoliv jiné mytí), naimpregnuju střechu (to dělám běžně po 2 umytí), zajedu do garáže tak, abych se dostal k regálu, vyndám baterku, dveře jen přivřu (ať se nemačkají zbytečně gumy), stáhnu trochu okna (ať to větrá) a přikreju autoplachtou. Takže nic zásadního, v podstatě mám zazimováno celej rok (krom plachy a vyndané baterky)
Každopádně můžeš dát auto na špalky a sundat kola (aby se nemačkaly pružiny a nedělaly plošky na pneumatikách). Potom taky můžeš vyndat svíčky a cáknout tam trochu oleje (aby nekorodovaly válce) atp. Tohle jsou rady od důchodců, co praktikovali za dob komunismu...
Každopádně můžeš dát auto na špalky a sundat kola (aby se nemačkaly pružiny a nedělaly plošky na pneumatikách). Potom taky můžeš vyndat svíčky a cáknout tam trochu oleje (aby nekorodovaly válce) atp. Tohle jsou rady od důchodců, co praktikovali za dob komunismu...
Bezva, přesně tohle mě zajímalo. No, první zimu jsem s Rekordem absolvoval jen s tou baterkou venku, na jaře se rozběhl bez větších problémů. To s těmi dveřmi je dobrý nápad, i když gumy už mám stejně v háji. Plánuji něco gumového vyměnit, když se teď bude Rekord vyvařovat. Nějaké tipy na univerzální těsnění, co by šlo použít? Psal jsem do zahraničí a v e-shopech mi poradili, abych prostě použil cokoli přijatelného, že už originály stejně neseženu.m.artty napsal:U mne to spočívá v tom, že auto umeju (jako jakékoliv jiné mytí), naimpregnuju střechu (to dělám běžně po 2 umytí), zajedu do garáže tak, abych se dostal k regálu, vyndám baterku, dveře jen přivřu (ať se nemačkají zbytečně gumy), stáhnu trochu okna (ať to větrá) a přikreju autoplachtou. Takže nic zásadního, v podstatě mám zazimováno celej rok (krom plachy a vyndané baterky)
GeXeS- Poèet pøíspìvkù : 89
GeXeS napsal:Bezva, přesně tohle mě zajímalo. No, první zimu jsem s Rekordem absolvoval jen s tou baterkou venku, na jaře se rozběhl bez větších problémů. To s těmi dveřmi je dobrý nápad, i když gumy už mám stejně v háji. Plánuji něco gumového vyměnit, když se teď bude Rekord vyvařovat. Nějaké tipy na univerzální těsnění, co by šlo použít? Psal jsem do zahraničí a v e-shopech mi poradili, abych prostě použil cokoli přijatelného, že už originály stejně neseženu.m.artty napsal:U mne to spočívá v tom, že auto umeju (jako jakékoliv jiné mytí), naimpregnuju střechu (to dělám běžně po 2 umytí), zajedu do garáže tak, abych se dostal k regálu, vyndám baterku, dveře jen přivřu (ať se nemačkají zbytečně gumy), stáhnu trochu okna (ať to větrá) a přikreju autoplachtou. Takže nic zásadního, v podstatě mám zazimováno celej rok (krom plachy a vyndané baterky)
Co se tyce ruznych dilu na tyhle stary oply a v tvem pripade ted gumy, tak se podivej na www.ps-autoteile.de. Maji tam toho hodne. Vlevo zadej vyrobce, model a motorizaci a vyjedou ti dostupne dily. Ted jsem tam koukal a na tveho caravana maji gumu predni sklo, zadni, gumy bocnich oken a i gumy dveri a kufru. A kdyz se podivas na ebay na ne jako prodejce tak tam uvidis i ty chromovy losty do gum skel predek a zadek. Takto jsem to resil ja na sve mante.
kuba-dc- Poèet pøíspìvkù : 331
Strana 16 z 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Similar topics
» Vaše Opel projekty: Radkovo Ascona B
» VAŠE PROJEKTY
» VAŠE OPEL KLENOTY
» Vaše Opel Garáž
» CALIBRA CLUB & OPEL OLD SCHOOL CZ TEAM - 1. SPOLEČNÝ OPEL SRAZ 25. - 27. 5. 2018
» VAŠE PROJEKTY
» VAŠE OPEL KLENOTY
» Vaše Opel Garáž
» CALIBRA CLUB & OPEL OLD SCHOOL CZ TEAM - 1. SPOLEČNÝ OPEL SRAZ 25. - 27. 5. 2018
Strana 16 z 20
Povolení tohoto fóra: