VAŠE OPEL PROJEKTY
+20
Horacio007
GeXeS
m.artty
waltr
LU2
Radek GSi
xman
kuba-dc
Dominik Ascona
Mattes
Halis
jarda
technikrz
- Viktor -
DepecheMode
Tonda
Schiza GSi
Urby
Fóňa
OPEL OLD SCHOOL
24 posters
Strana 13 z 20
Strana 13 z 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Re: VAŠE OPEL PROJEKTY
Urby napsal:Dneska v té chumelenici příjel Santa Mattes a přivezl dárek - Kompletní béžovej interiér do mého Déčka
:-)))) prej Santa Mattes,ty si holt vořech :-)) já měl v tejdnu taky Ježíška héééč,mam už doma mřížku na Rekorda a dokonce i nějaký takový světla :-))) už se těšim,až to tam nahodim :-)
Mattes- Poèet pøíspìvkù : 333
No to určitě, protože tohleto Rekordo-Cortina nebo co to má být je hrůza.
Jinak s orig maskou to bude zase hezoun
Urby napsal:No to určitě, protože tohleto Rekordo-Cortina nebo co to má být je hrůza.
Jojo,už se na to taky strašně těšim :-) pak hodim foto. No a jako RekordoCortina,už si skoro blízko a divim se,že si to nepoznal :-))) pán má rád Mustanga,tak chtěl,aby to tak vypadalo.....no co k tomu říct :-(((
Street machines připravují na jarní Opel session novou úpravu Safety caru, když se to loni tunilo o tu lampu
A ještě jeden krásnej Ascona A projekt Jak na to koukám tak bych hned také jedno Asc Áčko chtěl domů
OPEL OLD SCHOOL napsal:....Jak na to koukám tak bych hned také jedno Asc Áčko chtěl domů
Že to tady mají všichni stejně hozený, jen co koupí jeden vrak, už vymýšlejí co by mohli koupit dál
m.artty- Poèet pøíspìvkù : 1208
Ahoj všichni. Konečně jsem se dočkal. Dnes jsem si přivezl corsu z laku. Omlouvam se za kvalitu fotky je z mobilu. Dodam dalsí foto později.
M.Zajda- Poèet pøíspìvkù : 19
Mirďo je to pecka!!!!
Horacio007- Poèet pøíspìvkù : 8
Jojo,vypadá to fakt pěkně. Teď začne ta pěkná práce za odměnu :-)))
Když jsem zahlédl to fotku a ještě nevěděl, kdo to psal, tak mě hned napadlo... "proč to ten Radek zase rozebral"
Děkuju že se vam to líbí. Nchci Radka kopírovat. Byla na corse červena a ješte se mi líbí červená tak jsem jí tam nechal. Pekná práce začne ale ješte ji tam mám mraky.Mattes napsal:Jojo,vypadá to fakt pěkně. Teď začne ta pěkná práce za odměnu :-)))
jo je to hodně pěkný Mirďo.Už se těším na další fotky a držím palce do finále.Těd už je to takový hraní a zábava jak se to bude skládat do celku,jak píše Mates.Rádi uvidíme na Habru více áček tak jen tak dál.
Radek GSi- Poèet pøíspìvkù : 61
Čau Radku chci se zeptat scháním přední centrální stěrač. Jestli nevíš kde ho koupit nebo jak ho udělat. Už se těším až vyjedu! Fotky přidám zitra!Radek GSi napsal:jo je to hodně pěkný Mirďo.Už se těším na další fotky a držím palce do finále.Těd už je to takový hraní a zábava jak se to bude skládat do celku,jak píše Mates.Rádi uvidíme na Habru více áček tak jen tak dál.
Mirdo,centrální stěrač jsem si vyráběl sám.stačilo jen u středního sterače ten tisícihran a kloub rozříznout a kloub otočit a zkusit popřípadě zkrátit,ale to jsem tam měl ještě origo motůrek a protipožární přepážku.Tak ted řešim jakej jinej motůrek tam dát.Z citroenu AX je dost velkej jako u peugeota 106.Tak zatim jsem jezdil bez
Taky jsem přemýšle o stěrači z citroena zx tak se uvidí. Tady jsou další fotky co jsem sliboval.Radek GSi napsal:Mirdo,centrální stěrač jsem si vyráběl sám.stačilo jen u středního sterače ten tisícihran a kloub rozříznout a kloub otočit a zkusit popřípadě zkrátit,ale to jsem tam měl ještě origo motůrek a protipožární přepážku.Tak ted řešim jakej jinej motůrek tam dát.Z citroenu AX je dost velkej jako u peugeota 106.Tak zatim jsem jezdil bez
Jojo je to hodně pěkný!OPEL OLD SCHOOL napsal:Pánové Corsáci, ta stará maska má také něco do sebe co?
Mirdo tak to je fakt pecka,taky jsem uvažoval o udělání vnitřku bez kobercu a tapicírungu.uvidím jak mě to letos drapne po nějakem německém srazu.A jakou barvu bude mít ten rám.Doufám že budou další a další fotky z kompletování.Jo ta stará maska má něco do sebe.
Rám jsem nechal nastříkat do bílého komaxitu. Určitě nějaký fotky sem dám!Radek GSi napsal:Mirdo tak to je fakt pecka,taky jsem uvažoval o udělání vnitřku bez kobercu a tapicírungu.uvidím jak mě to letos drapne po nějakem německém srazu.A jakou barvu bude mít ten rám.Doufám že budou další a další fotky z kompletování.Jo ta stará maska má něco do sebe.
Zrovna si říkám jaké děláme těm autům výměnné pobyty , moje ex Commo A je u Mattese a jeho Déčko mám doma zase já
Káďa má konečně nové boční okénko
Káďa má konečně nové boční okénko
Pěkně ožil
Já asi o víkend probudím toho mého mazla ze zimního spánku, záleží jak bude moc bláto před garáží V týdnu zajistím povinné ručení a příští týden vyzvednu z depozitu. Na konci března musím sjet na STK
Já asi o víkend probudím toho mého mazla ze zimního spánku, záleží jak bude moc bláto před garáží V týdnu zajistím povinné ručení a příští týden vyzvednu z depozitu. Na konci března musím sjet na STK
Jedna dobře zaplacená GT renovace
http://www.srba.opeldealer.cz/novinky/h3ghhm3b/:/-.xhtml#Opel_GT_1900
http://www.srba.opeldealer.cz/novinky/h3ghhm3b/:/-.xhtml#Opel_GT_1900
Strana 13 z 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Similar topics
» Vaše Opel projekty: Radkovo Ascona B
» VAŠE PROJEKTY
» VAŠE OPEL KLENOTY
» Vaše Opel Garáž
» CALIBRA CLUB & OPEL OLD SCHOOL CZ TEAM - 1. SPOLEČNÝ OPEL SRAZ 25. - 27. 5. 2018
» VAŠE PROJEKTY
» VAŠE OPEL KLENOTY
» Vaše Opel Garáž
» CALIBRA CLUB & OPEL OLD SCHOOL CZ TEAM - 1. SPOLEČNÝ OPEL SRAZ 25. - 27. 5. 2018
Strana 13 z 20
Povolení tohoto fóra: