VAŠE OPEL PROJEKTY
+20
Horacio007
GeXeS
m.artty
waltr
LU2
Radek GSi
xman
kuba-dc
Dominik Ascona
Mattes
Halis
jarda
technikrz
- Viktor -
DepecheMode
Tonda
Schiza GSi
Urby
Fóňa
OPEL OLD SCHOOL
24 posters
Strana 4 z 20
Strana 4 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Re: VAŠE OPEL PROJEKTY
Tak jupíííí,se to koukám povedlo vše dobře !!!
Tak obrovská gratulejšn i od nás !!!
Tak at hezky šlapou bez poruch !!!
Tak obrovská gratulejšn i od nás !!!
Tak at hezky šlapou bez poruch !!!
DepecheMode- Poèet pøíspìvkù : 518
Urby gratulace. Tak už aby si začal schánět jejich první vozidla
Dominik Ascona- Poèet pøíspìvkù : 118
Taky ještě jednou velká gratulace Urby
Radek GSi- Poèet pøíspìvkù : 61
Tak to klucí stihli ještě před srazem
Přidávám se ke gratulantům
Přidávám se ke gratulantům
LU2- Poèet pøíspìvkù : 39
Schiza GSi napsal:to Kuba-dc:je to stříkaný barvou na motory.já mam od Folia Tec.ale dá se použít i barva na brzdiče.
a jak to drží na tom hliníku? ty už to máš nějak odzkoušené? myslím na tom vršku motoru...
a jak trvanlivá je takováhle barva na brzdiče na brzdičích? třeba když jsou brzdiče rozpálený a vymeteš kaluž, tak jestli ta barva nepopraská...
kuba-dc- Poèet pøíspìvkù : 331
O tom není žádná spekulace !
Radkovo letošní práce na Corse nafocená zde:
http://corsa-a.blog.cz/1106/radkovo-corsa-a-gsi-renovace-motoroveho-prostoru-6-2011
http://corsa-a.blog.cz/1106/radkovo-corsa-a-gsi-renovace-motoroveho-prostoru-6-2011
Tak kluci,tady je pár fotek bílý manty...která se mi letos už totál rozsypala...
Tak nějak její příběh. Koupil jsem jí asi v roce 1996 na vrakovišti kousek za Prahou při shánění 5kvaltový převodovky do svý modrý,teď oranžový manty. Byla dovezená z Německa a plně funkční. Převodovka měla stát 7t kč a celé auto 10t kč....tak sem si jí vzal celou...
Byla teda totál sežraná ale vše origo a jezdila....tak sem se rozhod,že jí nebudu rozebírat ale zachraňovat.
První repase proběhla asi v roce 1999..prahy,p.blatníky,lemy,podlahy,zadní čelo,lak...spojka,čalounění interieru,kola,p.světla..atd.
První jízda....rána na zadek...a mohl jsem začít znovu..
Tak nějak její příběh. Koupil jsem jí asi v roce 1996 na vrakovišti kousek za Prahou při shánění 5kvaltový převodovky do svý modrý,teď oranžový manty. Byla dovezená z Německa a plně funkční. Převodovka měla stát 7t kč a celé auto 10t kč....tak sem si jí vzal celou...
Byla teda totál sežraná ale vše origo a jezdila....tak sem se rozhod,že jí nebudu rozebírat ale zachraňovat.
První repase proběhla asi v roce 1999..prahy,p.blatníky,lemy,podlahy,zadní čelo,lak...spojka,čalounění interieru,kola,p.světla..atd.
První jízda....rána na zadek...a mohl jsem začít znovu..
Tonda- Poèet pøíspìvkù : 173
Tak sem se do ní znovu zakous a dal jí postupně na jaro znovu dohromady..
Sloužila vlastně denně celý rodině a bez garáže....dokonce jsem jí vytáh asi dvakrát do hor..
V roce 2005 jsem si všimnul,že nosníky jsou skoro na prach...odkládal sem to dalších 6let,ale už sem se v tom bál jezdit...loňská zima jí taky moc nepřidala..
Sloužila vlastně denně celý rodině a bez garáže....dokonce jsem jí vytáh asi dvakrát do hor..
V roce 2005 jsem si všimnul,že nosníky jsou skoro na prach...odkládal sem to dalších 6let,ale už sem se v tom bál jezdit...loňská zima jí taky moc nepřidala..
ze se nestydis takhle ji znectit v tom snehu jsi jak mr boruvka
waltr- Poèet pøíspìvkù : 58
Pěknej příběh čoveče,hlavně ta ranka zadní-bych se posral.Tak hooooodně sil a chuti do práce !
Pěkné , hodně zajímavá je ta fotka na horách, to se dnes nevidí, veterán na prosolenejch cestách, ale v té době to bylo jen starší auto co?
Ta barevná Manta CC na horském foto stojí dnes u Viktora v Opel parku
... jezdí ta holka vůbec ještě???
Ta barevná Manta CC na horském foto stojí dnes u Viktora v Opel parku
... jezdí ta holka vůbec ještě???
No jasně že je to ona...Viktor vyrazil do Horní Světlý na letních a naučil se na pár kilometrech brilantně nasazovat řetězy Nakonec pro něj jel Danek a na provaze to přitáhnul za Áčkovou Corsou... Tenkrát večer u pivka se nakonec přišlo na to,že je to bývalá Otova Manta...jelikož když jí stříkal,prošla se mu po kapotě kočka a zustaly tam ťapky.Od tý doby se Mantě říkalo Ťapkatá..
Ten večer k nám ..manťákům..pronesla jedna nejmenovaná žena nesmrtelnou větu: Vidíte vy ..blbci..skoupili jste všechny Manty a teď si je budete prodávat jen mezi sebou....
Ten večer k nám ..manťákům..pronesla jedna nejmenovaná žena nesmrtelnou větu: Vidíte vy ..blbci..skoupili jste všechny Manty a teď si je budete prodávat jen mezi sebou....
Můj Kadett jezdil celoročně sezóny 05 a 06 a dodnes je to na jeho laku hodně znát
Zimní provoz je pro veterány konečná
Zimní provoz je pro veterány konečná
Než sem se pustil do podlahy..odnesla to střecha. Kvetla už tak 5 let a bylo to neúnosný. Nějaká taková práce s odrezovačem nemá smysl..bodovou rez ničim nezastavíš a jestli mě má ještě pár let vozit..co je schnilý musí pryč. Je to bolest šíbrů. Ten okraj je dvojitej a je mezi tim takovej slabej filc...ten byl totálně nacucanej vodou a byla jen otázka času,kdy se to rozpadne úplně...
S kitovánim to nechci uspěchat..je to asi to nejchoulostivější místo na autě...a známe jak urychlené zrání kitu sesychá a dělá mapy...
S kitovánim to nechci uspěchat..je to asi to nejchoulostivější místo na autě...a známe jak urychlené zrání kitu sesychá a dělá mapy...
Tondo, prosím tě když teď máš tapecírunk střechy dole a vidíš jak to vypadá uvnitř, nevíš proč mě nejde zcela zasunout šíbr do střechy? Otevřu ho tak na 20cm. Jako by tam bylo nějaký pero, protože to nemá tvrdý náraz.
Halis- Poèet pøíspìvkù : 437
Já sem ale tapicírunk stropu úplně nesundaval..ten je v lepenej i do pertlů oken atd..mám ho jen odchlíplej po obvodu šíbru. Ale i kdyby byl sundanej tak do toho šíbru neni stejně vidět. Musíš vyndat tapicírunk střešního okna...je na takovejch háčkách a v zadu sem to tam měl pěkně přirezlý. Pak tam máš ze spoda krásně takový 4 úchytky na křížák. Ty když vyndáš tak máš výsuvnej šíbr volnej..můžeš ho vyndat a bude tam vidět...
tak jsem privezl asci a zacal brousit prijemne zjisteni ze ani po 10 letech neshnila pro jistotu prochazim vsechny spoje a zatim krome jedny dirky pod topenim pohoda
..Tak gratuluju,..vyvařovat poprvé je docela zábava..,ale po druhý je to snad za trest...
jenze tohle auto neni vareny ani poprve vsechno puvodni
Radek dokončuje svůj projekt GSi
Strana 4 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Similar topics
» Vaše Opel projekty: Radkovo Ascona B
» VAŠE PROJEKTY
» VAŠE OPEL KLENOTY
» Vaše Opel Garáž
» CALIBRA CLUB & OPEL OLD SCHOOL CZ TEAM - 1. SPOLEČNÝ OPEL SRAZ 25. - 27. 5. 2018
» VAŠE PROJEKTY
» VAŠE OPEL KLENOTY
» Vaše Opel Garáž
» CALIBRA CLUB & OPEL OLD SCHOOL CZ TEAM - 1. SPOLEČNÝ OPEL SRAZ 25. - 27. 5. 2018
Strana 4 z 20
Povolení tohoto fóra: